Duidelijk, snel en goed

Positief, na bestelling snel op bedrijf geleverd. Goed verpakt maar geen overbodige verpakking

Klopt altijd !!

Al jaren een goede partner .

Nette communicatie, perfecte levering

Koelkast werd netjes op afspraak geleverd. Goede communicatie over bestelling en levering. 1 ster minder omdat energie klassen niet vermeld worden op de website.

Goede kwaliteit

Mooie en goede kwaliteit. Tegen normale prijs. Snel geleverd.

de tafelbladen zijn mooi maar een stukje af door spanbanden te hard aangetrokken

er was van een tafelblad een stukje af door dat de spanbanden zo hard aangetrokken waren!

Goede communicatie via de mail.

Het artikel is vlug bezord. Netjes verpakt.Kon het pakket goed volgen. Was op tijd.

Klantvriendelijk en bereikbaar

Op een goede locatie snel en vriendelijk geholpen en mijn artikelen mee kunnen nemen. Dat is slagvaardig werken.

Snelle levering duidelijke website

Alles klopt met de omschrijvingen online. Er miste 1 item, dit werd enorm snel opgelost zonder enkel probleem, een kort berichtje was genoeg.

Tevreden

De verkoopmedewerkers van Goos Horeca in Hengelo Overijssel staan je goed te woord . Levering gaat volgens afspraak.

Prima bedrijf

Online koelkast gekocht, alles prima verlopen. Snelle levering. Prima prijs-kwaliteit.

Duidelijke site en prima informatievoorziening na aankoop

Na aankoop werd ik goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus. Alles verliep zoals gepland, prettig.

prima website en top aflevering

De website is overzichtelijk en de bestelling is makkelijk te plaatsen. lekker praktisch zonder onnodig veel informatie verstrekking.De levering gaat zeer snel en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Achterlijk

Ik heb zoveel dingen gekocht bij jullie en nu wil ik een product van 22 euro retour zenden en moet ik de kosten zelf betalen. Dat product is al zwaar en ze vragen retour kosten van 15 euro. Slaat toch nergens op ik heb minstens aan 2000 euro inkoop bij jullie gedaan en dan wordt er moeilijk gedaan over 1 product

Kwaliteitsvol materiaal en perfecte levering!

Het bestelde produkt voldoet volledig aan alle kwaliteitseisen, en is zijn geld waard. Eenvoudige montage. Snelle levering.

goede kwaliteit, snelle levering en goed prijs

Heb de laatste tijd diverse spullen voor onze inventaris gekocht of vervangen met spullen van Goos tot volle tevredenheid

Top product

Goed product, snelle levering

Inorde snel geleverd

Ga daar nog bestellen

prima, afspraken werden nagekomen

Mijn bestelling kwam super snel binnen

Retour zending veel stappen

Verder geen opmerkingen, het retour zenden heeft wat mij betreft onnodige stappen. 1 aanmelden op website 2 e-mail ontvangen 3 op deze e-mail akkoord geven 4 e-mail ontvangen deze moet je invullen en uitprinten 5 pakketje naar postkantoor brengen en daar een de porto kosten betalen. Als je zeker wilt zijn dat mensen hun pakket voldoende frankeren kun je in stap 1 de keuze geven voor postbedrijf, afsluiten met iDeal en dan klaar. Zending was snel verstuurd en netjes ontvangen

Positief

Vriendelijk en tevreden

niet erg goed.

we bestellen warmte bruggen voor ons productie proces helaas was de laatste stuk een kapot element . dan begint de uitdaging in Apeldoorn zijn ze op zaterdag niet te bereiken dus uitwijken naar een van de dealers . na 3 dealers aan de telefoon te hebben gehad was er een die iets voor me kon betekenen. let wel geen van de dealers is bereid om het ding om te ruilen dus gewoon een nieuwe gekocht . nu proberen we het ding terug te sturen maar er moet eerst een schadeformulier in gevuld worden . dat gedaan op zoek naar het retour adres uiteindelijk op de routekaart het adres gevonden. Nu zelf een transporteur gevonden om het ding terug te kunnen sturen . kortom erg omslachtig niet klant vriendelijk.

Perfect product tegen goede prijs en snelle levering

Perfect product tegen goede prijs en snelle levering

Geconstateerde afwijking productomschrijving goed opgelost

Ik bleek een bestelling te hebben gedaan op grond van een niet geheel kloppende productomschrijving. Probleem in goed overleg opgelost door een passende extra korting, waarmee ontbrekend slotje kon worden aangeschaft.

goede service, snelle levertijd

Prima bedrijf