Supersnel.

Nette prijs, snelle service, prima verpakt, duidelijk communicatie. De bestelde schakelaar zat al gemonteerd voordat ik de (vertraagde) email kreeg met de melding dat het pakketje verstuurd was :-)

Snel geleverd Scherpe prijzen

top

Ik had mijn bestelling geplaatst op zaterdagavond en bedacht me dat ik iets vergeten was. Maandagochtend om half 9 gebeld met de klantenservice en probleem uitgelegd. Ik hoefde maar iets extra's te hebben van een paar euro en zou anders weer verzendkosten moeten betalen. Maar dat hoefde niet, medewerkster gaf aan hoe ik er voor kon zorgen dat de nabestelling in dezelfde zending mee kon en ik dus geen extra verzendkosten hoefde te betalen. Super blij mee. Toen het pakketje arriveerde zaten er allebei de bestellingen in! Ik blij!!!

Zoals altijd goede prijs en snelle verzending

Al vaker wat spullen besteld en altijd een goede prijs. Als je een probleem hebt wordt ik ook snel opgepakt

Goede service!

Goed geregeld

Fijne site

Bestelling is zoals verwacht

Goede service, en op tijd geleverd.

Top bedrijf en snelle levereing

Erg attent en denken met je mee! Bedankt maar weer Chantal!

Snel

Snelle levering en alles compleet. Track en tracé systeem niet helemaal zoals het hoort kan beter.

super tevreden over de snelle levering

Prima prijs/kwaliteit verhouding! Donderdag later op de avond besteld en op zaterdag ontvangen, sneller kan het bijna niet in deze tijden:-) :-) :-)

Ik werd netjes gebeld toen de levering 1 dag later werd

Breed assortiment, goede site met prima zoekfunctie. En ook nog goedkoper dan de gene die beweren dat te zijn! Leverdatum liep iets uit maar ik werd daar keurig telefonisch over verwittigd.

Top snelle levering

Zeer tevreden redelijke prijs voor goed product en super snel geleverd

goede levering en snelle service

een klein probleempje is snel opgelost zeker een aanrader voor electro componenten

Grandioos

Snelle levering, goede communicatie en prima prijs.

Alle bestelde producten waren de volgende dag aanwezig. Men bood zelfs de mogelijkheid om alles van het privé adres af te laten halen omdat dat dichterbij was. Uitstekend!

Snel en goedkoop

Eenvoudigweg TOP!

Volgende dag geleverd en goed verpakt

Goede communicatie via de mail (voorbeeld voor andere webshops) Prijs stelling is goed. Netjes verpakt met luchtkussentjes. Volgende keer bestel ik weer bij ze.

gewoon zoals het hoort!!

alles goed geregeld!

Snelle en goede levering

Top service en altijd alles op voorraad wat ik nodig heb.

Geweldige service

Telefonisch contact gehad omdat we niet zeker wisten of we de kleur wel mooi zouden vinden van het schakelmateriaal. Een goede oplossing hiervoor gevonden.

Uitstekende service!

Snelle levering en uitstekende de service.

Perfect geleverd

Kwaliteit!!

Gira schakelmateriaal, goede prijs, keurige levering

Gira materiaal besteld, dinsdag besteld, vrijdag geleverd (donderdag Hemelvaartsdag). Prima.

Bestelling geplaatst en heel snel ontvangen. Communicatie is verder ook goed, niks op aan te merken.

top bedrijf

erg klantvriendelijk en een uitstekende nazorg, wat bij de meeste internetbedrijven bedroevend slecht is. elektro-kopen.nl blinkt hier in uit, top ga zo door.

Kryptonstraat 29

7463 PB Rijssen

Over Elektro-kopen.nl

Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!