Online ging er iets fout met onze bestelling met de levering en in de winkel super ongelost

Gewenst product gezocht en gevonden.

product gevonden, besteld en betaald, binnen 3 werkdagen was product in huis. Prima geregeld.

Voordelig en zeer snel geleverd

Mooie koelkast besteld en sneller dan het licht geleverd

Scherpe prijs!

Na een aantal verschillende sites te hebben bekeken kwam ik op de de site van Goos. Daar vond ik wat ik nodig had en nog veel meer voor een andere keer. Wat ik nodig had, porceleinen borden, deze vond ik bij jullie en wel voor minimaal €6,- goedkoper. Precies dezelfde borden die ik al eerder had (gewicht, uiterlijk, materiaal en omvang), maar alleen het merk was anders. Meerdere sites bekijken loont uiteindelijk.

De borden werden netjes ingepakt binnen een week bezorgd.

Heel positief

Het product ziet er goed uit naar verwachting. En snelle levering. Ben zeer tevreden

Goede klantendienst

Mijn bestelling werd redelijk snel geleverd maar was helaas niet zo goed ingepakt (om breekbaar materiaal te vervoeren). De helft was stuk maar na een melding hiervan bij de klantendienst werd er mij zeer snel vervanging opgestuurd. Ik ben dus best tevreden van de service (en ook van het bestelde materiaal, zijnde borden).

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Prima zaak

Goede prijs kwaliteit

Goed prijs

Goe klanten service

Snelle terugkoppeling. Chapeau

Positief

Mooie grote nieuwe pan Waar we hopelijk veel plezier van mogen hebben . De levering en bezorging was dik inorde !!! Vr groetjes alie

ellende

Ik plaatste een bestelling van 2 producten, zouden volgens de website beide op voorraad zijn en binnen 2-4 werkdagen arriveren. Na 5 werkdagen niets ontvangen en bleek 1 vd producten niet op voorraad. Ik kocht een vervangend product omdat ik geen tijd had om nog ergens anders te bestellen. Bij levering bleek dat 2e bestelde product niet aanwezig, in plaats daarvan werd heel ander product geleverd. Ik moet dat dan zelf weer met een antwoordnummer terug sturen ( gesleep met ene hele grote doos). Tot op heden heb ik het juiste product nog niet ontvangen want het blijkt niet op voorraad.

Goos Horeca is Top!

Onze ervaring met Goos Horeca is steeds weer in orde! Vandaar onze score van 5 sterren! Verdiend!

Even wachten maar netjes geleverd.

Na bestelling meer als een week niets gehoord waarna bestelling werd geleverd. Het zou fijn zijn als er tussen het bestellen en de levering gecommuniceerd word! Verder netjes geleverd, goed verpakt en niets op aan te merken.

Zeer mooie stoelen

Zijn mooie stoelen en super snel geleverd, zijn er erg blij mee.

In winkel Duiven altijd super!

Min ervaring in de winkel filiaal Duiven is echt top. Altijd netjes geholpen en snappen wat je vraagt. Kom er altijd met veel plezier. artikelen in grootkeuken zijn veel eigen merk en B-keus merken, niet altijd de beste kwaliteit. maar prijs kwaliteit klopt hierdoor weer wel. Had soms liever ook de echte merken gezien, in bijv. koeltechniek van Gram etc. Webshop is daarin tegen gewoon ruk, zeer klantonvriendelijk en niet duidelijk in wanneer je iets wel of niet krijgt. Online zou ik niet zo snel bestellen.

Besteld, betaald en keurig geleverd.

Goos Horeca leren kennen door schoonzoon. Materiaal gezocht, gevonden en besteld.

Bestelling plaatsen, betaling en levering voorspoedig afgerond

Bestelling plaatsen, betaling en levering voorspoedig afgerond. Ik had de nota verwacht in een e-mail. Zal nog wel komen....

Matig

Op vrijdag mail dat oven niet werd geleverd, nochtans maandag besteld. De oven zou binnen de 3 werkdagen worden geleverd. De oven werd bij de buren, want ikzelf reeds op reis vertrokken, pas op maandag geleverd!

Top!!

Goede en snelle levering

Arrogantie

Bedrijf werkt niet mee aan BTW verlegging voor buitenlandse klanten.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn