Snel, makkelijk en zeer behulpzaam.

Prima spullen en vooral erg behulpzaam personeel. Erg fijn.

alles snel geleverd en stoelen onder afdak gezet klasse.

snel en goed

Pitaschaaltjes zien er toch wel een beetje anders uit dan op de site

Heb in totaal 12 pita/brood mandjes besteld. Ze zijn snel geleverd, maar zien er wel anders uit dan op de site. De geleverde mandjes bestaan uit veel bredere stroken hout dan ik in gedachten had en waardoor ze minder 'fijn' ogen. Ze zijn zeker bruikbaar maar toch spijtig dat de foto's op de site niet exact weergeven wat geleverd zal worden...

goed product

tafel is een goed product wij zijn er tevreden mee .inklapbaar en licht van gewicht.

Snelle en goede afhandeling, zeer tevreden.

Eerste maal dat ik bij Goos kocht, mijn bestelling werd correct afgehandeld

Zeven: Super goede prijs-kwaliteit, snelle levering

perfecte combinatie van zeven, goede degelijke kwaliteit. goede prijs kwaliteit verhouding, correcte communicatie, snelle levering op de afgesproken geheime plek!

Snelle levering goed verpakt

Goed product

Mooi en snel

Veel keus en zeer snelle levering

Bestelling, communicatie en levering, zeer snel en prettig verlopen.

Product voldoet boven verwachting goed. Zeer blij mee.

Snelle levering, eenvoudig te bestellen

Snel en correct

Snel en goed!

Sneller geleverd dan verwacht, flexibiliteit om bezorgmoment aan te passen en goede spullen!

Snelle levering, prima product

Fijne ketel

Goed geregeld

Prima webwinkel, goede productinformatie

Zeer uitgebreid assortiment. Zo ongeveer de enige webwinkel waar ik deze schaaltjes van dit formaat en materiaal kan kopen. Schaaltjes zijn van goede kwaliteit en hebben ondanks dat het RVS is geen bijsmaak.

goede producten tegen een eerlijke prijs, rap afgeleverd

Deze keer had ik wel eens goed rondgekeken voor prijzen voordat ik een keuze maakte en die pakte (voor Goos) heel goed uit. Ze leveren ook rap af, dus goede ervaring all over.

Snel geleverd voor een nette prijs

Zoals hierboven, weinig aan toe te voegen. Scherp aan de prijs, groot assortiment.

Ruim assortiment, juiste prijs/kwaliteit. Vriendelijk personeel.

correct

perfecte levering

Prima webshop met goede horeca spullen

Ik heb daar set horecalepels besteld van goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Vriendelijk. Snel geleverd ! Top

netjes

zeer snelle service

Goede service, snelle levering!

Goede service, snelle levering!

Stevig ingepakt, goede levering. Ze houden je prima op de hoogte van je bestelling. Prijzen zijn niet per se goedkoper dan concurrenten.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn