Top product

Vandaag besteld morgen in huis

Goede bakjes voor prima prijs

Ik zocht eigenlijk 2 schalen van 25cm, kon die nergens vinden en kwam toen bij deze uit van 20cm. Na ze een maand te hebben gebruikt bevallen ze nog veel beter dan ik had gedacht. Net wat groter dan de standaard 15cm die ik al had, blijkt perfecte grootte voor groter fruit ofzo, zonder dat je meteen een hele schaal naast je neer of op je schoot moet zetten. Achteraf baal ik een beetje dat ik er niet 4 heb gekocht, zeker met de prijs in verhouding met verzendkosten.

altijd zonder gedoe keurige en snelle levering

100% tevreden !

Goede en snelle service!

Ik ben zeer tevreden over dit product.

Snelle levering en goed produkt

Dank jullie wel.

Online bestelling prima geleverd;

Prima geleverd. Gekke vond ik alleen dat exact hetzelfde artikel(nr.) in de winkel niet voor de actieprijs verkrijgbaar was. Het advies in de winkel was dan ook bestel maar online. Dus dat heb ik gedaan.

Uitstekend!

Al een langere tijd was ik op zoek naar spatels die niet te flexibel zijn en niet snel smelten als je ze in de pan gebruikt. Een aantal jaar geleden had ik zo'n spatel gevonden in de winkel, maar omdat deze aan vervangen toe was ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Geen enkele winkel had wat ik zocht. Gelukkig kwam ik ze wel tegen op internet bij Goos Horeca. Gelijk een voorraadje besteld. Het werd keur op tijd geleverd. Helaas zijn zijn de verzendkosten wel erg hoog.

Impeccable

Livraison rapide.

Goede dienbladen en snelle gelevering

Goede dienbladen en snelle gelevering

Top altijd in orde

Top altijd correct en stipt

Goede ervaring

Prima ervaring ook bij het bellen naar de klantenservice was de seevice uitstekenf

Super snelle levering.

In de middag een koelkast besteld de volgende ochtend al af geleverd door een zeer aardige chaufeur. Inmiddels in bedrijf en genieten van nog meer heerlijke koele drankjes.

Hoogwaardige kwaliteit en perfecte levering

Erg blij met deze firma voor de horeca

Fijne service en goed personeel. Ga zo door

Prijs kwaliteit supper

Alles perfect geleverd volgens afspraak gn wel degelijk de goedkoopste prijs.

Mooie borden en weer snel en netjes ingepakt geleverd.

Mooie borden en weer snel en netjes ingepakt geleverd.

Goed product netjes en snel geleverd

Niet wat jullie aanbieden

De foto en het product komen niet overeen, 30 euro weg gegooid geld, bedankt

Ik ben tevreden

Geel goed

Goede aanbieding én snel geleverd: prima!

De koelkast met glazendeur is door de bescheiden prijs een goede deal. Keurige prijs prestatie verhouding.

Netjes op tijd bezorgd.

Goede kwaliteit.

zeer goede snelle service

Gewoon goed.

Zoals gewoonlijk altijd goed.

Zoals gewoonlijk altijd goed. Raad iedereen aan om bij dit bedrijf te bestellen.

Snel en keurig geleverd

Stadhoudersmolenweg 62