Een super apparaat

Betrouwbaar

Al 24vjaar doe ik zaken met deze bedrijf een nooit een probleem . Gewoon tip

Retour beleid is triest

Een gemiddelde winkel of webshop geeft je het recht om binnen 30 dagen het gekochte product te retourneren met aankoopbewijs en in goede staat. Goos Horeca heeft daar kleine lettertjes voor die de kans vergroten dat de consument niet kan retourneren. Je moet namelijk al binnen enkele dagen je retour aanmelden. Doe je dat bijvoorbeeld pas 14 dagen later dan ben je de pineut en mag je niet rerourneren. Heel slecht en triest.

Correcte en fijne organisatie met mooie pruducten

Mooi assortiment met dito prijzen. Correcte afhandeling van orders en prettige samenwerking.

Goede service en snelle levering

Ik kom er al 25 jaar gaat eigenlijk altijd goed.

Onvriendelijk en onwillend

Gemaild, geappt en gebeld vanuit Curacao voor een klein onderdeeltje van ca 5x2 cm wat vervolgens in een doos van 12x41x62 cm !!! wordt opgestuurd waardoor het onnodig duur is geworden (het onderdeeltje was al belachelijk duur) Niet op voorraad maar moet er telkens zelf achteraan mailen en bellen en vervolgens krijg je dan ook nog een zeer onvriendelijke telefoniste aan de lijn die schijnbaar een zeer zwaar weekend achter de rug had en het nodig vond het op mij af te reageren. Na het laatste telefoontje waarin beloofd werd dat ik gebeld zou worden tot op heden nooit iets weer gehoord. Dit had heel anders geregeld kunnen worden.

Snel en correct geleverd

nette schalen

Keurige levering, goed verpakt en zeer nette schalen.

verkeerde informatieverschaffing en levering niet volgens afspraak

Materialen werden weken na bestelling geleverd. Wel eerder toegezegd bij nabellen, toch niet gelukt en te laat voor event. Teleurstellend.

Goeie service

Zeer overzichtelijk en goed geïllustreerde artiekelen

snelle verzend

Snelle verzend en goed verpakt , alles top

Goede producten

Fijn dat ik deze specifieke deksels kon bemachtigen via jullie!

Goede en snelle bezorging

Een goede en snelle bezorging!

Snelle afhandeling

Vanwege een grote bestelling, zijn niet alle artikelen volgens pakbon geleverd. Goos heeft gezorgd dat de spullen dezelfde dag nog nageleverd werden. Ook waren 2 wipschakelaars kapot gegaan. Goos heeft binnen 24 uur ervoor gezorgd dat ik deze schakelaars op locatie had.

Ik word netjes geholpen

Aardige personeel

Super, bestelling geplaatst netjes en snel afgeleverd en werkt prima.

We hebben een kleinere koeling besteld , deze werd netjes door de chauffeur afgeleverd en bij de achterdeur geplaatst, prima verpakt en eenmaal aangesloten werkt het prima , zeer tevreden over gekochte product.

Correcte service

Na de bestelling volgt een vlotte opvolging en snelle levering van de goederen.

Heel behulpzaam

Scherpe prijzen, goed assortiment, veel op voorraad , mooie showroom, vakkundige behulpzaams personeel

Slecht

Door klantenservice slecht behandeld. Ik heb een nieuwe vaatwasser gekocht die het niet doet . Ik heb om een andere vaatwasser gevraagd maar ze geven niet thuis .zeer slechte service !!!

Goede prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering!

Alle bedelde artikelen worden snel en netjes geleverd.

Goeie stoelen

De stoelen voldoen aan de verwachtingen maar zijn wel lichter dan hun voorgangers dat ik vroeger gekocht had

Bestek besteld en zeer tevreden. Makkelijk te bestellen, prima lever tijd en het bestek eet erg prettig

Super geholpen.

Ben zeker correct geholpen aan de telefoon.

Zeer tevreden van de service

De producten worden op tijd geleverd en zeer correct afgehandeld

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn