Niet goed!
De levering van de glazenspoelmachine was snel!
Echter is de bestelling voor de deur gezet, zij hebben mij 2 keer gebeld in de ochtend en gelukkig is Delft een rustige stad en heeft de machine maar een uurtje buiten gestaan. Apart dat een apparaat van €1500 voor de deur wordt gezet en niet mee terug wordt genomen. Ik begreep van de dame aan de telefoon dat dit de normale gang van zaken is en dat er een E-mail is gestuurd. Achteraf deze over het hoofd gezien, stom van mij!
De loodgieter heeft de machine aangesloten en ik heb meteen de bijbehorende middelen voor de machine bijbesteld. Ik had best hoge verwachtingen en ik had ook verwacht dat de glazen er niet zeiknat weer uit zouden komen en er geen watervlekken achter zouden blijven op mijn glazen. Beide is nu wel het geval...
Vanmiddag belde ik de klantenservice om te vragen hoe dit nou precies zit en meneer vertelde mij dat dit bij de meeste machines het geval is.
Nu begrijp ik niet zo goed waarom deze machines worden verkocht, want dan kan ik mijn glazen (zoals wij voorheen deden) ook gewoon spoelen en afdrogen. Ik heb deze machine aangeschaft zodat het druk van mijn werknemers zou afnemen wbt het afdrogen en poetsen van de glazen en het poleren van bestek, maar dat is helaas nu niet het geval.
De heer aan de telefoon zei mij dat er wel machines zijn die de glazen wel drogen, maar deze rond de €3000 kosten. Als ik van tevoren had geweten dat deze machine dit niet deed had ik meer geld uitgegeven aan een machine die dit wel doet.