Goed produkt snel geleverd

Mijn rolhouder begaf het en heb nieuwe besteld. Het werd snel geleverd en ben er zeer tevreden mee.

Correcte producten - prijs en levering . Zeer tevreden !

Zeer goede ervaring ! Producten 100% volgens verwachtingen.

Snelle levering, prima product

Fijne website, Goos heeft een groot aanbod. Levering was snel..

Besteld en snel geleverd, fijn bedrijf

Mooie kwaliteit en goeie dienstverlening

Ik gebruik de bestelde beuken planken om te houtbranden. Mooie kwaliteit.

Zeer tevreden!

Vriendelijke toelichting aan de telefoon en snelle levering. Vandaag besteld, dag nadien geleverd.

Prima RVS pannen

Kwaliteit/ prijsverhouding goed. Gemakkelijk te bestellen. Goede communicatie netjes afgeleverd.

Zeer snel

Product besteld en zeer snel in huis. Andere firma drie weken geleden wat besteld Nog steeds niet binnen . Bij Goos duurt het geen poos . Een nieuwe reclameloze .

fout geïnformeerd en geen reactie van het klantenportaal

Tijdens de aankoop van bakplaten informeerde ik mij naar het materiaal van deze bakplaat. (Blauw staal). De info van de chatbox was snel en duidelijk. De bakplaten zijn van blauw staal. Echter bij levering blijkt dat niet zo te zijn en dus contacteerde ik de klantendienst. Deze verwees mij naar de website om zo de retour te regelen. Tot op heden (2 weken na datum) heb ik nog steeds geen feedback. Ik ben dus nog in afwachting van enig (positief) antwoord.

PRIMA SPUL

Uit het verleden kende ik de dienblaadjes, maar ik wist ze niet te vinden. Google heeft geholpen.

Duidelijke vertoning artikelen en prijzen. Makkelijke website en veel produkten. Levering is ook vlot gegaan

Erg slecht

Goedemorgen, We hebben een Promoline besteld op uw website, en deze die wij hebben ontvangen is een totaal ander merk en model, geen Promoline in ieder geval. U heeft de foto en de de de verstuurde mail van de bestelbevestiging. De kast die wij hebben ontvangen staat ook niet op uw website in het assortiment met prijs en info. Wij hebben van u geen informatie ontvangen dat de Promoline niet op voorraad is en dat er een andere koelkast ter vervanging wordt aangeboden. Tijdens het uitpakken hebben we ook pas gezien dat het niet is wat wij hebben besteld. Ik twijfel ook ten zeerste dat de fout wat betreft de verwarring tussen een vriezer koelkast bij mij ligt. Zeker als je ziet dat de zelfde vriezer Promoline ook voor € 999 euro wordt aangeboden op uw site in het assortiment. Wijzigen toch graag de juiste vriezer ontvangen Graag uw reactie Met vriendelijke groet, Herman Pijpers.

Eerste ervaring, positief, enkel info tijdstip levering kon beter

De aangekochte aperitieflepels zijn exact wat ik verwachtte. Mijn eerste ervaring met Goos Horeca is dan ook positief. Het duurde even eer het duidelijk werd wanneer ik de levering kon verwachten, maar uiteindelijk was dat maar enkele dagen. Het tijdstip van levering werd wel pas heel laat doorgegeven, maar dat zal aan de koerierdienst liggen.

Goede prijs/kwaliteitverhouding met een nette service.

Dit is mijn eerste ervaring met Goos Horeca waarbij ik zeer tevreden ben zowel over het product als de service.

Vlotte afwikkeling

Duidelijk wanneer geleverd wordt

Uitstekende kwaliteit van de artikelen. Goede service

Luchtdichte dozen zijn ideaal om koekjes en dergelijke in te bewaren. Sluiten goed af!

Perfecte service en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit Voldoet aan verwachtingen

Product nog niet gebruikt. Het ziet eruit zoals op de site. En zeer snel geleverd!

Prijs kwaliteit en snel geleverd

Uitstekende service!

Professionele service: goede website, klantendienst antwoordt snel, vlotte levering. Apparaat voldoet aan de verwachtingen. Prettig eindejaar toegewenst! Alain

Prima levering

Prima verpakt, en nog een leuk presentje toegevoegd

Hoogwaardige materialen, maar een trage levering.

Een deel van de bestelde producten, die als actie werden aangeboden, bleek niet op voorraad. Daardoor duurde het lang voordat ik deze ontving. Ook is de volledige bestelling nog niet geleverd zonder dat dit op de pakbon werd vermeld. Ik hoop dit nog te ontvangen.

Uitstekende kwaliteit

Prima messen en vlot geleverd.

mooie producten voor een nette prijs en snelle levering

Gebruiksvriendelijke website met ruime keuzes in verschillende categorieën. Scherpe prijzen en snelle verzending!

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn