Supersnelle levering

Binnen 1 dag afgeleverd. 1 item wat niet direct leverbaar was, kwam de volgende dag. Al met al een prima service!

gewoon goed

Als je telefonisch contact heb, staan ze je ook erg vriendelijk te woord. En je aankoop heb je ook snel in huis. En is goed verpakt.

Snelle service, prijs/kwaliteit top

Overzichtelijke website, makkelijk zoeken naar producten. Prijs kwaliteit is top, alsmede de snelle levering.

Uitstekende service

Vlotte levering na een bestelling, alles volgens afspraak geleverd

Gewoon goed

De webshop hanteert mooie prijzen en levert goede service.

Gewoon goed

Wat ik nodig had was goed en netjes geleverd. Makkelijke website en duidelijk. Gewoon goed dus.

Snel en mooie prijs

Artikel wat ik besteld had (ABB groepenkast) werd aangeboden voor een mooie prijs. Snelle levering.

Na een dag had ik mijn producten ook ondanks de vakantie een snelle levering

En het kwam toch nog goed .....

Spullen net op tijd binnen en klus kunnen klaren. Vertraging zat bij PostNL

Super snelle en vriendelijke service!

Einde van de middag besteld, volgende ochtend telefoontje dat de spullen klaar lagen en opgehaald konden worden. Super.

Super snel geleverd en scherp geprijsd

Leverin zoals beschreven en snel

Het was maar een stopcontact. Leverde goed verpakt, snel en zoals beschreven,

prima verzorgd

product netjes thuis gekregen en conform de afbeelding en omschrijving

Snel en correct geleverd

Stopcontact voor buiten besteld, snel en correct geleverd.

Scherpe prijzen, snelle levering!

Scherpe prijzen, snelle levering!

Prima bedrijf

Ik koop regelmatig wat bij Elektro-kopen. Ze zijn over het algemeen net wat goedkoper dan andere bedrijven. Levering is altijd lekker vlot. Gewoon goed dus!

Prima levering

Voor de eerste keer hier iets besteld. De bestelling is netjes op tijd geleverd.

Zeer goed meedenkend

Positief

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Prima service en aankoop.

Artikelen goed en snel geleverd, ook contact over vragen goed opgelost door communiceren. Top!

Top geleverd met goede prijs

Al vaker iets besteld altijd voor elkaar

Snelle levering en goede prijs

Deze elektro materialen website is zeer uitgebreid, en met goede prijzen. Zoek machine werkt goed, en snelle levering.

iedere keer weer goed geregeld

We bestellen hier als bedrijf regelmatig (wel vaak dezelfde producten), iedere keer weer is de levering netjes geregeld en als er iets niet meteen op voorraad is, wordt dat netjes gecommuniceerd en een oplossing besproken

Vlot en goed verpakt geleverd.

Elektro-kopen.nl is scherp geprijst. De foto's op de site kloppen. De bestelde spullen werden netjes binnen een dag geleverd door een transporteur. Doordat er door een transporteur geleverd werd was er geen track&trace code en geen bezorgtijdvak. T&T en/of een tijd vak was wel prettig geweest.

Op tijd en correct.

Mijn eerste ervaring, maar zeker iet mijn laatste.

Kryptonstraat 29

7463 PB Rijssen

Over Elektro-kopen.nl

Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!