Goede service fijne levering

Zeer goede service en zeer snel geleverd

Top produkt

Goede kwaliteit prijs verhouding

Tevreden

Heel tevreden over zowel bestelde goed als over de levering. Snelle en correcte levering.

Snelle levering, prima product

Tafelrook besteld voor klaptafel, snel geleverd en prima kwaliteit

Super goed gedaan

De levering was snel en super netjes thuis gebracht

Snelle levering, mooi product en goede prijs.

In 2 dagen in huis. Goede informatie over de levering.

Ondanks mijn twijfels toch snel geleverd. Mooie product

Koelkast besteld

Ik had een koelkast besteld hier zat veel schade op aan de zijkant dit doorgegeven en een hele kleine vergoeding gekregen, nadat ik dit doorgeven had. Ik was de koelkast gelijk nodig. Dus omruilen was voor mij geen optie. Toen ik hem plaatste zag ik dat de deur er ook scheef in zat ventilator werkte hier door ook niet. Dit zelf gerepareerd. En dit heb ik bij jullie verder niet doorgegeven. Omdat op de schade ook laks werd gereageerd.

Mijn bestelling na telefonisch overleg doorgezet, en keurig geleverd zoals afgesproken. En super mooi eetbankje.

Goed, alleen de pakketdienst was binnen 5 seconden weg

Horeca

Kwaliteitsmaterial en op tijd geleverd

Beste zaak

Top service!

Het is makkelijk bestellen op de webshop. De artikelen zijn niet altijd voorradig, dus soms duurt het even voordat de bestelling geleverd wordt, maar tot nu toe ging het altijd prima. De vestiging in Rotterdam bood zelfs meer service dan ze had gehoeven door een bestelling van de webshop te ruilen. Ik kon toen gelijk een ander product meenemen.

Goed maar misschien veel teduur

Goede aankoop maar te veel voor betaald. Deze machines worden voor € 30,00 aangeboden. Ik Heb er € 96,00 voor betaald. Mischief even les om verder te Kijken als je neus Lang is.

Nette aflevering

Het duurde wel even maar uiteindelijk netje afgeleverd.

Prima product

Warmtelamp werkt goed

Bestelde product keurig op tijd geleverd en wat zeker zo voornaam is. Het is een kwaliteit product dat naar behoren functioneert

Goed product.

Goed product, op tijd geleverd.

Te laat geleverd

Was te laat voor het feest. Heb er ruim een week op moeten wachten. Daarnaast zijn de wijnglazen veel kleiner dan ik had gedacht

Nette en vlotte levering van de bestelling.

De bestelde spullen werden, conform verwachting, binnen een week geleverd.

goed, bestel graag weer

bestelling geplaatst op 6 september, maar na week nog geen bericht. Bij navraag van mijn kant bleek dat 1 artikel nog moest worden geleverd, voordat het uitgestuurd kon worden. Was attenter geweest als bedrijf mij dit had medegedeeld in plaats van dat ik er naar moest vragen. Toen pak na versturen ondanks het feit dat ik thuis was op aangegeven dag niet kwam en zoek bleek, was communicatie uitstekend. Met dank

???????????????????????

Goede en snelle service

Zeer tevreden. Altijd een snelle service, goede prijs/kwaliteit

Goede ervaring

Prima product, niet tevreden over levering

Alles prima tot de levering. Ik heb een micro bakkerij aan huis. Lastig als ik alleen aanwezig ben en levering tot de drempel is. Uiteindelijk heeft de vervoerder, die ook alleen was, me geholpen de tafel uit te pakken en mijn bakkerij in te dragen. De vervoerder weigerde echter de pallet en de verpakking mee terug te nemen. Moeilijk om de pallet in mijn eentje in mijn Mini te laden. Daarna een rit naar de vuilstort. Dat kan toch beter! Plaatsen en de troep afvoeren lijkt mij toch onder service te horen vallen!

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn