Matig

Pas na een mail gestuurd te hebben was mijn bestelling er opeens. Duurde dus te lang! Prijs /kwaliteit prima

Super snel

Toppie, Snel geleverd.

Goed product, goede prijs!

Producten lieten wel erg lang op zich wachten.

top service

helemaal tevreden mijn spullen waren op tijd

Kwaliteit+prijs= top

Heel vlot geleverd. Kwaliteit stoel is top. Super content.

goede service

Levertijd was iets langer. Fijn dat de klantenservice goed meedacht hoe dit op te lossen. Uiteindelijk toch nog snel geleverd.

Je moet bij Annelies zijn

Mijn bestelde kraan bleek na montage te lekken. Kan altijd natuurlijk, maar ja, bewijs maar eens dat het niet aan de montage heeft gelegen. Filmpje opgestuurd, en binnen een paar dagen kreeg ik een nieuwe. Viel onder garantie, er werd niet moeilijk gedaan. Je moet bij Annelies zijn, die snapt het.

Zeer slechte service

Ik heb in 26 juni een koffiezetapparaat gekocht en binnen drie maanden is het apparaat kapot. Je stuurt het terug en vervolgens duurt het 3 weken voordat je antwoord krijgt. Eerst al meerdere malen gebeld of ze het apparaat hadden ontvangen. Maar de technische dienst is niet te bereiken meerdere malen in de wacht gehangen een keer zelfs meer dan 20 minuten maar zonder resultaat. Dus dan maar een andere afdeling proberen en ja hoor binnen een paar tellen opgenomen. Want ja als we kunnen verkopen zijn we wel snel. Het antwoord is dat je een offerte krijgt om even € 40,00 euro moet gaan betalen omdat het filter compartiment stuk is waardoor het apparaat overstroomt. Het knopje wat zorgt dat het water doorlaat is eraf geknapt. Dit mag na zulk kort gebruik toch echt nog niet gebeuren. Waarop ik heb geprobeerd te bellen, maar de afdeling die daar overgaat is telefonisch niet te bereiken, want na 20 minuten in de wacht te hebben gehangen nog niemand aan de lijn gehad. Maar wederom niemand aan de lijn dus maar weer een andere optie in keuze menu en wederom snel iemand aan de lijn. Maar dan krijg je als antwoord dat daar gaan wij niet over dat bepaald de technische dienst. Maar al met al dan koop je een koffiezetapparaat en dan kan je nog steeds geen koffie zetten en voor service is er niemand thuis. Dus ik heb wettelijk gezien recht om mijn koop te ontbinden maar niemand is thuis bij Goos Horeca. Ik ben hierom dan ook zeer teleurgesteld in dit bedrijf.

prima product helaas heel lang op moeten wachten

de bestelling op de site ging gemakkelijk en snel het product voldoet aan alle verwachtingen de levertijd was echter dusdanig lang dat ik het product pas heb ontvangen lang nadat ik het nodig had. nu ligt het daar en heb ik al lang een andere oplossing gezocht. een levertijd van meer dan 4 weken is niet meer van deze tijd.

Super mooi stoelen

We zijn heel blij met de stoelen zitten heerlijk

Goed product, snel geleverd, helemaal tevreden

Goed geregeld, prima product, snel geleverd, goede prijs

Wat een mooie dozen

Mooie rechthoekige en van stevig plastic dozen om voedsel in te bewaren. Z. Nu kan ik overzichtelijk mijn kastjes inruimen. Dankzij de verschillende gekleurde hoekjes snel terug te vinden. Ik ben er zeer tevreden over.

Langzaam

Duurde een dikke week voor hij er was terwijl het product op voorraad is, dus als je iets binnen een week nodig hebt ………

Everything Okey .

Beste , Ik ben zeer blij met jullie te kunnen samengewerkt te hebben ten eerste omdat jullie voortreffelijk materiaal hebben geleverd , het zich in perfecte conditie bevond , en prijs kwaliteit gezien een goed product hebben geleverd . Ik persoonlijk vind dat de houten spatels een aanrader zijn voor iedereen waarvoor ook mijn persoonlijke dank , mijn zeer beleefde en zeer welgemeende groetjes en nog een fijne verkoop in de toekomst , Guido .

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Producten zoals omschreven. Niet zeer duur en makkelijk besteld. Ook snel geleverd naar België

Ik heb mijn levering nog niet binnen

Veel keuze, goede prijs, snelle levering

Supere service en goede producten

Ik heb zowel messen, een messen magneet als blauwstaal pizza bakplaat besteld. Alles was super goed ingepakt en snel geleverd. Goede service en goede kwaliteit. Enkel 1 set mesjes ben ik niet zo een fan van omdat ze te fijn zijn. Maar had dit al verwacht op voorhand.

Goede zaak

Positief

prima, qua bestelling, levering en kwaliteit producten

Gemakkelijk proces, duidelijk qua informatie en afspraken nagekomen.

Goed product voor prima prijs

Goed product, welke niet teveel geluid produceert.

Goede service en snelle levering!

is zeer goed

goed communicatie en levering ik ben zeer! tevreden over goos Horeca

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn