Prima en snel geholpen en geleverd

In een tijd waarin zowat alle bedrijven robots in dienst hebben op de klantenservice hier top geholpen, ben heel erg netjes te woord gestaan nadat ik een vraag had. Levering liep ook soepel en volgens afspraak.

Correct product, correcte levering.

Snel en vlekkeloos

Nu een keer via de site besteld , dat gaat helemaal geweldig. Was een dag eerder op de zaak om te bestellen maar toen was het niet leverbaar. Mwa, klein foutje, maar dat wordt dan wel weer gecompenseerd door vriendelijkheid en een grote mate van collegialiteit wat jullie uitstralen op de werkvloer. Amsterdam zuid oost heb ik het over.

Besteld bij Goos Horeca, binnen een paar dagen binnen een goede service en goede kwaliteit.

aardige en behulpzaam en blij met produkt

aardige en behulpzaam en blij met produkt

Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

Helaas werd er niet volgens het geplande tijdstip geleverd, de goederen waren in het magazijn blijven staan. Ne één belletje werd er direct ondernomen en binnen enkele uren waren de tafels en onderstellen geleverd. Tafels voldoen kwalitatief aan alle eisen van continu buitenstaan en ke krijgt er waar voor je geld.

Kan niet beter

Alles volgens bestelling/ afspraak geregeld. Wordt neegedacht.

Prima ervaring met het bedrijf

Perfecte en snelle levering.

Perfecte en snelle levering.

Gewoonweg goed

Goede apparaten Veel keuze Snelle bezorging

Goed artikel en een nog betere service!

We hadden een koelvitrine besteld, op de doos en factuur stond wit maar in het echt was deze zwart. Heel mooi dus we houden hem, wel gemeld aan de klantenservice zodat we in de toekomst geen problemen zullen hebben met de eventuele garantie. Klantenservice heeft dit snel en goed opgelost.

Snel - juist

Snel en juist geleverd

we zijn uiterst tevreden

rappe en correcte service

Prima service, levering en product.

Alles conform afspraken.

Nubar

Snelle levering en goede prijs

De levering ging snel en de kwaliteit en de prijs zijn top

Zeer te vreden

Super geholpen door de medewerkers in Venlo

goed service en goed kwaliteit

alles is hier compleet , en goed kwaliteit

Veel keuze. Snelle levering.

Zeer tevreden. 2 producten besteld voor keuze, dus 1 retour. Ook retourneren ging heel soepel.

Prettig en vlug geleverd.

Mooi en snel geleverd. De planken zijn mooi degelijk. Hopenlijk maken we er veel gebruik.

Snelle levering voor een goede prijs

Ze leveren snel, komen afspraken na en bieden goede prijzen.

Goed geholpen, snelle service

Mooi product goede service

Zeer blij met de aanschaf van een rvs onderstel voor een bar/statafel. Er was geen montage handleiding en daardoor leek het product even niet te passen. Maar met de goede service was dit zo opgelost.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn