Mooi produkt, zoals omschreven. Zondag besteld, dinsdagmorgen voor 9 uur al bezorgd. Was ook nog mooi als cadeautje ingepakt. Heel tevreden!
Hi Marja, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat je je bestelling als een cadeautje hebt ervaren en dat de bezorging snel verlopen is π Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe oorbellen π Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Mijn ervaring is, dit was voor mij de eerste keer dat ik met jullie te maken heb, maar zeker niet de laatste keer. Ook omdat je waar krijg voor je geld krijgt maar ook dat het snel bezorgd word en waardevol word ingepakt. Ik ben zeker een te vrede nieuwe klant.
Hi Luciene, Super leuk om te lezen dat je een goede eerste ervaring heb gehad bij Buddha Ibiza π Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je ketting en zien we je snel een keertje terug π₯° Liefs, Ivanne Buddha Ibiza
Website is duidelijk en overzichtelijk. Producten op de website zijn erg mooi. Je kan makkelijk bestellen. Bestelling werd snel geleverd en het product zat ingepakt wat echt een feestje is om weer uit te pakken. Top service!
Hi Mandy, Super fijn om te horen dat je het gehele proces op onze webshop zo positief hebt ervaren, hier worden wij blij van π Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Hopelijk heb je veel plezier van je prachtige oorbellen π Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Cadeau was heel netjes en met zorg ingepakt
Hi Ron, Bedankt voor je lieve beoordeling! We zijn super blij om te horen dat je tevreden bent over de verpakking en de levering π Hopelijk heb je veel plezier met het geven van je cadeau π Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Schattig armbandje, staat heel mooi, waar ikzelf ook heel blij van werd, hoe het armbandje was verpakt (met de grootste zorg), dus ook heel erg leuk om cadeau te doen
Hi Patricia, Super leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de verpakking en je nieuwe armband π₯° Bedankt voor je lieve complimenten en beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je armband β¨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Een prettige website, snelle en duidelijke bevestigingen na het bestellen en je wordt goed op de hoogte gehouden van je order status. De levering was conform de bevestiging snel en op tijd ondanks de drukke tijd waarin ik besteld heb. zeer tevreden en een super service
Hi Mark, Ontzettend fijn om te horen dat je het shoppen op onze webshop zo hebt ervaren π Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie armbandβ¨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Snelle levering en snelle reactie Mooie sieraden
Hi Annita, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat je blij bent met je bestelling en dat de levering snel verlopen is π Hopelijk heb je veel plezier van je prachtige armband en ring π Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Sieraden doe ik nooit af met douche. Ze blijven super mooi. Service is ook top. Laatst een armbandje stuk gegaan en heb gelijk een nieuwe gekregen!
Hi JosΓ©, Super goed om te lezen dat je zo'n goede ervaring heb gehad met onze service π Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Hopelijk heb je veel plezier van je prachtige armbanden π Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
De spullen die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit en prijzig. Gelukkig heeft deze webshop mooie acties met o.a. hoge kortingen waardoor het mogelijk is vaker te shoppen. Aparte spullen als je hiervan houdt.
Hi Thijs, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat je enthousiast bent over de kwaliteit van Buddha Ibiza π Hopelijk heb je veel plezier van je ketting en armband β¨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
De armbandjes van Zag vind ik erg mooi.Heb er gelijk een bijbesteld. Goed dat er foto s bij staan om een idee te krijgen welke armbandjes leuk combineren. Leuk verpakt! Zo lijkt het een cadeautje aan jezelf!
Hi Paula, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten over de leuk te combineren met foto's π super leuk om te lezen dat de verpakking zo goed in de smaak is gevallen, iedereen verdient wel eens een cadeautje ook al is het voor jezelf π Hopelijk heb je veel plezier van je armband en ketting! Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Pakketje komt redelijk snel, wordt netjes ingepakt en ziet er heel verzorgd uit
Hi Linda, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze verpakkingen en levering π Hopelijk heb je veel plezier van je Armband en Ketting β¨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Buddha Ibiza heeft hele mooie sieraden en de service is top!
