Mooi materiaal en correcte levering.

De lepels zijn mooi van vorm en van uitstekende kwaliteit. Alles was zorgzaam verpakt in noppenfolie. Correcte levering

Prompte levering van vriendelijk geprijsde spullen

Altijd kom ik bij Goos Horeca terecht voor de aanschaf van horeca artikelen. Door de goede prijs/kwaliteit verhouding is dit mijn favoriete website.

All good

Good quality

Zeer positief

Correcte en snelle levering.

3 elecktrische chafing dishes besteld. Snel geleverd, worden niet heel snel warm, maar doen het verder prima Minpuntje is wel dat er alleen Duitse beschrijving bij zit.

Zeer vlotte levering super!!!!!

Top mensen en super behulpzaam.

In vestiging Amsterdam uitstekend advies en hulp van Mike. Altijd een aanrader

Snelle levering en apparaat doet wat het moet doen.

Service met een 10!

Fijn bedrijf met een prima service. Er was 1 bordje beschadigd, dat werd supersnel vervangen. De klantenservice was accuraat en de afhandeling vriendelijk en adequaat. En het servies is prachtig…!

Efficace et rapide

Acheter produit de nettoyage de plancha inox efficace et pas cher livraison dans la semaine même

De bestelling was zoals verwacht en op tijd geleverd

goede ervaring met Goos horeca

mooie stoelen en snel geleverd top.

Bestelt artikel is na verwachting. Of de bestelde snijplanken van horeca kwaliteit zijn moeten we nog afwachten. Levering snel en keurig verlopen

Geweldig!

Snelle levering, uitstekende klantenservice., transparante prijsstelling.

Als goed ervaren

De service als goed ervaren

Heel slecht

Als je iets terug doet wat binnenkort 4 mnd al verroest is en men geeft de klant dan de schuld Terwijl er goed mee om gegaan is vind ik dat schandalig Mij zijn ze als klant kwijt Zal ook iedereen vertellen wat hun services is

Fijn zaak

snelle levring en goede prijsverhouding

Goed product, correcte service

Goed product, correcte service.

snelle en goede afhandeling

gemakkelijk besteld , betaald en vlug geleverd. top in orde

Topservice

Snelle en vriendelijke service en levering. De opklapbare tafel is superstevig en precies wat ik zocht.

Prima materiaal

Prima service, zeer goed telefonisch bereikbaar met een goede back-up

top top levering

Top levering met een uitstekende service

Schandalig

Pakketje nooit ontvangen, weigert geld terug te boeken terwijl het wettelijk verplicht is. Verantwoordelijkheid licht altijd bij de verkoper als t pakketje zoek is bij postnl. Zoals t gevalt bij bij. Ik wacht nog 2 dagen af en dan maak ik er werk van. Belachelijk!!

Great Cooking Shop Find

Excellent range of cookware products and exactly what I was looking for at a good price with quick delivery. Will be back to buy more soon.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn