Fijne winkelen goed geholpen en snel geleverd

Fijne winkel

Snel geleverd en keurig verpakt

Snelle levering, zorgvuldig verpakt en mooie kwaliteit

goed en klantvriendelijk

Correct en goede communicatie

Top !

Toffe koelkast met glazendeur.

Zeer vlugge levering ,toffe koelkast met glazendeur en ledverlichting.Staat perfect in de mancave.Was dan ook nog een mooie korting op !!!

Snel geleverd. Product voldoet aan verwachting.

tekst en beeld komt overeen met website

compleet plaatje is oke , als de kwaliteit van de machine goed blijft zijn we dik tevreden.

Vlotte levering voor scherpe prijs

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd, dus keurig op tijd en zonder transportschepen.

Snelle levering en goede service

Goed geholpen (telefonisch) snel en keurig geleverd! Zeer tevreden

Wijnkoelkast : goed

Prijs/kwaliteit. Levering en correspondentie goed. Product is zoals beschreven.

Alles Prima geregeld

Via internet besteld en alles prima geregeld en geod gecommuniceerd wat betreft het leveren.

Verzending mooi optijd

Trolley met in elkaar zetten al afgebroken kost niet wat is ook niet wat Had de etage wagen eerst in de showroom bekeken zag er degelijk uit voor zijn prijs maar helaas in elkaar gezet vilgens de handleiding maar toen brak het wiel al af Verder mooie overzichtelijke webshop En ook winkels

Goede kwaliteit en service

Een tevreden particulier dus.

Zeer goede service

Snelle levering. Mooi en kwaliteitsvol materiaal aan correcte prijs.

Snel en betrouwbaar bedrijf , dat zorgvuldig met hun jlanten omgaat .

Ze handelen snel en accuraat op je verzoek en of bestelling

Ben zeer tevreden over de snelheid en kwaliteit goederen.

Ben tevreden, over artikelen en vlotte afhandeling, enkel de levering werd zonder verwittiging van post nl afgeleverd in Kasterlee spar espresso, terwijl mij werd bericht levering zaterdag , ben gans de dag thuis geweest.Heb. Dan kontakt genomen met p.nl welke mededeelde dat pakte in Kasterlee was afgegeven. Ben het daar dan gaan afhalen. Productie prima.

prima service

snelle levering en prima service

Mooi product, bezorg info kan beter

De bezorgtijd schoof steeds op tijdens de dag. Na laatst vermelde eindtijd maar eens gebeld met de bezorgdienst. Pallet bleek niet in vrachtwagen te zitten, kwam dus met spoeddienst vlak voor 1800 uur. Het had prettig geweest als we deze info eerder hadden gekregen. Met een paar mensen nu tevergeefs een paar uur op de bezorging gewacht, uiteindelijk na telefoontje van mijn kant naar huisadres laten veranderen.

Artikel helaas moeten retourneren. Online contact opgenomen. Snelle reacties en toezending retourlabel. Vervolgens eveneens snelle financiële afhandeling: prima!

Geweldig bedrijf,

Grote sortering

Goede kwaliteit, en snel geleverd

Stipt

Altijd mooi op tijd. Tegen redelijke prijzen.

Zeer goede messen , een aan te raden product .

Beste , Ziet U , bij goede dienstverlening en een goede service keren de klanten toch steeds weer . Het zijn bovendien goede messen , scherp en liggen goed in de hand , een echte aanrader dit product en nog eens goedkoop ook in balans met de kwaliteit . De messen werden ook binnen de afgesproken tijdspanne geleverd en wat moet een mens dan nog meer . Toch willen we Jullie nog eens extra in de bloemetjes zetten en ook nog eens zeer vriendelijke en zeer welgemeende groetjes overbrengen , onze zeer hartelijk dank uitspreken , en ook onze volgende aankoop zal ook bij jullie zijn als er van deze producten gekocht moeten worden , Rita en Guido .

te lang wachten op levering

als je iets wil terugzenden is dit op eigen kosten

Chauffeur

Ik vond de chauffeur erg vervelend, had er geen zin in. Klaagde over zn rug hele tijd, en was niet sympathiek. Ik heb met moeite ervoor gezorgd dat de chauffeur de koelkast binnen zette en dat ook is nog slecht geplaatst. En mompelde ook nog erg.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn