Goedkoop en snel geleverd

Vergelijkend op internet, kwam Elektro-kopen er toch uit als een van de goedkoopste. Ik heb ook telefonisch contact gehad, omdat ik wat vergeten had, dat is netjes bij mijn eerdere bestelling gedaan. Werd snel geleverd. Ik werd nog teruggebeld naar aanleiding van mijn bestelling, dat ze die gingen aanpassen inverband met maat van de internet stekkers. Allemaal erg goed. Wat ik miste, is een iets betere omschrijving van de producten. Ik als leek op elektra gebied, heb enkele schakelaars moeten opzoeken bij anderen om te weten te komen of het de juiste was die ik nodig had.

Snelle levering, conform afspraak

Bestellen was eenvoudig.

Overcomplete levering

Ik had 4 stuks inbouwunits besteld en 2 dubbele afdekramen. Bestelling werd keurig afgeleverd. Bij de opening van het pakket bleek dat in de doos ook nog de goederen van iemand anders zaten en ook de pakbon. Na kontakt met Elektro-kopen heb ik de goederen verzonden naar de degene die ze had besteld. Via een SMS werd ik door Elektro-kopen bedankt. Er werd niet gevraagd naar mijn onkosten voor het doorsturen van de zending, zoals telefoonkosten, brandstof en tijd. Jammer!! Verder goed materiaal tegen een concurrerende prijs.

Prima prijs snel verstuurd

Prima prijs snel verstuurd

Goed geholpen

top

Goede en snelle levering

Snelle levering en even telefonisch contact Omdat het een dag langer duurde ivm met aantal producten niet op voorraad super Afspraken na gekomen binnen 3 dagen on huis

Waanzinnig!

Dat je binnen 1 minuut een belletje krijgt met de vraag of het zeker weten 13 stuks van de dubbele stopcontact moet zijn. En achteraf was het dus fout van ons. Ze heeft dit meteen omgezet en geteld welke we wel moesten hebben. Binnen 15 min was het teveel betaalde bedrag al terug gestort op de rekening. En dat allemaal terwijl ze op vakantie bleek te zijn. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit waanzinnig goed geregeld is. We raden dit dan ook absoluut aan. Schakelmateriaal was overigens ook nog binnen 2 dagen geleverd. Wauw!

Perfecte service en levering

Alles is in overleg leverbaar ook al staat het niet in de webshop

Super service, er werd voor de zekerheid zelfs even gebeld na de bestelling aangezien ik materiaal had besteld in wit en in creme wit, met de vraag of dit ook zo bedoeld was. Verder zeer goede prijzen en supersnelle service. Dik tevreden!

Uitstekende service

Goede prijzen en uitstekend service. Eerste bestelling had ik eea vergeten. Gevraagd of ze met mijn na bestelling de spullen mee konden sturen ivm extra bij komende verzendkosten. Dat was geen probleem. Goede service !!!

Uitstekende service en snelle levering

Reageren snel op vragen en denken mee.

Goed advies en zeer snelle levering, plus voordeliger als de groothandel!

Ik heb een Goed advies gekregen, de artikelen waren zeer snel geleverd. En de prijs was lager dan bij de groothandel! Zoals de TU

perfecte levering zelfs in vakantie tijd

Goed bereikbaar (ook telefonisch) en levering goederen op afgesproken tijdstip

Gewoon supergoed!

Ik weet niet wat ik voor negatiefs kan noemen. - overzichtelijke website - scherpe prijzen - snelle levering - zeer goede klantenservice Wat wil je nog meer?

Snel en goed

Bestellingen worden snel geleverd De prijs kwaliteit is super Ik kan en ga het iedereen aanraden.

Snel en goed

super geweldig en snel

makkelijk te bestellen voor een goede prijs, zeer snel geleverd en als er iets afwijkends is dan wordt er keurig gebeld en is er overleg, gewoon super geregeld!

Snelle levering en goedkoper dan andere Elektrozaken

Snelle levering uitstekend service en kwaliteit. Top.

In een dag geleverd!!

Ik heb rond 15:00 besteld, en volgende dag voor 11:00 kreeg ik mijn bestelling..

Goede ervaring met het bedrijf

Word geleverd wat er gevraagd wordt.

prima afgehandeld goede prijs

redelijk snel verzonden goede prijs aanrader

Gewoon erg goed, snel en top service!

Erg makkelijke en duidelijke website. Bij vragen goed contact en service. Denken lekker mee. Snelle leveringen. Inmiddels al meerdere keren spullen besteld.

Prima prijs voor een mooi product. Denken mee en snelle service.

Kryptonstraat 29

7463 PB Rijssen

Over Elektro-kopen.nl

Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!