Top!!

Snel geleverd, altijd netjes. Top!!!

Snel en betaalbaar

Prima vlotte levering en product is naar verwachting

levering goed

erg teleurgesteld met de kwaliteit van het product. wij gaan het retour sturen en willen graag een nieuwe ontvangen.

Top bedrijven

Helaas verkeerde bestelling

Helaas verkeerde bestelling

Prima Marco!!!!!

Na even nagebeld te hebben Was mijn bestelling er super snel Succes nog met jullie bedrijf

Met goos zelf super OK. Maar een zeer onvriendelijke bezorger.

Snel geleverd en vriendelijk medewerker.

Veel succes verder en tot volgende bestelling!

Snelle levertijd

Product snel geleverd

Overzichtelijk, snel

Goede ervaringen met Gooshoreca, website overzichtelijk en via de mail goed op de hoogte gebracht qua verzending en factuur. Snelle levering.

Wat een super slechte service van de klantenservice tering zeg!!!!!!!!

Koelkast ontvangen na enige vertraging, uitgepakt 12 uur laten rusten. Steek de stekker in het stopcontact en de motor maakt een ongelovelijke herrie meer dan 80 db. gekeken op de gegevens van de koelkast zou 44 db mogen zijn. alles gedaan roosters eruit aan de achterkant alles bekeken lekbakje verwijderd maar nee hoor. klantenservice gebeld hier ook geen echte medewerking ik stuur je een mailtje kan je het invullen. Ik had voorgesteld om de koelkast zelf af te geven bij het filiaal Breda, maar nee dat mag niet omdat ik via internet heb besteld. Ik wacht af maar intussen is mijn drank warm en ik pissed.

Niet voldoende relevante informatie

Goedemorgen, 1.Als ik jullie webshop gebruik mis ik de benodigde informatie bij sommige artikelen. Hoe werkt iets? Hoe maak/ hou ik het schoon? etc. 2.Op het moment dat ik iets in mijn winkelmandje heb gedaan kan ik die artikelen niet meer aanklikken om ze nog even opnieuw te bekijken of bijv. vergelijken. Daarbij valt me op dat de site traag is. wellicht komt dit doordat foto's te veel 'ruimte' innemen?

Snelle levering, prima kwaliteit

Top service !!!Dikke pluim voor de chauffeur afleveraar !!! Thanks !!

Dik ok !

top

simpel bestellen, snelle levering

Degelijke producten

Makkelijk besteld, snel geleverd en een eerlijke prijs.

Goeee

Goede stoelen en goed geleverd.

Na een week werden de tuinstoeltjes netjes afgeleverd. 1 keer telefonisch contact gehad om te vragen naar de leverdatum. Verder alles naar wens afgehandeld.

Snelle levering Top!

Goede. Service

De levering kan iets sneller maar oké was ook niet te lang

Fijne service

Fijne service en kennis van zaken.

omschrijving niet correct

In de omschrijving staat 1.5L , terwijl er maar 1 L in de thermos kan.

goed en vriendelijk

alleen vind ik, als je iets op je website zet dat het in stock is dat je wel lang moet wachten op je levering. daarna was alles perfect in orde

Prima drank koelkast helaas alleen bezorgd met schade.....dus nog niet naar tevredenheid

Het is geweldig hoe gedetailleerd

Hallo, ik heb een thermobox gekocht. Goed product, snelle levering. Bij het uitkiezen was het artikel goed te bekijken. Mooie site. En het is exact het artikel wat ik zocht. Ik kom zeker weer terug.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn