Overzichtelijke bestelprocedure en snelle levering

Mijn eerste maar zeker niet laatste aankoop bij Elektro-Kopen. Duidelijke site, eenvoudig bestellen met een snelle levering. Alles Top!!

super snelle levering

super snelle levering en goede service als product niet leverbaar is. Direct een mail dat je op de hoogte wordt gehouden en telefonisch contact

Goede producten en snelle service

I

Positief, snelle levering

Ik heb 3 aardlekautomaten besteld voor een scherpe prijs. Pakket is snel geleverd.

Volgens afspraak geleverd

Snelle verwerking van je bestelling!

Duidelijk en direkt

Een fijn en accurate behandeling.

Iedere keer wanneer ik bij Elektro-kopen een bestelling plaatste, vond ik het fijne en accurate behandeling. Een fijn contact als je belt.

Snelle, correcte levering!

De combinatiesuggesties op de site hebben me supergoed geholpen. Past allemaal netjes in en bij elkaar.

Goede prijs

Snel gekregen wat ik had besteld

Had maar een kleine bestelling maar dit kwam snel en was goed.

Snelle levering.

Snelle levering van de juiste materialen. Goede communicatie ivm wijziging van de bestelling.

Prima ! Bestelling snel en accuraat afgeleverd.

Na online bestelling snel en goed afgeleverd.

Juist product en snel geleverd

Goed en snel

Heel goed.

Snel bezorgd. Op voorraad wat ik wilde hebben.

Helemaal top, Even contact gehad via de telefoon, snel en goed mijn vraag beantwoord en de volgende dag alles al netjes binnen. Echt heel erg blij mee! Bedankt!

Snelle levering en vriendelijk geholpen!

De levering was precies zoals hij moest zijn en verder werden wij erg vriendelijk verder geholpen met onze (toch redelijk specifieke) vragen! :) Kortom, echt TOP!

Snel besteld, top geleverd

Kort contact gehad omdast de verzending iets langer duurde dan verwacht, maar heel snel een net antwoord terug. Verder helemaal top. Goede prijzen, snelle en duidelijke site, uitstekend verpakt en snel in huis. Aanrader!

Zeer goede service!

Zeer goede eerste ervaring. Online iets besteld, iets vergeten, even gebeld en ze hebben de twee bestellingen alsnog in één pakketje gedaan! Super bedankt!

Site geeft de voorraad aan, besteld, betaald en snel geleverd. Top

Prima elektromaterialen webshop

Correct, snel, vriendelijk en een goed assortiment met waarschijnlijk ruim voldoende voorraad. Hier kom je graag weer terug.

Goede site duidelijke informatie en snelle levering

Top!!

Top klantenservice! En je word overal hardstikke goed van op de hoogte gehouden

Top winkel

Alles keurig op tijd geleverd zoals afgesproken voor een zeer nette prijs. Bijgevoegde notities waardeer ik ook om misverstanden te voorkomen. Zeker voor herhaling vatbaar en zal collega's op jullie site wijzen.

geen gezeur, maar leveren.

?/

Kryptonstraat 29

7463 PB Rijssen

Over Elektro-kopen.nl

Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!