prima en snelle levering

alles volgens schema

Snel service

Snel geholpen

Aardig personeel. Langzame service

Halve bestelling geleverd. Na 3 belletjes en 2 weken verder hoop ik dat de rest vandaag word verzonden. Personeel is wel aardig aan de telefoon.

Persoonlijke benadering

Prettig, persoonlijk, meedenkend

ruime keuze en zeer snelle levering

Na een zoek tocht bij bouwmarkten en tuincentra. Op de site van Goos de juiste tuin/terrasstoelen snel gevonden.

Snelle service en goede kwaliteit

Op zoek naar goed glaswerk ben ik uitgekomen op Goos Horeca. Na een snelle levering bleek het glaswerk ook nog eens van goede kwaliteit te zijn. Uitermate tevreden.

Snel en makkelijk kunnen vinden wat ik zocht. Vlotte bestelling en vlotte bezorging!

super

Altijd fijne en snelle hulp en advies op maat. Alle werknemers van Goos Horeca Amsterdam kennen je binnen no time bij naam en weten precies om welk bedrijf het gaat. Heel erg fijn!

prima prijs-kwaliteit verhouding

snelle levering, prima materiaal, goede prijs

Had spoedbestelling voor een vriezer de volgende dag. Kwam 4 dagen later.

Niet geholpen zoals beloofd.

Goede service, gekregen wat ik besteld had

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en goed verpakt. Product voldoet aan de verwachting.

Goed geregeld

Makkelijk, overzichtelijk goed geregeld

perfect en correct

levert snel en correct de bestelling.

Fijne service!

Goede service!

Snel bezorgd

Op tijd bezorgd, goede service

tevreden

Ik kocht bij Goos Horeca een grote frituur ( sara) en 6 glazen bierpullen. De bestelling kwam wat traag op gang, maar toen ik belde kreeg ik een vriendelijke telefoniste. De spullen kwamen nog net /precies op tijd voor de verjaardag van mijn zoon. De bierpullen zijn prima kwaliteit , en de sara friteuse is ook gewoon goed maar niet super geweldig. het metaal was dunner dan verwacht bij zo'n friteuse , maar voldoet op zich goed.

Snelle levering en goed verpakt, Precies zoals afgebeeld.

Gemakkelijk

Stevig

Fijne service

Goede bezorging

Besteld en vlot geleverd

Mijn bestelling is netjes , goed verpakt en is vlot geleverd

Beleid is om koelkast over de eerste drempel neer te zetten

De persoon welke de 3 bestelde koelkasten bezorgde had als opdracht om ze over de 1e drempel neer te zetten. Hierdoor stonden de 3 koelkasten in de hal in plaats van in de keuken. Daarnaast was het niet mogelijk ze op een eigen gewenst tijdstip te laten bezorgen. Denk dat het onhandig van ons was om via internet te bestellen, had beter bij iemand direct gekund waar je directe afspraken mee kunt maken. Nu werd het telefonisch contact hierover m.b.t. bezorging als erg onplezierig ervaren

Goed product. Snelle levering.

Artikel oké.

Afvalbak goed van kwaliteit, netjes verpakt en een zeer redelijke prijs.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn