goed materiaal , snelle levering

2 x iets besteld online en zeker supersnelle reactie. Levering max 2 dgn. top

Goed ervaring

Top en snel

correcte levering. prijs/kwaliteit in verhouding

prima en vlot

Gemakkelijke bestelling en snelle uitlevering.

Ok, comunicatie kan beter.

Ik heb diverse soorten messen besteld, een gedeelte optijd binnen gekregen. Andere na 2 weken niks ontvangen, of iets gehoord dat het vertraagd is, toch maar zelf achteraan bellen. Na nog een 1,5 week wachten maar toch weer gebeld 2 dagen later alles binnen gekregen. Zou fijn zijn dat je op een of andere manier op de hoogte gehouden kan worden met een reden. Begrip is er altijd als er een reden is, maar niet als je helemaal niks hoort. Producten zijn van goede kwaliteit. Dus dat is dan top.

Top spul

Mes bij Goos besteld, snel geleverd en het is een prima mes tegen een redelijke prijs.

Eerst een beschadigd product ontvangen. Na dit aangegeven te hebben gelijk kosteloos een nieuwe toegestuurd gekregen. Goede service!

Slechte klantenservice

Wij hebben gelukkig het dubbel betaalde geld weer terug gekregen; fijne klantenservice! Bedankt! Aanbeveling is voldoende!

Uitstekende service

Mooie kunststof snijplank besteld voor in onze splinternieuwe keuken......bij ontvangst zaten er wat oneffenheden in de plank, dus gelijk contact opgenomen en het werd direct opgepakt. Binnen no-time kregen we een nieuw exemplaar toegestuurd. Die ligt nu te shinen in onze mooie keuken. Prima service!

Gewoon goed

Snel geholpen

Goede communicatie en een mooi product ontvangen

Super artikelen

Degelijk materiaal, en een snelle levering Top!

Goede communicatie

Niet alles bleek op voorraad te zijn. Was duidelijke communicaties over de verschillende opties die ik kon kiezen. Zoals de glazen vervangen door anderen.

Komen afspraak na en lossen probleem snel op.

Kleine beschadiging stoel is na 1 mailtje opgelost door nieuwe stoel te sturen .

Manco prima opgelost

Bij leveren terrasschermen bleek 1 raam beschadigd; na melding meteen opgepakt en binnen paar werkdagen nieuw scherm Ontvangen

Schitterend

Wijn blijft op constante temperatuur met deze warme dagen Een aanrader

Prettig geholpen

Onze koeling ging kapot op een warme dag, bij Goos was de juiste koeling op voorraad en we konden weer door…

Super goed

erg goed bevallen

Producten nog beter als op foto

Goede ervaring mee

top

erg klantvriendelijk

Mooi RVS werkblad, voldoet prima

Maar... de bezorging van Fritom was teleurstellend. De bezorging was niet bij een horeca-onderneming maar gewoon bij een privéadres, en de chauffeur/bezorger wilde de RVStafel (ca. 100 kg volgens de mail) gewoon op de stoep achterlaten bij een 60+ vrouw. Ze moest smeken om de tafel een meter verder in de gang te krijgen. Onprofessioneel in mijn ogen en ook best wel lomp. Kortom, het RVS werkblad is prachtig, maar de bezorging duidelijk niet.

Niet geweldig

Communicatie van jullie zijde is erg slecht,zit nog steeds op een artikel te wachten al enkele weken

Perfect product levering

Stadhoudersmolenweg 62