Snelle en correcte levering

Duidelijke website, snelle levering (feestelijk verpakt). Heel blij mee!

Snel, mooi, leuk verpakt, mooie sieraden

Mooie sieraden, hip en mooie kwaliteit. Verpakt in goud folie en een design doosje om je sieraad in te bewaren. Snelle service en je wordt goed te woord gestaan bij vragen.

Prachtig

De kwaliteit van de oorbellen is werkelijk prachtig. Super leuk en heel verrassend was de manier waarop ze verpakt waren. Daardoor had ik echt het gevoel dat ik mijzelf iets heel bijzonders cadeau gaf. Mijn meest fijne bestel ervaring ooit en bestel zeker weer hier! Geen 5 maar 10 sterren. Helemaal top!

Mooi product

Mooi sieraad voor een goede prijs en snel geleverd

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen en naar verwachting, snelle levering en leuk pakketje maar helaas wel een oorbel gekregen waar een steentje uit was..

Top, goede en snelle service

Mooi dubbel armbandje groen

Armbandje is mooi, echter had ik het iets steviger verwacht ten opzichte van de prijs. Armbandje is wel heel kwetsbaar, dun en klein. Dat vind ik persoonlijk wel jammer.

Heel klantvriendelijk!

Ik wilde graag een specifieke armband van Gas maar viste overal elke keer achter het net. Buddha Ibiza bood aan hem speciaal voor mij te bestellen. Binnen 2 weken werd de armband geleverd, mooi verpakt echt een kado!

Probleem opgelost

Heel leuk enkelbandje gekocht (30,-). Na een week dragen knap het kapot als ik opsta. Probleem gemeld en het is goed en snel opgelost!!

snelle en verzorgde levering

Heel snelle en correcte levering. Artikel was mooi ingepakt.

Wat een top shop!

Last minute een sieraad besteld voor een speciale gelegenheid. Toch nog ruim op tijd werd mijn bestelling geleverd. Keurig als een cadeautje verpakt mét een persoonlijke groet, da is toch nét even wat leuker ontvangen. De armband is prachtig! Precies wat ik zocht en als omschreven op de webshop.ik ben er heel blij mee!

Super levering en een mooie armband

Goeie website Mooie artikelen Goede kwaliteit sieraden Mooi en feestelijk verpakt

Snel en goed afgehandeld mooie ketting

Koop er beslist weer

Ik ben heel tevreden.

Snel en netjes

Vanaf bestellen is alles snellen netjes geregeld

Mooie kwaliteit en snelle levering

Het product ziet er net zo mooi uit als op het plaatje. Snelle levering en het was ook nog leuk ingepakt.

Geweldig Reageren altijd En zijn erg behulpzaam Ga nog meer bestellen Een blije klant

Goed geregeld..en best snel.

Heel tevreden met zowel de procedure van aankoop tot het resultaat! Heel blij met mijn armband!

Ik had al snel mijn keuze gemaakt en na 2 dagen was mijn armband binnen! Prachtig! Hij was erg mooi!

Alles prima verlopen

Ik heb een leuke armband van Zag gekocht. Bij Buddha Ibiza was deze voor een leuke prijs te koop. Sindsdien draag ik deze iedere dag met veel plezier. Ik heb een keer contact gehad via de mail en dat verliep allemaal goed en vriendelijk. Buddha Ibiza is een aanrader.

mooi ingepakt als cadeau

de bezorging was snel. en de ketting zoals ik het bedoeld had.

Snel verstuurd, mooi verpakt!

X

Twee armbanden besteld. Kwamen snel binnen en heel mooi verpakt. Zeer tevreden

Buddah Ibiza overzichtelijk en uitstekend verzorgd.

Buddah Ibizza je kunt er niet omheen goede overzichtelijke website goede prijzen maar mijn aandacht werd vooral ook getrokken door de verzorging van de verpakking daar wordt veel aandacht aan besteed ook ik werd daar heel blij van. Complimenten voor alle medewerkers. Vriendelijke groet en een fijne dag . Jacqueline.