Hi Monique, Bedankt voor je lieve beoordeling! Super leuk om te lezen dat de sierdaden op onze webshop zo goed in de smaak vallen π Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Ik koop al jaren sieraden bij Buddha Ibiza en het is elke keer een feestje om te ontvangen en natuurlijk te dragen ! Zo mooi en feestelijk verpakt, echt een kadotje. De service van deze webshop is buitengewoon goed en heel professioneel. Een aanrader !
Hi Abby, Bedankt voor je lieve beoordeling! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service π Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Erg goed! Super mooi ingepakt, het voelt echt als een cadeautje.
Hi YoΓ«ll, Fijn om te horen dat je de verpakking als een cadeautje hebt ervaren. Een cadeautje is natuurlijk altijd leuk om te ontvangen π Bedankt voor je lieve beoordeling, hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe ketting β¨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
2 mooie kettingen gekocht,super mooi en goeie kwaliteit
Hi Sil, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Super fijn om te horen dat je enthousiast bent over je nieuwe kettingen. Daar worden wij ook blij van π Hopelijk heb je er veel plezier van π Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Ik had een vraag over de verpakking. Daar kwamen in het goede gesprek al snel achter. Ik belde en je wordt meteen geholpen. Geen doorverwijzing of ik weet t niet. Gelijk goed geholpen. Uniek in deze tijd. Ga zo door. En dank je voor het leuke gesprek.
Hoi Paula, Bedankt voor je lieve beoordelingβΊοΈ Fijn dat je onze service zo hebt ervaren. Hopelijk hebben je dochters veel plezier van de mooie armbandjesππ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Alles gaat zoals het hoort te gaan. Toppie
Hi Raymond, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat je het shoppen bij Buddha Ibiza makkelijk en soepel verlopen is π Hopelijk heb je veel plezier van je ketting β¨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
De armbandjes zijn leuk ingepakt, echt een cadeautje. En ze zien er super mooi uit.
Hi Robine, Super leuk om te horen dat je de verpakking als een cadeau hebt ervaren π. Bedankt voor je lieve beoordeling, hopelijk heb je veel plezier van je prachtige armband π Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Snelle levering, mooi ingepakt, goede kwaliteit. Leuk!
Hi Maxine, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Fijn om te horen dat je de kwaliteit van onze sieraden als goed beoordeeld en dat de verpakking in de smaak is gevallen π Hopelijk heb je veel plezier met je nieuwe oorbellen en ketting π Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Op tijd geleverd, leuk ingepakt en de ketting is superleuk!Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!
Hi Rachelle, Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze webshop, daar worden we blij van π Bedankt voor je lieve beoordelingen en complimenten, hopelijk heb je veel plezier van je ketting π Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Ordered before noon and received my earrings in the mail next day
Hi Sine, Thank you for your review! So nice to hear that you are happy with the fast delivery of your order π We hope you enjoy your new earrings β¨ Kind regards, Ivanne | Buddha Ibiza
Goede kwaliteit en hele mooie oorbellen!! Suoer blij mee.
Hi Roos, Super fijn om te horen dat je de kwaliteit van onze sieraden zo goed ervaart en dat je blij bent met je nieuwe oorbellen π Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Hopelijk heb je veel plezier van je oorbellen π Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Mooi en snel bezorgd!
Hi Tammy, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen π Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe armband β¨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Ging van mijn kant niet helemaal goed maar netjes opgelost!
Hi Edwin, Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze service π Bedankt voor je lieve beoordeling en compliment! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie armband β¨ Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza
Toen ik het pakket openmaakte was ik gelijk verliefd. All drie artikelen die ik gekocht had waren ingewikkeld in een mooi gouden zakje met een lintje aan de voorkant vastgeplakt met de mooie blauwe Buddha Ibiza sticker. Ik voelde me zo verwend. En de mooie blauwe doosjes zijn handig. Maar het meest fantastisch was het kaartje erbij: "Dit pakket is met zorg ingepakt door Erica." En dat heb ik gelijk gevoeld!
Hi, Super leuk om te horen dat de cadeauverpakking zo goed in de smaak is gevallen π Heel erg bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten, hier worden we heel blij van π Hopelijk heb je veel plezier van je prachtige armbanden! Liefs, Ivanne | Buddha Ibiza