top machine

de planeetmenger nu voor verschillende gerechten gebruikt en ik kan zeggen dat ik erg tevreden ben hij kneed mooi deeg en maakt weinig geluid. ook beslag gaat erg goed.

Tijdens het naar binnen zetten was er een knop afgebroken. Ze hebben kosteloos een nieuwe op gestuurd. Product werkt top.

Prima bedrijf!

Aanbevelingswaardig.

Bestelling is snel geleverd zonder verdere poespas en geleverd wat is besteld. Goede kwaliteit producten conform verwachting

Goede service!

Welwillende klantenservice! Verfrissend!

zeer tevreden

Makkelijk te bestellen en goede service.

Duidelijke communicatie, duidelijke factuur, perfecte klantenservice nadat een product ontbrak bij levering ( werd na telefoontje de dag zelf nog opgelost) Dus super tevreden!!! Top producten van hun eigen huismerk.

Product was beetje beschadigd en dat is uitstekend opgelost!

kan niet beter

Uitstekende service, hele goede communicatie en hele aardige attente chauffeur

Snelle levering en goed product

Top snelle levering

super snel geleverd en goede ervaring

overzichtelijke website, snelle reactie op mail en super goed geprijsd. de levering binnen een week van de vriezers was top.

Mooi,stevig en te demonteren

Snel gebracht

Kwaliteit/service

Al verschillende keren besteld bij Goos, Altijd correct, rap, goeie service.. Als je wil contacteren, altijd direct iemand aan de lijn, niet 1 of andere chatbot.. Dus gewoon zoals het moet zijn.. Top!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle service! Vriendelijk personeel!

Dikke duim.

Van communicatie tot levering super voor elkaar!

Vriendelijke medewerkers zowel aan de telefoon en op de vestiging Venlo

Goede service en vriendelijke en behulpzame medewerkers In Venlo

Niet te best

December stoelen besteld , kreeg toen anderhalve stoel binnen onderstel ongelijk , er is belooft in maart de nieuwe stoel , ik hoop het

Wij hebben hier een Scotsman ICE Maker besteld, zonder problemen en vlot geleverd.

Slechte service en bereikbaarheid

Na bestelling geen info of correspondentie over levertijd. 1 van de 2 sausdispenser kapot geleverd. Daarna drama met klantenservice. En vooral een verschrikkelijk onvriendelijke “vrouw” . Die zou ik er gelijk uitgooien. Mijn advies dus, niet meer bestellen bij Goos

Good product, good service.

Product was perfect, uitstekend service.

Snelle levering en fijne communicatie

Duidelijke informatie verschaffing over de producten op de website. Hierdoor makkelijk te vergelijken. Inmiddels al een aantal producten besteld en zeer tevreden. Ook de emails met updates werken erg fijn. Altijd op tijd geleverd.

Slechte deal

Opgelicht voor 60 euro