Levering is niet wat je verwacht
Onze tafels zouden 22 augustus zijn geleverd, wij hebben een mailtje ontvangen dat dit 1 dag vertraging zou oplopen wegen drukte bij de chauffeur. Echter gaf de tracking aan dat het pakket wel werd geleverd. Na contact op te nemen met de koeriersdienst bleek dat ze niet zeker wisten of het pakket in eerste plaats wel werd opgestuurd.
Na telefonisch contact met de webshop werd er vriendelijk vertelt dat er niets voor ons gedaan kon worden met het weekend voor de deur en dat de bestelling onderweg is.
Uiteindelijk hebben wij 26 augustus de bestellen goed mogen ontvangen! Echter wist de chauffeur te vertellen dat dit de eerste maal is dat hij naar ons adres moest komen en dat dit vorige week niet op zijn planning stond. Vandaar onze twijfel of het pakket in eerste instantie goed werd verstuurd aangezien wij ook een gewijzigde nieuwe tracking hebben mogen ontvangen.
Jammer dat een klantenservice zelf geen tegemoetkoming mag doen naar de klant, maar dit eerst intern moet bespreken. Dit lijkt me niet geheel ideaal als medewerker zijnde die een klant vlot vooruit wil helpen. Alsnog bedankt voor deze!
Maar eind goed, al goed!
Voor een volgende keer weten we nu dat de levering wat langer kan duren.
Bedankt voor de moeite van de medewerkers!