Kwaliteit voor de juiste prijs

Snelle levering en komen afspraken na.

duidelijk communicatie en snelle levering

gewoon top.

Erg tevreden over de levering, lekker snel en goed ingepakt!

Snel en goede service

Valt verder niets over te zeggen.

Prima prijs

Prima prijs

Snelle levering duidelijke website

Very good

Very good & fast Delivery

Klantvriendelijk en meedenkend!!

Snel, erg klantvriendelijk en meedenkend!

Jij krijgt wat je besteld

Ik zocht Busch-Jaeger Producten Ik vond Busch-Jaeger Producten Ik bestelde Busch-Jaeger Producten Ik ontving Busch-Jaeger Producten (eerstvolgende werkdag)

Voldoet aan verwachting en snel geleverd

Enorm snelle persoonlijke en goede levering

Bestelling werd snel bezorgt. Ik werd zelfs gebeld om een alternatief voor een zo snel mogelijke bezorging.

Super webshop om schakelmateriaal te kopen.

Wij hadden schakelmateriaal besteld via de webshop. In eerste instantie hadden we mat wit besteld, maar we wilden toch graag glans. Gelukkig konden we dit nog aanpassen, ze deden niet moeilijk en hebben onze bestelling aangepast. De volgende dag konden we het al ophalen. Snelle levering en goede kwaliteit. N. Hilgerink

Zoals altijd perfect!

Door een foutje in de adressering geen 10, maar het foutje is goedgemaakt.

Prima spullen uit ruime keuze voor redelijke prijs. Hornbach is goedkoper, maar heeft vèèl minder keus. Door foute adressering werd pakketje wel vlot, maar verkeerd bezorgd. Na telefonische excuses werden de verzendkosten teruggestort. Foutje goedgemaakt.

Prima snelle levering

Ruime keuze, goed gesorteerd

Al dat gemail om feedback is mega irrirant

Zoals bij zoveel bedrijven, maar zeker bij dit bedrijf: een keer iets kopen en hup, je zit in hun bestand en krijg vervolgens dagelijks irritante mail. het enige wat helpt is ze slecht beoordelen.

Duidelijke website en vriendelijke medewerkers

Ik heb een bestelling gedaan op de website en direct na de bestelling realiseerde ik me dat ik nog iets vergeten was. Gelijk een mailtje gestuurd en na een paar min werd ik al gebeld hoe ik het beste dit nog toevoegen.

Super geregeld.

materiaal was snel geleverd.

Heel goede service

Ik werd gebeld of ik wel het goede product besteld had. Dit bleek niet het geval. Het juiste product werd geleverd! Blij met de behulpzame medewerker!

Prima prijzen, aanbod en service

Juiste prijs en kwaliteit verhouding en geweldige service

Ik werd gebeld dat een artikel op backorder stond. Er werd mij een alternatief aangeboden zodat de bestelling compleet gemaakt kon worden. Bestelling is door medewerker zelf aan de deur afgeleverd, zodat ik het materiaal nog eerder had. Wat een service !!!

Goede ervaring.

Goede ervaring. Correct geleverd en goed meegedacht door uw mensen.

Goede prijs, goede en snelle service. Aan te bevelen!

Ruime keus, snelle levering

Biedt erg veel producten aan, ruime keus. Ondanks de drukte in huidige periode een snelle levering.

Bestellingen zijn zeer goed verlopen

Prima bedrijf , zeer goed contact mee te krijgen en te overleggen

Kryptonstraat 29

7463 PB Rijssen

Over Elektro-kopen.nl

Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!