Goed geholpen

Goed geholpen door vriendelijke mensen aan de telefoon en een hele snelle levering.

Aflevering van diverse electro onderdelen.

Diverse Gira componenten besteld. Bij aflevering bleek echter wel een afdekplaatje van de RJE45 module te ontbreken. Was ergens anders inde online catalogus opgenomen (niet in de buurt van het frame). Jammer omdat deze, met verzendkosten erbij, 3 keer duurder werd dan bij de bouwmarkt!

fantastisch

prima geholpen door Chantal klasse !!!

Alles snel bezorgd

De spullen werden op tijd geleverd en waren keurig verpakt

De spullen werden op tijd geleverd en keurig verpakt

Top geregeld

Besteld, volgende dag stond het klaar. Keurig een belletje. Vooral zo doorgaan!

Snel en goed

Alles als gehoopt als consument. Goede prijs, snelle goede communicatie en prima spullen.

gewoon goed en snel

Snel geleverd en goed, wat wil je nog meer?

Super service

Een van de weinige webwinkels die zelf actief informeert over status opties e.d. Top

Altijd alles netjes geleverd. Telefonisch altijd goed bereikbaar. Inmiddels diverse bestellingen geplaatst en steeds dezelfde ervaring. Al het schakel materiaal in ons huis hier gekocht).

Bestelling volgens afspraak en optijd geleverd

Het bestelde heb ik netjes verpakt en op de afgesproken datum geleverd gekregen top

Goed en voordelig

Niet alles kon meteen geleverd worden. De dingen die er niet waren zijn vlot gecrediteerd. De spullen die wel geleverd zijn kwamen snel en zijn prima. En duidelijk voordeliger dan mijn vorige leverancier. Scheelde meer dan 100 euro op een grote groepenkast.

Mijn artikel stond niet op de site na telefoontje snel geregeld.

Besteld en op voorraad en goeie prijs

Aanrader

Vandaag besteld volgende dag in huis top

positief

Goede producten, goede service

Alles te krijgen voor een goede prijs en alles altijd op tijd geleverd top

Ben zeer tevreden overmijn bestelling bij Elektro kopen

Snelle levering, gunstige prijs, deskundig en vriendelijk personeel

Fijn dat je nog gewoon kunt bellen met een webwinkel!

Ik kon nergens Smart-TV schakelmateriaal bestellen, overal uitverkocht. Bij Elektro-kopen hadden ze deze volgens de website nog op voorraad. Gebeld of dit inderdaad klopte. Fijn dat je nog gewoon kunt bellen met een webwinkel! Besteld en netjes geleverd.

Goede service voor lage prijzen

Contactdozen besteld dag later afgehaald?

Tevreden met levering

Alles binnen toegezegde tijd geleverd

Grandioos

Wordt altijd prima geholpenn en meegedacht

Goede leverancier van elektro

Gemakkelijk je artikel vinden en bestellen

Wel verbaasd dat Niko nog steeds met schroefklemmen werkt. Heb ik in de bestelling/beschrijving waarschijnlijk over het hoofd gezien.

Kryptonstraat 29

7463 PB Rijssen

Over Elektro-kopen.nl

Elektro-kopen.nl verkoopt elektromaterialen en aanverwante artikelen. Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten tegen een zeer lage prijs. Wij kunnen dit mogelijk maken door groot in te kopen!