Prima en snel

Snelle aflevering

TOP SERVICE

Ik ben goed geholpen door Guido en Thijs. Verder zijn de producten van Top kwaliteit. Super tevreden met de service en ik kom zeker terug om meer apparatuur te kopen.

goede service, goed contact en snelle levering

goede service, goed contact en snelle levering

prima op tijd

Vriendelijk geholpen.

Ik had mijn pannen met spoed nodig en na een belletje is dat gelukt. Vriendelijk geholpen, fijn terug gekoppeld. Bedankt !

Prijs kwaliteit in orde.

Eerste keer iets gekocht en dik tevreden.

Vriendelijk, correct levering.

Vriendelijke dame aan de telefoon, snelle levering, heel tevreden van het toestel.

Prima klantenservice

Na bestelling bleek de inductieplaat niet op voorraad. Na een telefoontje werdt mij verteld dat deze een dag later zou worden verzonden maar dit bleek niet het geval. Na weer een telefoontje met jullie klantenservice is direct contact opgenomen met jullie leverancier. Ik werd keurig teruggebeld met het bericht dat daar iets mis was gegaan maar dat de plaat nu meteen werdt verzonden. Dit is ook gebeurd.

Alles goed verpakt, snelle levering, zeer vriendelijke chauffeur

Correcte uitvoering van bestelling tot en met ontvangst van het bestelde artikel

Zeer tevreden met de website en het geleverde artikel.Komen de afspraken na .

Slecht

De bezorger zette mijn vriezer voor de gemeenschappelijke voordeur. Hij wilde het ook niet binnenzetten.

staan altijd voor je klaar

Rotterdam koop ik altijd, goeie service

wel goed

de bestelling is keurig aangekomen en super netjes verpakt. alleen duurde de levertijd een beetje lang. als dit wat sneller zou zijn was het perfect!

Snelle levering van een schoonmaakwagen.

Bestelling en levering zoals vermeld op de website, mooi product.

Goede leveringstermijn.

Ik heb de afhandeling van mijn bestelling als correct ervaren. Ik zal zeker nogmaals een bestelling doen indien dat nodig is.

Prima website, goed verpakt en snel geleverd

Prima bedrijf, mooie spullen en prijzen

Prima en snelle levering. Productkwaliteit goed!

Goede kwaliteit, Snel geleverd, In een woord geweldig.

Slecht

Zomer besteld winter gekomen

Bestelling naar tevredenheid geleverd/ ontvangen

Alle afspraken zoals beloofd op de site netjes nagekomen.

Al 4 jaar klant bij Goos Horeca met 3 zaken in Rotterdam. Altijd vriendelijke mensen, zowel online klantenservice als de klantenservice in de winkel. Scherpe prijzen, goede kwaliteit. Ik beveel het iedereen aan.

goede en flexibele service

leveringen zijn op tijd, maar wanneer het afleveradres niet hetzelfde is als het facturatieadres , loopt het wel eens mis

Mooi product

Rvs zeepdispenser voor in de badkamer gekocht. Het product ziet er zeer goed en degelijk uit. Levering Was ook snel correct en in goede doos verpakt. Zeer tevreden.

Product voldoet aan de verwachtingen.

Goed product, snelle levering

Goed product en een zeer snelle levering

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn