Mengen goed

Goede service!

Na bestellen de volgende dag in huis. Helaas een gebroken glas. Na mailcontact een dag later een nieuw glas in huis. Goede service!

Snelle verzending

Afhandeling order ontevreden. Levering en product waren/zijnprima

's-avonds product om 21.06 besteld, betaald om 21.11 uur. Op de website staat..voor 22.00 besteld de volgende dag geleverd. Dat dacht ik dus ook. Men weet dat betalingen gelijk op andermans rekening staat. Dit stond ook vermeld bij betaling. Verbazing alom toen ik een bericht kreeg dat betaling pas na 22.00 uur was ontvangen en aldus mijn bestelling een dag later werd bezorgd. Mail gezonden dat ik dat vreemd vond. Antwoord was ... ik had de ideal niet goed afgesloten?? Vreemd..de betaling was gelukt, heb zelfs gewacht tot ik weer werd teruggeleid naar beginpagina. Of ik ben er niet meer in thuis of het is een BS verhaal wat ik terug heb gekregen. Neig zelf naar het laatste. Nu kun je zeggen wat maakt het uit die ene dag. Dat maakte zeker uit. In mijn ogen is het moraal van dit verhaal: meer dan een uur voor aangegeven tijd bestellen en betalen anders kan leverancier zich niet aan zijn belofte houden. Het gaat nl blijkbaar niet om de besteltijd maar om de tijd dat de centen binnen zijn!!! Dat moet ik proberen als zelfstandig ondernemer. Ik kom daar niet mee weg.

Bij mijn bestelling van 6 pizzaborden zat er in 1 bord een scheurtje. De volgende dag had ik al een nieuwe in huis. En héél goed verpakt. Top!

Communicatie super en vriendelijk

Snelle service, denken mee en goede producten

Super netjes verpakt, bestelling keurig op tijd.

Uitstekend!

In eerste instantie kwam bestelling te laat. Wij gingen op vakantie op de nieuwe afleverdatum. Bij thuiskomst gebeld met helpdesk. Alles perfect geregeld.

ik kan nog niets zeggen ,het pakje ligt onder kerstboom

xxxx

Mooie produkt en snelle levering

Mooie grote chafing dish. Makkelijk in gebruik.

Professionele kwaliteit voor normale prijzen

Prima spullen voor normale prijzen lekker snel geleverd. ook retouren geen probleem, Goede service.

Goede service en levering mooi optijd.

Keurig netjes en snel

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goedekwaliteit is een aanrader

geweldig , goed en snel geregeld.

Een bedrijf waar je snel en goed horeca benodigdheden kunt bestellen.

Prima en snel

Prima producten en snelle levering. Goed stevig ingepakt waardoor alles heel binnen kwam.

Op afspraak geleverd en prima apparaat

Als ik iets nodig heb zou ik indien de prijs goed is bij jullie bestellen

heel tevreden

De verpakking was wel wat groot, maar de bestelling was niet beschadigt en paste er goed in.

Prima Service

Ik heb het goed ontvangen alleen het Ik het verkeerde besteld En nu kan ik nergens terug vinden over terug sturen Hopelijk kunnen jullie mij nog helpen!

Slecht

Ik heb 5/12/2022 een buis bestelt en ik krijg 9/12/2022 een mail of ik mijn ervaring kan delen. Ik heb nog steeds niks binnen. Voor de rest geen mailtjes gehad maar het is wel van mij rekening gegaan. Ik hoop dat hier iets aan gedaan kan worden. Ik heb er namelijk wel voor betaald.

colis de verres tiki

J'ai reçu mon colis assez rapidement et en très bon état . rien a dire sur le service .

Uiteindelijk goed.

De bevestiging van de levertijd was laat en pas nadat ik me had gemeld. Omdat toen bleek dat deze levertijd ook nog eens uitzonderlijk laat was, product niet beschikbaar, was er een probleem. Wel zeer voortvarende reactie daarna met een alternatief die ik kon accepteren met ong Euro 12 extra.

snel geleverd

snel geleverd en goed geholpen door de chauffeur die het product kwam leveren

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn