Geweldig advies

Geweldig advies zorgde er voor dat ik de juiste bestelling kreeg.

Snelle levering en gaat mee met de laagste prijzen en een overzichtelijk website over de artikelen.

Super snelle levering, en gaat mee met de laagste prijzen ook de website is overzichtelijk en duidelijk van alle artikelen die ze aanbieden en hier kan je gewoon met Ideal betalen.

Prima. Goede prijs, goed geleverd.

Bestelling gedaan en precies geleverd wat is besteld. Tevreden!

uitstekende service en after sales

prima service ook als er iets verkeerd besteld is.

Lekker snel en goed geregeld!

Lekker snel en goed geregeld!

Goed geleverd, lage prijs en goede uitleg gekregen.

Bestel gerust

Zeer snelle en goede levering. Duidelijke website

Rookmelders besteld in een 3 pak. Scherp geprijsd en snel en goed geleverd.

Best geprijsd en goede service

Heel blij met het ruime assortiment, welke nergens goedkoper te vinden was. Daarnaast een snelle uitlevering en netjes verpakt. Door een typefoutje op de pakbon miste ik een item. Dit kan gebeuren! Met een telefoontje is dit kosteloos en snel nageleverd. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen en zal hier in de toekomst weer bestellen.

Snel en goed

Prima levering.

Uitstekend geprijsd, fijne website en snel geleverd.

Fijne communicatie

Kon enkele producten niet vinden op de site, werd netjes geholpen en uiteindelijk alles kunnen vinden.

Perfecte service

Ik had de verkeerde trekschakelaar besteld, dit doorgegeven, deden niet moeilijk wilde het prijsverschil terug storten. Ik vond dit niet nodig, en ze bedankt voor de moeite. Roy Verver

Keurig verpakt Snel gelevert

goed prodct en nette prijs en keurige levering volgens afspraak

Nette prijs en keurig afgeleverd.

Zeer goede service

zeer nette aflevering

Alles op voorraad,goed verpakt en keurig volgende dag geleverd!

Heb vaker wat besteld en nooit geen problemen gehad of geen voorraad!

Alles goed geregeld en keurig op tijd zoals afgesproken!

Produkten zijn goed te vinden op de site en de prijzen zijn prima. Levering was zelfs eerder dan gezegd. Helemaal top!

keurig geregeld wat ik heb besteld. was nog voordeliger ook

Wij hebben het als prettig ervaren al had ik het bestelde een dag eerder verwacht.

Enorm goede, snelle en meedenkende service

Gezien we in het zelfde dorp wonen als de eigenaar, draait de eigenaar de hand er niet voor om de artikelen persoonlijk langs te brengen zodat de werkzaamheden er minimaal onder te lijden heeft.

Pluspunten

Ik had iets niet goed besteld telefonisch contact gehad en alles was zo opgelost en geld binnen dag weer op rekening! Top service

Pluspunten

Duidelijke website en een snelle service

Pluspunten

Het hoeft voor mij echt niet beter, spullen die ik bij dit bedrijf bestel krijg ik op een volwaardige manier snel genoeg en perfect verpakt aangeleverd.

Pluspunten

Prima producten tegen een lage prijs.

Pluspunten

goede levering en uitstekende service

Kryptonstraat 29

7463 PB Rijssen

Over Elektro-kopen.nl

Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!