de ervaring is goed

Snelle afhandeling

Wordt precies geleverd wat ik bestel

Schakelaar voor in douche besteld

Snel en correct geleverd

Materiaal is snel en correct geleverd. Fijne communicatie.

fijn bedrijf groot assortiment, snelle levering

bestelling snel geleverd

Service en klantvriendelijk

Complete website met goede prijs/kwaliteitsverhouding. De medewerkers zijn vriendelijk. Snelle levering.

Goeie duidelijke website.snelle service.alleen de verpakking zag eruit alsof t zo uit een Chinese boot kwam rollen.een te kleine doos met teveel spullen erin.en een hele hoop tape.

Prijs/kwaliteit is goed

Goede en snelle levering.

goede service en snelle levering

goede service en snelle levering

Niets op aan te merken.

Klantvriendelijk en prima levering

Goede site en snelle levering

Bij vragen over producten wordt er via de mail snel en correct geantwoord en het juiste advies gegeven.

Super alles binnen 2 dagen in huis

Alles top

Zeer snelle levering en mooie prijzen

Super !!

Altijd goed geregeld

Goed geregeld Goede prijs

hele goed meedenkende mensen.

ik had in de ochtend een bestelling gedaan, en later bleek ik iets vergeten te zijn. daarna nog een bestelling gedaan (dus 2x bezorgkosten) maar de volgende dag waren de 2e bezorgkosten al op mijn rekening terug gestort zonder dat ik daarom hoefde te vragen. dit vindt ik top.

Prima webshop, ze belden netjes wanneer mijn bestelde producten geleverd gingen worden want het was niet voorradig. Komen hun afspraken na!

prima webshop

snelle levering, goed contact etc etc

Goed en vriendelijk gehopen.

Had mn telefoonnummer niet ingevuld hierdoor duurde het om een afspraak te maken iets langer.

Goed spul, goede prijs, snel geleverd

Goed spul, goede prijs, snel geleverd

Snelle levering en goede prijzen

Het zou mooi zijn wanneer er ook nog iets van schema's bij bv de schakelaars staan waardoor het geheel nog duidelijker wordt

Prima prijs en levertijd , dankjewel

Overzichtelijke website. Snel gevonden wat ik moest hebben voor een goede prijs.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd. Alleen de dimmers van Bush en jaeger kunnen geen lampjes in ... het past gewoon niet. Dus ik zou naar het product gaan kijken , jullie maken ze niet maar leveren ze wel. De service is top , ze leveren op tijd.

Snelle levering en perfecte kwaliteit zeer tevreden, prima bedrijf om spullen te bestellen.

Uitstekende service

Werd telefonisch benaderd over aflevering, omdat er iets niet direct te leveren was. Goed geregeld!

Kryptonstraat 29

7463 PB Rijssen

Over Elektro-kopen.nl

Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!