Levering is niet wat je verwacht

Onze tafels zouden 22 augustus zijn geleverd, wij hebben een mailtje ontvangen dat dit 1 dag vertraging zou oplopen wegen drukte bij de chauffeur. Echter gaf de tracking aan dat het pakket wel werd geleverd. Na contact op te nemen met de koeriersdienst bleek dat ze niet zeker wisten of het pakket in eerste plaats wel werd opgestuurd. Na telefonisch contact met de webshop werd er vriendelijk vertelt dat er niets voor ons gedaan kon worden met het weekend voor de deur en dat de bestelling onderweg is. Uiteindelijk hebben wij 26 augustus de bestellen goed mogen ontvangen! Echter wist de chauffeur te vertellen dat dit de eerste maal is dat hij naar ons adres moest komen en dat dit vorige week niet op zijn planning stond. Vandaar onze twijfel of het pakket in eerste instantie goed werd verstuurd aangezien wij ook een gewijzigde nieuwe tracking hebben mogen ontvangen. Jammer dat een klantenservice zelf geen tegemoetkoming mag doen naar de klant, maar dit eerst intern moet bespreken. Dit lijkt me niet geheel ideaal als medewerker zijnde die een klant vlot vooruit wil helpen. Alsnog bedankt voor deze! Maar eind goed, al goed! Voor een volgende keer weten we nu dat de levering wat langer kan duren. Bedankt voor de moeite van de medewerkers!

Eigenlijk allemaal prima

Duidelijke website, klantenservice is goed bereikbaar. Bestellingen worden op tijd gebracht en met evt. ruilen gaat het ook prima. Dus aan te raden.

Alles goed verlopen

Bestelling was gemakkelijk te plaatsen alsook de levering is vlot verlopen

Waardeloze service spullen zijn prima.

De service zowel in de zaak als van de online helpdesk zijn waardeloos. Dit was vroeger beter in ieder geval in Breda! De spullen zijn van de bekende merken en gewoon prima, of goed te noemen. Blijf ik daarom weg, nee. Raad ik daarom andere mensen af? Ja.

Snelle levering.

We zijn erg blij met de stoelen.

Levering zoals verwacht

Super in een woord.

Mooie schoonmaakkar. Stevig en gemakkelijk in elkaar te krijgen. Heel compleet.

Helaas niet het juiste product ontvangen

Wij gebruiken schenkdoppen met markering er op. Op de afbeelding op de site stond deze er ook op, maar helaas hebben de producten de verstuurd zijn niet deze markering. Verder altijd prima, dus eigenlijk extra teleurstelling.

Snelle goede service

Besteld binne 3 werkdagen geleverd. Vragen telefonisch netjes beantwoord goede service

Prima pannetje, snelle levering

Minpunten: Veel te grote doos voor zo'n klein pannetje. De sticker op de bodem van de pan was lastig te verwijderen. Ik heb er vreselijk veel werk mee gehad.

goed ervaring alles volgens afspraak

Goed ervaring akkes volgens afspraak en verwachtingen

Zonder problemen

Niets op te merken

Alles was in orde enkel bij woningen met een trede vooraan in de tuin kan de transpalet niet op en als je geen garage hebt blijft je bestelling op straat staan

nette, snelle aflevering .

afspraak=afspraak

Customer service

Some customer service members are very kind and professional and some not.

tegenvallend

Na eerder een koelkast te hebben gekocht bij jullie die zeer bevalt. bevalt deze nieuwe koelkast helemaal niet. Buiten het fijt dat er geen uitgebreide omschrijving is koelt de koelkast slecht. na gebeld te hebben met jullie bedrijf en om de koelkast in te stellen is dit nog steeds niet gelukt.

Correcte en snelle levering

Prettige website om horeca artikelen van te bestellen. Levering is relatief vlot en facturatie correct.

Prima Service en leveringsbetrouwbaar

volledig produktassortiment

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden over de producten.

Alles was correct.

Een stel prachtige stoelen doe voldoet aan de verwachting. De europallet mag in het vervolg wel mee worden teruggenomen, nu moet ik deze afvoeren, niet echt duurzaam.

Tevreden

Tevreden van de aangekochte materialen. Ook na probleem met toestel heel vriendelijk goed opgelost.

Niets op aan te merken.

Goede website om te bestellen, snelle afhandeling en reacties, prima afgeleverd!

klote

ik heb 3 dozen unox over reinigers gekocht maar de flessen lekken bij het vullen de zware bijtende stoffen kan je niet met blote handen aanraken, de flessen horen op een speciale manier op de vulopening te zetten maar lekt gelijk. normaal de flessen die ik eerder gekocht hebt had ik geen probleem deze flessen zijn waardeloos.

Goed, snel en correct

Goed product, snelle en correcte levering.

leuk om te shoppen, prijs/kwaliteit meer dan voldoende.

ik zoek regelmatig op de website, dit voor vervangen van oude toestellen, alsook nieuwe toepassingen.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn