1 bak was helaas kapot bij levering we hopen dat het bij de volgende bestelling recht gezet kan worden. Verder zeer tevreden met de bakken en we gaan er nog wat bestellen.

Goed product, goede service, goede prijs

Ik vond snel wat ik zocht dankzij de duidelijke presentatie van de website en een zeer goede prijs. De uitvoering van de bestelling en de betaling verliepen normaal en de levering aan huis in België duurde slechts enkele dagen. de artikelen waren zoals besteld. Het moeilijkste was om Nederlands te verstaan, aangezien ik het niet spreek. Misschien zou de mogelijkheid om Engels te kiezen een pluspunt zijn als de site internationale verkoop plant.

Jullie zijn top

snelle bezorging, goed product

Vlotte bestelling en levering

Ben heel erg tevreden van mijn aankoop

Kapotte ijsblokjesmachine

Na ontvangst van onze ijsblokjesmachine van Artic, gwen enkel ijsblokje. Machine is kapot. 3 dagen geleden aangemeld. Geen reactie meer ontvangen. Wachten al 4 dagen op een antwoord.

Goede service en bereid mee te denken met de klant!

Prettige mailwisseling en telefoongesprek gehad naar aanleiding van mijn vragen. Goed geholpen en aflevermoment mooi af kunnen stemmen. Bij levering een sympathieke chauffeur die me even geholpen heeft het ding binnen te dragen. Kortom, ik ben EEN TEVREDEN KLANT!

Geweldig product.

Geweldig product en snelle levering!

heel goed

op gesproken tijd geleverd natijes naar benin gebracht

Was goed

Snelle levering.

Prima webwinkel

Snelle levering,en goede sevice!

fantastic

ik ben goed geholpen. Product als omschreven en de levering was snel. Nog telefoontje gedaan met vraag over firegel.. naar de winkel verwezen in Hengelo ivm spoed. Wat een mooie winkel en vriendelijk personeel

Fantastich

Keurig verpakt en snel ontvangen

Prima. Correcte en snelle klantvriendelijke behandeling

Vriendelijke, klantgerichte behandeling. Goede en uitgebreide informatie.

Goed snel

Producten zoals omschreven

Goed product.

Het geleverde artikel is van goede kwaliteit en stevig verpakt voor verzending, levering duurde wat te lang, daarom maar 4 sterretjes.

snelle afhandeling

ruime keus , goede afhandeling.

Fijn contact met de klantenservice

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice.

Snelle levering.

Snel en makelijk te bestellen en snel geleverd.

Prima bedrijf, doet ze zeggen

Wat ik besteld, krijg ik in huis

Makkelijk koelkast , alleen loopt er beetje water uit bij ontdooien

goed product

prima kwaliteit , correcte levering !!!

dit gaat niet lekker

ik plaats een eenvoudige bestelling. drie kleine artikels. een week na bestel datum heb ik nog steeds geen info. is het verstuurd? is het ingepakt? nee niets. mijn factuur sturen ja dat kunnen ze. en dan, wil je info? dan moet je een mail sturen naar een email adres dat begint met ''noreply...'' wat zoveel betekent als ''u krijgt geen antwoord...'' heerlijk!!!! Engels spreken ze ook al niet bij Goos Horeca.... jammer jammer jammer

Zeer ontevreden.

Had een parasol kruis voet besteld en deze is ook geleverd, tot mijn verbazing was het een andere maat dan op de website staat vermeld. Heb Goos Horeca hier van op de hoogte gebracht en dat ik twee maal naar Hornback was gereden voor de verkeerde tegels. Kreeg een sorry voor het ongemak per mail en dat was het. Heb er maar een woord voor en dat is, WAARDELOOS. Klant gericht en of service ho maar!

Goed en betrouwbaar

Duidelijke communicatie. Levertijd klopt zoals aangegeven. Mooie producten.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn