Blij verrast toen ik het pakketje openmaakte. Veel zorg besteed aan de presentatie en cadeauverpakking. Mooi armbandje. Misschien dat de doos waarin het verzonden wordt een stuk kleiner kan ivm kosten, CO2 etc
Hi Beatrijs, Super leuk dat je blij verrast was met het armbandje en natuurlijk met de cadeauverpakking en presentatie☺️ Bedankt voor je lieve beoordeling en het meedenken betreft de verzending. Hier wordt door ons ook over nagedacht en zeker aan gewerkt. Het kan weleens voorkomen dat een bepaald formaat verpakking niet op voorraad is, dan wordt er op dat moment een ander formaat doos gebruikt. Hopelijk heb je veel plezier van de mooie armband💖 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Je krijgt wat je bestelt. Bestelling vindt plaats op basis van foto's op website. Levering voldoet aan het beeld dat wordt geschapen, dus alles prima!
Hi Milou, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Super fijn om te lezen dat je bestelling voldeed aan je verwachtingen 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je armband 💖 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Snelle verzending en erg mooie sieraden. Ik wacht alweer op bestelling nummer twee.
Hi Esme, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Super leuk om te horen dat je al vaker wat bij ons besteld hebt en dat je tevreden bent met onze webshop 💖 Hopelijk heb je veel plezier van je armband, oorbellen en ring Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Voor een betaalbare prijs kun je leuke dingen kopen
Hi Bianca, Super leuk om te horen dat je de prijs kwaliteit verhouding op onze webshop als goed ervaart😊 Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je armbanden en ring ✨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
De site, de levering is dik in orde. Het product was mooi verpakt en de omruilen duidelijk(al was dit un mijn geval niet nodig)
Hi Véronique, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Super fijn om te lezen dat je het gehele proces op onze webshop zo duidelijk en positief ervaart, daar worden we blij van😊 Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe armband💞 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Een snelle levering mooie kado verpakking ,ben heel blij met de sieraden van jullie blijft ook heel mooi
Hi Nicoline, Super fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe sieraden en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze sieraden 💖 Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je prachtige Ring✨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Mooie oorbellen gekocht uit de Gas collectie waar ik heel blij mee ben. Fijn dat de oorbellen nog op voorraad waren en dat ze snel geleverd werden. Ook lief en attent dat de oorbellen mooi verpakt waren. Ik ga zeker vaker bij Budda bestellen.
Hi Ghaitree, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je nieuwe oorbellen en dat de verpakking goed in de smaak is gevallen 💝 Hopelijk heb je veel plezier van je oorbellen 😊 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Een fijne goede service
Hi Izabel, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te lezen dat je onze service positief hebt ervaring 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je ketting✨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Overzichtelijke website, snelle levering en mooie kwaliteit.
Hi Frederique, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Super fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe sieraad ✨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Ben heel blij met mijn sieraden zien er prachtig uit en zal zeker nog meer bestellen
Hi Mary, Bedankt voor je lieve beoordeling! Leuk om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe sieraden 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je ring en zien we je snel een keer terug 💞 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Keurig netjes ingepakt..snelle service..echt een aanrader om te kijken op de site...en de afhandeling van de bestelling is super...komt veilig eb verzorgd..ik was superblij en superverrast....
Hi Lucienne, Super fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze service en dat de verpakking in de smaak is gevallen 😊 Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Hopelijk heb je veel plezier van je ketting 💖 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Was een erg fijne site met een grote collectie aan sieraden. Daarnaast was het ook erg snel binnen namelijk al na 2 dagen.
Hi Eva, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Super leuk om te horen dat het aanbod aan sieraden op onze website in de smaak is gevallen 🥰 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie ketting ✨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Mooie site, mooie producten, hele snelle levering. Meer dan tevreden!!
Hi Louise, Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat je tevreden bent met onze website 😊 Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe armband 💖 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Mooie armband en twee ringen besteld. Eindelijk ook een mooie ring die gewoon verstelbaar is en daardoor op verschillende manieren te dragen. Mooie kwaliteit ook en prachtig verpakt in kado-verpakking. Buddha Ibiza kan ik echt iedereen aanraden!
Hi Ingrid, Super leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over je nieuwe sieraden 😊 Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe ringen en armband ✨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Ik heb een armband van Zag besteld. Ik kon goed kijken op de website naar de verschillende vele soorten, kleuren etc. Mooie overzichtelijke foto's van de producten. Het pakketje kwam keurig en goed verpakt (noppenfolie etc.) binnen. Ook was het heel leuk ingepakt, zodat ik het zo als cadeau weg kon geven.
Hi Paulien, Super fijn om te horen dat je onze website als goed en duidelijk omschrijft, hier worden wij blij van 😊 Bedankt voor je lieve complimenten! Hopelijk heeft de gelukkige veel plezier van je cadeau 💝 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
snelle levering, mooi verpakt.
Hi Yvonne, Bedankt voor je lieve beoordeling! Super leuk om te horen dat de verpakking goed in de smaak is gevallen en dat de levering goed is verlopen 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe ketting 💞 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Ben erg blij met ketting van Buddha Ibiza. Is een echte eyecatcher! Mooie kwaliteit en snelle levering
Hi Willemien, Super leuk om te horen dat je blij bent met je prachtige Buddha Ibiza ketting 💖 Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je ketting ✨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Woensdag besteld en zaterdag in huis. Heel erg mooi verpakt in goud inpakpapier. De ketting zat ook nog in een hele mooie doos en is echt prachtig. Ik ga vast vaker iets bestellen.
Hi Frieda, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Super leuk om te horen dat de verpakking in de smaak is gevallen 🎀 Hopelijk heb je veel plezier van je ketting 💖 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Ik heb een ketting besteld. Super leuk verpakt en snel! Ga hier zeker nog een keer bestellen.
Hi Petra, Super leuk om te lezen dat je tevreden bent met je nieuwe ketting 😊 Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je ketting en zien we je snel nog een keer terug 💖 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Hi Nancy, Super leuk om te lezen dat je blij bent met je nieuwe oorbellen en tevreden bent over onze service 😊 Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je oorbellen 💞 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Ik ben zeer tevreden.
Hi Lilian, Bedankt voor je lieve beoordeling! fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en de verpakking 🎀 Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe armband ✨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Ik kwam de site van Buddha Ibiza per toeval tegen een tijdje geleden. En wat ben ik enthousiast! Ik was op zoek naar een paar nieuwe oorbellen. Die zag ik, besteld en binnen een paar dagen had ik ze in huis. In een mooie verpakking ook nog, echt een cadeautje voor mezelf. Sindsdien hebben mijn man en kinderen een Moederdag cadeautje voor me gekocht, ik zelf nog een armband voor mijn dochter en van mijn man een prachtige slangen armband gekregen op onze trouwdag. Kortom, ik ben super enthousiast. Je ziet gewoon dat er aandacht aan besteed wordt. Van het sieraad tot de verpakking, van de site tot de klanten service. Alles klopt gewoon!
Hi Jade, Wat worden we blij van jou lieve beoordeling en complimenten, dankjewel 😊 Super leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over Buddha Ibiza en dat je al meerdere keren zo goed bij ons geslaagd bent 💖 Hopelijk hebben jij en je dochter veel plezier van jullie oorbellen en armband ✨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
3 dagen naar mijn bestelling ontvangen in een mooie verpakking is een feestje als je hier bestelling doet
Hi Netje, Wat goed om te lezen dat je je bestelling als een feest heb ontvangen, hier worden we blij van 🥳 Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier met je nieuwe ketting 💖 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Fantastische
Hi Debra, Bedankt voor je lieve complimenten en beoordeling! Super fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je oorbellen 💞 Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Was mijn eerste bestelling en deze was prima. Het was ook erg leuk ingepakt.
Hi Jeannette, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling en dat de verpakking goed in de smaak is gevallen 🎀 Hopelijk heb je veel plezier van je ketting ✨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza