goede service

Binnen n paar dagen was de bestelling geheel rond.

Snel geleverd en keurig verpakt.

Nooit hier bestellen.

Elk bedrijf beoordeel ik op hun retour service. 35% van de aankoop krijg je niet terug en retour zijn op eigen kosten. Mijn voorstel was om naar goos Amsterdam te brengen. Dat mocht niet. Al met al had het mij meer dan 50e gekost om iets te retourneren. We hebben veel horeca zaken maar ik zal zorgen dat geen 1 zaak hier ooit iets zal bestellen.

Onjuiste levering en slechte service

Geleverde product sloot niet aan op product omschrijving op de website. Leverancier is niet met een passende oplossing gekomen, ondanks vele verzoeken en informatie op website is ook nog niet aangepast.

snelle levering volgens afspraak

Laat besteld, de volgende dag geleverd

Supernetjes

Mooie degelijke spullen voor een nette prijs!

excelente

Buena comunicación con el cliente, entregas en corto tiempo y buenos precios.

• ¿Nos recomendarías?

fijne communicatie en snelle levering

voordat ik het product had besteld heb ik gebeld met de firma. deze heeft mij goed voorzien van informatie of levering tijdig zou lukken. En het klopt. Product was optijd binnen. dank hiervoor

Mooi apparaat

Eerder verwacht voor de tegenwoordige tijd. Op zich geen probleem, moet je maar op tijd bestellen!

Top snelle levering prima product

Snelle levering makkelijk te bestellen en prima product (koffiezetapparaat)

goed product en snelle service

online bestelling is prima verlopen

Good product and service

The delivery was fast and the product as expected

Snel

Snelle levering , jammer dat er iets schade aan de achterkant zat. Mis wel een boekje met gebruiksaanwijzing , dat is niet echt handig. Maar dit zijn problemen waar jullie denk ik niks aan kunnen doen.

Servies zat goed verpakt voor transport

Hebben 3 stapels servies (borden) besteld. Zat goed verpakt voor het transport. Was bezorgd of het goed zou gaan nl maar perfect geregeld!

Goede snelle levering, product had enkel een Poolse handleiding

Veel keuze en een snelle levering. Jammer dat er bij een vd producten alleen een Poolse handleiding zat en er ook geen NL of EN handleiding hiervan op het internet te vinden is.

Kwaliteit

Betrouwbaar

Prima bedrijf om te bestellen

De levering duurde wat langer dan verwacht, maar dit heeft vast ook te maken gehad met de feestdagen. De bestelling is ook gewoon voor de feestdagen nog geleverd. Mooie glazen, goed verpakt. Ik ben tevreden!

Snel en adequaat

Kreeg per ongeluk een verkeerde maatbeker gestuurd. Na een mail is dit dezelfde dag nog gecorrigeerd. Top.

alles zoals gewenst; levering en producten

geen opmerkingen. alles naar wens.

Supersnelle service!

Al een aantal keren bij Goos gekocht, zowel online als in de winkel. Fijne, snelle service en goede kwaliteit producten.

Ik koop graag bij Goos Horeca. Prima assortiment en goede service.

Best gegaan

Mooie deal

Kan vlot en goed bestellen

Super service

Mijn bestelling werd snel verstuurd door Goos maar werd helaas continue vertraagd door de bezorgingsdienst met vage redenen. Een e-mail naar de klantenservice van Goos deed wonderen. Ze hadden een onderzoek gestart bij de bezorgingsdienst en 2 uur later stond deze aan mijn deur met het pakketje. Top service dus!!! Dat geeft veel vertrouwen in Goos Horeca.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn