Groot aanbod, met zorg klaargemaakt

Breed aanbod met scherpe prijzen. Verzending keurig klaargemaakt en verzonden. Niet supersnel (daarom een 9 en geen 10), maar wel supergoed. Al jarenlang mijn 'go to' adres voor elektra en nooit teleurgesteld!

Gewoon goed

Geen opmerkingen

Goede kwaliteit en snel geleverd

Al eerder hier besteld en tevreden. Hoefde niet na te denken om hier nog eens te bestellen

Prima service tegen goede prijzen.

Erg tevreden over bestelling en levering.

geweldig

Vlotte levering en concurrerende prijs. veel keuze . Product netjes verpakt

Tevreden

Mooie overzichtelijke website.

Heb mijn bestelde goederen zeer snel mogen ontvangen.

Juiste producten voor een juiste prijs. Reactie snelheid erg hoog. Heb de producten zelf opgehaald. Een verkeerd aantal geleverde producten werd snel en zonder problemen omgeruild.

Snelle correcte levering

Bestelling snel en correct geleverd

Op tijd de goede spullen

Niets op aan te merken

Goedkope aanbieder met een ruim assortiment. Snel geleverd.

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

Exact geleverd zoals besteld.

Super goede service en nemen de tijd voor het geven van advies

Super goede service: - Snelle levering - Nemen de tijd voor het geven van advies

Fast delivery, excellent prices

Elektro-kopen has a good range of products. It is easy to select and buy, and they deliver very fast. Prices are very good compared to competitors.

Snelle levering en goeie service

De titel zegt alles

uitstekend

Perfect materiaal en snel geleverd

Zoals de titel zegt, echt degelijk materiaal en snel geleverd. Echt top! Duidelijke site en juiste materialen.

Topproduct en snelle levering.

Verrassend breed assortiment waardoor ik alle materialen in een keer kon bestellen. Aan de prijs kon geen enkel ander bedrijf tippen. De verzendkosten van €6 heb ik daarom voor lief genomen. Ondanks de waarschuwing dat levering (vanwege corona) vertraagd kon zijn, werd de bestelling snel geleverd.

Groot assortiment

Snelle levering Netjes verpakt Groot assortiment Alles fijn geregeld

Duidelijke site en snelle levering

Snel en correct geleverd.

Goede duidelijke site. Goed advies. Duidelijke mails over de voortgang en factuur. Snelle levering en het belangrijkste: zeer voordelig.

Goed bezig

Veel draad voor een mooie prijs

Goede producten

Goede producten, nette prijs en snelle levering

Kryptonstraat 29

7463 PB Rijssen

Over Elektro-kopen.nl

Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!