Altijd goed

Snelle levering en vriendelijk

snelle vlotte levering

prima ervaring. Goede website, prima prijzen. Levering snel.

Uitstekende ervaringen

Ik bestel regelmatig, (of laat regelmatig wat bestellen bij electro kopen) Altijd correct en toen er toch een keer een foutje was gemaakt is dit snel en correct opgelost.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Makkelijk bestellen, veel keuze in verschillende merken, goede prijs en snelle levering.

Hier diverse schakelmateriaal besteld Had twee foutjes gemaakt in de bestelling. de medewerker merkte dit zelf op en belde hier over op. Werd keurig recht gezet plus het teveel betaalde bedrag werd de zelfde dag nog over gemaakt. Nog nooit zo'n meedenkend bedrijf meegemaakt. mocht ik weer wat nodig zijn bestel ik het zeker hier . Ga zo door

Fijne shop, snelle levering

super bedrijf

prijzen zijn zeer concurrerend, ik had één product verkeerd ontvangen en dat werd super snel opgelost na contact via de mail en telefoon.

Goed geregeld

Ik vond het best een duur stopcontact maar nu ik het heb zie het wel erg mooi uit. En kon het niet goedkoper vinden.

Zeer vlot en meedenkend

Fijne winkel met heel goede service

Accu voor alarm een dag na bestelling in huis

Maandag ochtend besteld en Dinsdag rond middaguur de bestelde accu in huis

Service gericht snelle levering

Vragen werden direct of zsm beantwoord doordat ze terugbellen. Bestelde goederen werden dezelfde dag nog de deur uit gedaan en waren de volgende dag al binnen. Hier kom ik nog wel vaker. Betrouwbaar, snel en goede producten voor een goede prijs.

uitstekend

Goed kom zeker terug voor andere materialen

Vriendelijk,goede en snelle levering

Ik heb een zeer positieve ervaring met dit bedrijf.

Goede communicatie en snelle levering

Iets bestellen en binnen 1 á 2 dagen al in huis. Top

Goed verzorgd

Fantastische dienstverlening

Na het bestellen van een partij schakelmateriaal werd ik tot 5 keer toe gebeld omdat ik producten had besteld die niet bij elkaar pasten. Echt fantastische dienstverlening die mijn verwachting ver heeft overtroffen. Dit maak je tegenwoordig nog zelden mee!

Snelle correcte levering

diverse installatie materialen besteld en de volgende morgen af te halen.

Top bedrijf, ik bestel er veel vaker

In één woord SUPER ! , geweldige services bij verkeerd geleverd product.

Ik had een bestelling gedaan bij Electro-kopen, helaas door een foutje een ander product geleverd. Even een email gestuurd,......direct werd er geantwoordt,...zelf werd er even gebeld en dat in de avonduren. Geweldige service !......goede en leuke telefonische afhandeling......bedankt Electro-kopen,....ga zo door . Veel succes. Groeten Fred Vos.

Fijne klantenservice

Goed opgelost en fijn contact

Fijn assortiment

Goed verpakt en onbeschadigd en snel bezorgd. Maar dit type wandcontactdoos verkoopt niet iedereen en rekent er dan ook een redelijke prijs voor. Prettig hoor.

Super en voordelig

Al meerdere bestellingen gedaan en waren steeds goed verzorgd. Bedrijf is aan te bevelen.

Meedenkend

vriendelijke dame aan de telefoon die meedacht over mijn bestelling , correcte afhandeling . Top gewoon.

Kryptonstraat 29

7463 PB Rijssen

Over Elektro-kopen.nl

Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!