Levering in avond / weekend

Erg jammer is dat bij de verzending geen rekening wordt gehouden met het feit dat wij als bedrijf bestellen en in de avonduren en weekenden niet geopend zijn. Zo worden enkele rvs-schalen die voor een prima prijs in de webshop staan uiteindelijk toch dure aanschaffen.

Altijd snelle en correcte levering

Geweldig. Ook de chauffeur vriendelijk en erg aardig. Top

Op tijd geleverd ben er blij met mijn aankoop

Alles volgens verwachting

Precies de weegschaal gevonden waar ik al jaren naar op zoek ben. Keurig op tijd bezorgd.

Prima gegaan

Goede en snelle levering

Goede service en snelle levering

Bestellen van het artikel was eenvoudig en snel gedaan. Het artikel werd vervolgens snel geleverd.

Snelle levering, prima producten

Makkelijk bestellen, snelle levering, goed assortiment en kwaliteit

Snelle goede service

Had een bestelling gedaan en bij levering bleek er een product beschadigd. een mail gestuurd en vrijwel direct antwoord. Heel netjes gehandeld, dus ga zeker vaker bestellen.

Fijn product en redelijk snel geleverd

Makkelijk online besteld.

Kwaliteit,snel geleverd,klant vriendelijk.

Goed verzorgd

Goede levering

Zeer nette manier van leveren maar ik nog iets te goed van vorig levering

Prima contact en ruim assortiment

Tevreden klant. Ik kom graag nog eens terug.

Ze zetten het netjes bij de deur. Ben zeer tevreden over de meubilair.

Snelle goede levering

Goede trefwoorden op de website waardoor ik snel bij het gewenste product kwam.

Gekregen wat ik besteld had !

Duurde iets langer omdat er de verkeerde maten geleverd waren bij Goos horeca en er dus opnieuw besteld en geleverd moest worden aan Goos..waardoor ik wat langer moest wachten. Maar voor het feest arriveerden de bestelde roosters na een telefoontje van mij aan de klantenservice. Keurig en exact wat ik nodig had met een goede prijs kwaliteit verhouding. Tot de volgende keer !!

Behulpzaam en goed assortiment

Als iets niet op voorraad is kan het altijd worden besteld, maar het assortiment is op zich ruim voldoende. Aardige en behulpzame medewerkers.

Een van de producten had een mankement, maar prima opgelost door de klantenservice.

Top !

Professionele club die weten waar ze t over hebben, en goede prijzen !

Tevreden

Zeer tevreden over de levering!!

kaart houder gekocht

prima service maar kaarthouder was iets te licht waardoor deze met een A5 kaart steeds omvalt

Lepels in goede staat ontvangen

Levertijd is langer dan op de website staat. Dit zou ik hier aanpassen. Telefonisch hier goed over geïnformeerd.

Alles voor de horeca is hier te vinden.

Ruim assortiment, goede prijzen, snel verzonden en goede service.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn