Product voldeed aan verwachtingen en snel geleverd.
Hi Rene, Wat fijn om te horen dat het voldeed aan je verwachtingen💞en dat je tevreden bent over de levertijd! Hopelijk heb je veel plezier van je sieraad ✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Kwaliteit en wat een zeer mooie verpakking
Hi Chantal, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit 😊en dat de verpakking zo goed in de smaak is gevallen 🎀 Hopelijk heb je veel plezier van je aankoop! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Prachtig produkt..snelle levering..mooi ingepakt.
Hi Katinka, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad ✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
de armband is mooi van kleur en de lengte precies goed. het staat leuk samen met een andere armband of alleen. leuke bedel hangt eraan.
Hi Louise, Wat leuk om te horen dat de armband voldoet aan je verwachtingen ✨ Bedankt voor je lieve beoordeling 💖en veel plezier met je mooie sieraad! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Fijne , mooie producten . Goede service , kortom toppie :-)
Hi Karin, Bedankt voor je lieve beoordeling 💞Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Super goede service!
Hi Femke, Bedankt voor je lieve beoordeling! Super fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service 💖 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Ik wilde nog nét voor kerst iets moois bestellen voor mijn beste vriendin! Dat ik mijn bestelling in deze drukke tijd, zo snel binnen had vond ik al zo fijn! Het kado was ook nog eens echt heel mooi ingepakt. Hier kon ik zeker mee aankomen bij mijn bestie! Ze was er dan ook super blij mee!❤ Ik bestel hier zeker vaker!!
Hi Esther, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering 😊en dat de cadeauverpakking zo goed in de smaak is gevallen 💝 Hopelijk heeft je bestie veel plezier van haar mooie cadeau ✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Nog snel een mooi kerstcadeau via de webshop van Buddha Ibiza besteld dat twee dagen voor kerst alsnog een dag later thuis bezorgd werd. Superfijne service!
Hi Suzanne, Bedankt voor je lieve beoordeling. Fijn dat je kerstcadeau op tijd was. We hopen dat degene die je blij hebt gemaakt, veel plezier heeft van je mooie kerstcadeau! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
In augustus zag ketting en armband gekocht, nu paar weken geleden een zwart klavertje eruit gevallen contact gezocht en moest het op eigen kosten retourneren, in een bubbeltjes envelop geretourneerd echter niet aangekomen, meerdere mails over en weer, alleen geen reactie meer en geen oplossing, heel jammer dat het zo gelopen is, voor mij geen budda ibiza meer
Beste Sandra, Bedankt voor je beoordeling. De klantenservice heeft meerdere keren via e-mail contact met je gehad. Zodra wij de ZAG-ketting hebben ontvangen, wordt er een nieuwe ketting naar je verstuurd dit is o.a. naar je gemaild. Aangezien wij je retour nog niet hebben ontvangen, kunnen wij hierop nog geen actie nemen. Betreft de kosten voor het retour sturen, deze worden in geval van klachten na ontvangst van de retour naar je overgemaakt. In deze tijd van het jaar is het erg druk bij PostNL we hopen je retour eerdaags te ontvangen en zullen na ontvangst weer contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Lotte || Team Buddha Ibiza
Heel mooie sieraden ik ben erg tevreden en zal in de toekomst vaker bestellen
Hi Sonja, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden 💝 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Ik heb meerdere armbandjes van dit merk en laat ze dag en nacht om. Ze zijn van goede kwaliteit en staan mooi om mijn arm.
Hi Esther, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met je mooie sieraden 💖 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Zeer snelle levering en prachtige luxueuze cadeauverpakking.
Hi Elena, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat de cadeauverpakking zo goed in de smaak is gevallen 🎀en dat je onze levering zo hebt ervaren Hopelijk heb je veel plezier van je mooie aankoop 💖 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Een leuk armbandje gekocht voor mijn dochter wat prachtig verpakt en snel werd geleverd. Sindsdien hebben wij een wenslijstje voor meerdere leuke items..
Hi Maddy, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat je een wenslijstje heb gemaakt☺️. Hopelijk heb je je dochter blij gemaakt met je mooie armbandje! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Goede service en snelle levering en super mooi ingepakt ❤
Hi Astrid, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat de cadeauverpakking zo goed in de smaak is gevallen💝 en dat je onze service en levering zo hebt ervaren. Hopelijk heb je veel plezier van je mooie aankoop✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Erg leuke mooie sieraden. Snel geleverf
Hoi Nel, Wat leuk om te horen dat je enthousiast bent over de sieraden en de snelle levering☺️ Hopelijk heb je veel plezier van de mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Hebben leuke sieraden en een snelle levering
Hi Sophie, Bedankt voor je beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Bestelling zoals verwacht, super leuk dat het echt als een cadeautje werd geleverd
Had een ketting gekocht, deze werd keurig op tijd bezorgd en ook nog eens mooi verpakt! Helaas werd het niet gewaardeerd en heb ik het terug moeten sturen. En na wat communicatie met Buddha Ibiza is dat ook zonder problemen verwerkt.
Niks ontvangen
Beste Amber, Vervelend dat je bestelling nog niet is bezorgd. Jammer dat je ons een onvoldoende geeft voor de bezorging van PostNL. Je bestelling is mooi ingepakt nog dezelfde dag door ons verstuurd. Door de enorme drukte heeft PostNL vertraging met bezorgen, hopelijk kunnen ze je bestelling snel komen bezorgen. Alvast veel plezier van je mooie aankopen✨ Met vriendelijke groet, Miriam | Buddha Ibiza
Uitstekend , mooi ingepakt
Makkelijk om iets te bestellen en snellen levering. Ik zal zeker nog is een bestellen doen
Goede snelle gemakkelijk duidelijke service Heb een kettinkje cadeau gedaan en we zijn er super blij mee mooi en leuk verpakt en mooie sieraden en spullen Super blij
Ik had een aantal vragen. Deze werden vriendelijk en goed beantwoord.
Hi Davy, Wat leuk om te horen! Fijn dat je onze service zo hebt ervaren☺️ Hartelijke groet, Miriam | Buddha Ibiza
Leuke artikelen net even anders dan bij de standaard aanbieders.
Levering is super goed voor elkaar, zelfs in deze drukke tijd (week voor kerst).