Prachtige ring

Ik heb een ring besteld en die werd snel geleverd En ik werd ook goed op de hoogte gehouden Betrouwbare site En snelle levering Dus als er iets voor je bij zit is het zeker het bestellen waard !

Snelle levering en netjes/leuk verpakt. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Blij met mij ringen zijn echt heel mooi

Snelle bezorging prima product

Ben heel blij met mijn Ibiza armband!

Fijne website en snelle bezorging

Overzichtelijke website, via tiktok ontdekt. Bestelling was mega snel binnen. Goed verpakt, heel tevreden

Wat een mooie collectie !!!

Heb al veel sieraden gekocht Geweldige kwaliteit , snelle levering en zoveel keuze

Snelle verzending! Mooie sieraden

goede service, snel en betrouwbaar

mooie spullen , heel overzichtelijk op merk gerangschikt

Mooie sieraden

Prachtig

Ik heb veel sieraden van Buda Ibiza zijn echt prachtig en blijven door de jaren heen ook echt mooi!

Prachtige sieraden en hele goede en snelle service

Mijn ervaring is heel positief. Heb al regelmatig sieraden besteld. 1 keer was er wat met een raffia armband en daar ben ik heel goed mee geholpen.

Prima snelle service

De ontvangen ring is mooi. Iets groter dan ik had verwacht maar om andere vinger kan ie ook gelukkig. Een vd bestelde artikelen bleek toch uitverkocht dat was jammer. Hopelijk volgt die nog snel.

Kwaliteit super, mooi en goed afgewerkt. En als een cadootje met veel zorg wordt het ingepakt. En ik draag het met heel veel plezier. Dankjewel X

Super!!

De sieraden blijven mooi!

super

Prachtig armbandje

Sneller levering en megaa mooie ring zo blij mee

Super Mooie sieraden

Mooie website mooie sieraden snelle levering

uitstekend

snelle levering, mooi sieraad, mooi ingepakt…echt een aanrader

Wordt goed meegedacht

In mijn geval was het een beetje overmacht, maar er werd alle moeite voor gedaan om het voor elkaar te krijgen.

Erg blij mee

Top top ik ben erg tevreden met alles

Mooi product, heel blij mee!

Top service en super service, blij met mijn armbanden.

Mijn 2e bestelling ook perfecto!

Als enige site een verstelbaar armbandje voor mijn dochter maat 15/16. Ze is er blij mee en mijzelf een toppertje van een ketting cadeau gedaan. Zal de site komend jaar ook weer in de gaten houden.

Super service, blij met mijn oorbellen.

Mooi product, heel blij mee

Goede snelle bezorging, heel tevreden. Heel leuke sieraden, veel keus.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit!