Bestelling en levering perfect verlopen

Alles verliep vlekkeloos. Ook van de bestelde stukken zijn we tevreden.

gewoon goed, zoals t hoort!

Zelf uitzoeken op een goed overzichtelijke site. Na beslissing en bestelling verloopt alle informatie correct. Duidelijke melding wanneer product wordt afgeleverd. Goeie communicatiemogelijkheid wanneer klant er even niet is. Een, rustige, begripvolle chauffeur levert correct de spullen af bij de voordeur.

Niets te klagen

Ik ontvang een verkeerd product, maar het wordt onmogelijk gemaakt om het product te retourneren

Ik heb een prullenbak besteld, gekozen vanaf een foto van de website, waarbij ik de afmetingen heb gecontroleerd voordat ik de prullenbak aanschafte. Vervolgens krijg ik een andere prullenbak, met andere afmetingen en wil ik het product retourneren. Na een telefonisch gesprek en 3 mails heen en weer waarbij ik 4 verschillende foto's heb verstuurd, krijg ik alsnog geen retour code en willen ze nog meer foto's. Het is niet heel erg ingewikkeld, stuur gewoon een retourneren! Ik raad het ten strengste af bij dit bedrijf te bestellen!

Netjes aangekomen pakket

Goede ervaring

Goed geholpen en snel geleverd

In een zin geweldig

Bestelling snel en goed geleverd.

Goede prijs/kwaliteit

Overzichtelijke webshop, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Top service! Raad Gooshoreca aan voor alle horeca bedrijven.

tijdige levering van product dat voldoet aan de verwachting

De omschrijving van het product op de webshop was zeer accuraat, waardoor het precies paste in mijn idee om het toe te passen. Het product was degelijk verpakt en snel geleverd.

Correcte zaak

Mooie producten voor een nette prijs

Geleverd wat besteld is, in korte tijd.

Voldoende keus en goede kwaliteit naar prijs.

Altijd snel en goede service

Alles is goed geleverd.

Heel tevreden

Ik heb nu in een korte tijd 5 artikelen besteld en ben zeer tevreden over de snelle levering en goed verpakte artikelen. Ook een hele snelle afhandeling bij het stellen van vragen. Ga zo door met deze service!!

Snelle levering en goede service

Na het bestellen van een ijsblokmachine bleek deze na uitgepakt te zijn een kleine deuk te bevatten. Machine werkt prima naar behoren. Voor de kleine schade kregen we een vergoeding. Al met al goede service na een levering binnen 1 dag,

Top bedrijf

Even wennen aan de site maar dan heb je ook wat hoor ! Helder en goed personeel die ik toch even bellen vanwege twijfel tussen twee producten. Vlotte afhandeling en bezorging

Goed en snel

Snelle levering en behulpzaam personeel. Aanrader!

Pakket niet op juiste adres geleverd

Mooi materiaal maar levering moet beter

Netjes verpakt en vlot bezorgd

Goed verpakt

Prima geregeld en netjes afgeleverd.

Werd netjes afgeleverd. 18 barkrukken en zien er top uit.

Gewoon goed

Overzichtelijk en enorm snel!

In de middag besteld, volgende dag al om 11u in huis. Snel en makkelijk online te bestellen, top!

Binnen een paar dagen geleverd

Prima afgehandeld

Bbb

Bij het afleveren bleek dat er een product beschadiging had opgelopen. Na het melden hiervan binnen enkele uren reactie en werd er direct een passende oplossing geboden. Super!

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn