Zo door blijven gaan

Alles super

Bestel proces super strak

Snel geleverd netjes verpakt. Spullen top

Zeer snelle levering

Perfect met zeer snelle levering

Goede materialen voor een eerlijke prijs. Bovendien een snelle levering, echte aanrader.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Scherpe prijzen correct geleverd

Niko buiten stopcontact besteld Prijs was beter dan bij andere webshops Correct geleverd

Geweldige service en advies gekregen!

Geweldige service and advies gekregen!

Helemaal top. Product prijs verhouding.

Eerste keer dat ik hier een bestelling heb gedaan. Twee dagen later bestelling binnen gekregen.

Uitstekende service!

Ik werd gebeld door de webshop met de vraag of ik wel het juiste in het winkelmandje had geklikt. Dit bleek niet het geval, ze hebben daardoor de bestelling aangepast en ook nog het verschil in prijs (paar euro) direct overgemaakt. En de volgende dag werd het geleverd. Dat zie je toch niet vaak dat iemand nog meedenkt bij een bestelling! Daarom; uitstekende service!

vlotte levering en heel groot assortiment

ik heb eerder besteld bij deze firma met dezelfde ervaringen, geen reden om elders te zoeken, goed en vertrouwd.

Goede service, snelle levering, scherpe prijzen!

Prima service en snelle levering

Prima webshop en voor ons ideaal om even de spullen op te halen

Snelle service en goede prijs

Na bestellen snel gereed voor afhalen. Vlotte service, goede prijs. Werd onlangs zelfs contact gezocht of de combinatie van producten wel juist was besteld.

Snel geleverd.

Ik zocht stopcontacten, snel gevonden en snel geleverd.

prima bedrijf

Al meerdere malen besteld, snel, voordelig.

snel en uitgebreid assortiment

precies het schakelmateriaal dat ik nodig had voor goede prijs

Goede telefonische hulp en snelle verzending

Voor het bestellen contact gehad met ze i.v.m. haalbaarheid leverdatum. Dit was mogelijk en ze gingen de order met spoed verwerken. Ze zijn dit volledig nagekomen en op de beloofde dag had ik alles binnen :)

Gord

Snelle levering, scherpe prijs, goed materiaal

Dus verder niets meer te wensen, voor inrichting van onze bussen tttps://www.vipbus.nl/ bestellen we hier regelmatig.

Geen op of aanmerkingen, prima optijd geleverd

goede snelle levering

Attent met bellen bij niet vooradig

Korte lijnen. Makelijk qua bestellen en snel geleverd

Overzichtelijke webshop

Zeer tevreden met verzending snelheid

goede prijs en goede communicatie

Ik kende Elektro-kopen.nl niet, maar de goede scores hebben mij overtuigd om een aankoop te doen. En de goede scores kloppen helemaal. Goede prijs, duidelijke communicatie en prima levering dus zaken waar iedereen blij van wordt!

Kryptonstraat 29

7463 PB Rijssen

Over Elektro-kopen.nl

Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!