Ik kreeg een kapot product geleverd

Ik kreeg een kapot product geleverd en had deze voor een partij van een week later nodig. Het product wordt nu eerst opgehaald, beoordeeld, gerepareerd. Allemaal prima maar deze procedure duurt langer dan waarvoor ik het product had aangeschaft. Heel jammer dat de kapot geleverde bordenwarmer niet omgeruild wordt voor een nieuw product

snelle en correcte levering

Ik had enkele producten besteld en deze zijn zeer snel en correct geleverd, ik ben zeer tevreden over de dienstverlening

Goede spullen

Levertijd langer dan aangegeven, maar spullen prima

Top producen, trage verzending

De producten zijn top! Al twee keer messen, vorken en grote kartonnen borden gekocht voor relatief weinig geld. Heel erg blij mee! Wel meer als een week moeten wachten tot de bestelling verzonden werd/aankwam. Hierdoor hebben we alvast borden voor onze volgende BBQ. :)

Goede koop!

Product prima, snelle levering!!

perfect geregeld

goede prijzen en snel geregeld

niks op voorraad, duurt lang

jammer dat het lang duurt voordat je spullen geleverd krijgt. staat 2-4 dagen levertijd,, maak er maar 1 week van. kan eigenlijk niet meer in deze tijd. vandaag besteld morgen in huis!

Snelle inlevering. Alles compleet.

Snel en makkelijk geregeld !

Alles ging vlot en gemakkelijk!!

leveringen altijd volgens planning. als een product, dat niet leverbaar is, weer leverbaar is dan krijgen we keurig een bericht.

Prima : artikelen keurig en stevig verpakt. Het was alleen jammer dat de gebruiksaanwijzing en sleutel binnenin het artikel zaten.

Zeer slecht

Verschrikkelijk slechte service, ga bij GoosHoreca nooit meer iets bestellen.

Prima pannen

Van koken op gas overgestapt naar inductie waardoor ik een deel van mijn pannen set moest vervangen. Na wat googelen de site van Goos gevonden. De site bevatte naast duidelijke uitleg (wat wil ik dan?) waren er ook mooie aanbiedingen waardoor de keuze snel gemaakt was. Bestellen en betalen ging vlot en simpel. De pannen nu enkele dagen ontvangen en inmiddels in gebruik genomen. De gekozen pannen voldoen aan de verwachting en de omschrijving op de site.

zeer correct

Correcte levering

levering was niet fijn

Wouden een frigo van 2 meter achterlaten aan de voordeur omdat we ochot 3 trapjes tellen om binnen te geraken.

Goed en op afgesproken uur

Super service

Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling voor een zeer interessante prijs.

prima winkel voor horeca spullen

Regelmatig bestellen wij bij Gooshoreca voor items die we nodig hebben in ons restaurant. Voordelig maar ook prima kwaliteit.

Snel en correct geleverd

Een nette oveezichtelijke website. Enige minpunt wat eigenlijk niet onder verantwoordelijkheid Goos Horeca valt is de betaalapp welke onderbroken werd en hierdoor niet wist als betaling ok of niet was. Hierdoor een dag vertraging opgelopen en opnieuw besteld. De volgende dag bestelling reeds geleverd.

Altijd correct en snel. Goede prijs kwaliteit

Vandaag besteld, morgen in huis

Snelle service en zeer vriendelijke leverancier Heel tevreden,

Komen belofte niet na

Speciaal navraag gedaan voor spoedlevering of het artikel de volgende dag er zou zijn. Die belofte werd gedaan, maar vervolgens kwam het alsnog later. Uiteindelijk is het netjes opgelost en hebben de extra gemaakte kosten teruggeboekt gekregen.

Keurig en snel geregeld

Mooie site, makkelijk om te kiezen en supersnel geleverd. Complimenten ook aan de bezorger.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn