Te lang wachten op levering

Voor retour moet je zelf alles regelen en zelf betalen .Ik koop nooit meer bij Goos Horeca

redelijk

Transport wordt niet tot de voordeur geleverd zoals wel wordt gezegd. We hebben beschadiging aan het blad, gaarne contact opnemen hoe we dit op gaan lossen? bij voorbaat dank hiervoor met vriendelijke groeten, Feliks de Lange

redelijk

Uitstekende service en mooie producten.

Geweldige producten ontvangen. En wauw, wat een super vriendelijke en meedenkende dames van de klantenservice.

Uitstekende service en mooie producten.

Uitstekende messen die zeker de vermelding waard zijn .

Beste, Ik heb bij jullie al verschillende Keukenmessen gekocht in de loop der tijd en ben nog nooit ontgoocheld geweest . Het is PRIMA materiaal het wordt steeds op tijd geleverd binnen de afgesproken tijd , prijs / kwaliteitsverhouding is bijzonder gunstig en het zijn aanraders voor iedereen . Zeer hartelijke dank daarvoor , onze meest beleefde en zeer welgemeende groetjes en nog een zeer fijne tijd verder . En voor we het vergeten een zeer fijne Kerst en een zeer gezond 2023 , Rita en Guido .

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn