Goed en correct geleverd

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Via de site erg comfortabel bestellen via een duidelijk menu. Daarna snelle levering van kwaliteit spullen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede en snelle service voor prima prijs

Makkelijke website, snelle levering en prima prijs. Netjes verpakt en snel ontvangen.

Snel betrouwbaar en goede kwaliteit

Snelle en betrouwbare levering

Ondanks dat ik eerste keer het bestelling deed, ging alles volgens mij verwachting.

Goede kwaliteit goede prijs

vriendelijke service , Zelfs na kantooruren nog bereikbaar. Super geholpen !

Snelle accurate levering en service

Snelle accurate levering en service

Voordelig en goede service

Voordelig en goede service bij afhalen.

Goed, snel en goedkoop

Samenstellen van een groepenkast was eenvoudig. Bestellen ook. Emails kwamen initieel wel in mijn spam-box en de beloofde mail (van elektro-kopen) waarin staat wanneer de bestelling bezorgt wordt heb ik niet ontvangen. Wel die van de bezorger. Op mail wordt vlot gereageerd. Product in goede orde ontvangen. Een vraag over de indeling van de groepenkast werd binnen een dag helder beantwoord. Goeie shop!

Snelle levering van bestelde goederen

Na bestelling in het weekend kreeg ik de goederen een dag eerder dan ik had verwacht volgens de gegevens van de website.

snel makkelijk en goedkoop

Bestellen gaat makkelijker en sneller dan de montage klus.

prima advies en service

goede hulp met keuze materialen en snelle levering prima service achteraf bij de financiële afwikkeling

Uitstekende service

Ik heb een bestelling gedaan, helaas bleek het product niet te werken. Het product was keurig verpakt, daar kan het niet aan gelegen hebben. Het is keurig opgelost door het toesturen van een vervangend exemplaar.

Top bedrijf, geweldige service.

Dit is een fijn bedrijf, goed bereikbaar en persoonlijk contact.

Vertrouwd en snel

De artikelen zijn goed van prijs en kwaliteit. De bestelling smiddags geplaatst de volgende dag keurig afgeleverd.

Goed voor elkaar

Goed geregeld. En de artikelen snel op kunnen halen.

Goede service.

Ik had een beetje materiaal nodig. Het is binnen een mum van tijd besteld. Goede en snelle levering. Zeker 5 sterren waard

Super snelle levering

Top service voor een goede prijs

Diverse onderdelen besteld, snel aan huis geleverd. Nog een telefoontje na die tijd of ik het pakketje goed ontvangen had. Top!

Mooie webshop, erg overzichtelijk en ruime keus in merken en artikelen. Prijs technisch aantrekkelijk. Snel geleverd.

Goede en vriendelijke communicatie.

Het duurde even voordat mijn bestelde product leverbaar was maar dit werdt uitermate goed en vriendelijk gecommuniceerd.

Snelle levering zonder fouten en niet de duurste!

Redelijk goede website, snelle levering tegen goede prijs/kwaliteitverhouding. Veel merken te koop.

Zelfs als het in 2 x geleverd wordt berken ze mij netjes vtv op. Super

Scherpe prijzen en snelle levering

Behulpzaam, goed en goedkoop

Meerdere malen al besteld bij Elektro-kopen.nl maar altijd snel en voordelig geleverd. Ik bestel altijd mijn elektro spullen hier

Kryptonstraat 29

7463 PB Rijssen

Over Elektro-kopen.nl

Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!