Good quality

The deepfreeze is working very well

Prima, levert wat is beloofd, snel en zeer correct.

Duidelijke website.Levert wat is beloofd.Dit gebeurt snel.Bezorgdienst is ook zeer correct.

Mijn bestelling was er heel snel en een hele vriendelijke bezorger die het neerzette waar ik het graag wilde hebben

Communicatie is niet altijd ok

De artikelen die we krijgen zijn prima. Alleen worden bestellingen niet altijd in 1 keer geleverd. Wordt ook niet duidelijk gecommuniceerd wanneer er dan wel geleverd wordt. Beetje jammer. Als ik dan bel wordt er gezegd dat het een systeemfout is…

Drankenkoeling besteld, zijn erg tevreden Snel geleverd, betaalbaar,goeie service

Altijd op tijd

Goede prijs kwaliteit

super snel geleverd

Jammer dat er geen nederlandse beschrijving bij zit en evt tekening waar alle knoppen voor dienen. verder helemaal Top.

Overzichtelijke site. Snelle levering.

Overzichtelijke site met uitgebreid assortiment. Snelle levering.

Snel bezorgd en mooie stoelen !

Snel bezorgd , binnen 2 dagen en de stoelen zijn prachtig!

Direct correct !

Beter als GGM en xxl

Tip top geregeld

Site is overzichtelijk en service is goed

Goods were delivered

But I was offered a discount and could not enter the code on the site anywhere?

Snelle levering, goede bezorging en breed assortiment!

Al meerdere keren besteld, elke keer goede ervaring!

gewoon goed prijs service uitstekend!

Tafelbladen zien er prima uit. Op de langere termijn weet ik nog niet of ze zich goed houden. Versturen doen ze zeer snel.

Zeer klantvriendelijk!

Na telefonisch contact is er ontzettend meegedacht om het bestelde verjaardagskado op tijd te kunnen leveren. Producten zijn goed en de klantvriendelijkheid is top!!

Snelle levering en netjes verpakt

Stipt en correct

Stipte levering.

Snelle en vriendelijke service

In de post waren er 2 karaffen gebroken. Na snel een formulier invullen kreeg ik meteen contact met de klantenservice. De producten werden meteen vervangen. Fijn en vriendelijk geholpen

Fijne en snelle communicatie

Met de bestelling was een probleem, omdat mijn product niet leverbaar was op dat moment. Dit hebben ze netjes naar mij gecommuniceerd met een suggestie naar een ander, vergelijkbaar product. Deze kwam mooi overeen met wat ik nodig heb en was ook snel geleverd.

super goede ervaring

heel tevreden over mijn bestelling, alsook over de vlotte levering

Altijd goed en snel geleverd

Gewoon een goed bedrijf

goede kwaliteit en snelle levering

ruime keuze, goede kwaliteit en snelle levering

Nooit meer

Ik wou een product terugsturen maar las ik dat deed was ik behoorlijk veel geld kwijt Is dat klantenservice ?

Fijne aankoop

Kookt goed! Fijn formaat.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn