Goede kwaliteit, geleverd op tijd.

Product voldeed aan verwachtingen en snel geleverd.

Zo mooi

Kwaliteit en wat een zeer mooie verpakking

Uitmuntend

Prachtig produkt..snelle levering..mooi ingepakt.

goed product

de armband is mooi van kleur en de lengte precies goed. het staat leuk samen met een andere armband of alleen. leuke bedel hangt eraan.

Prima !

Fijne , mooie producten . Goede service , kortom toppie :-)

Zo snel en netjes bezorgd

Super goede service!

Super snelle levering én prachtig verpakt!

Ik wilde nog nét voor kerst iets moois bestellen voor mijn beste vriendin! Dat ik mijn bestelling in deze drukke tijd, zo snel binnen had vond ik al zo fijn! Het kado was ook nog eens echt heel mooi ingepakt. Hier kon ik zeker mee aankomen bij mijn bestie! Ze was er dan ook super blij mee!❤ Ik bestel hier zeker vaker!!

Mooie online winkel, supersnelle verzending

Nog snel een mooi kerstcadeau via de webshop van Buddha Ibiza besteld dat twee dagen voor kerst alsnog een dag later thuis bezorgd werd. Superfijne service!

slechte klachtafhandelng

In augustus zag ketting en armband gekocht, nu paar weken geleden een zwart klavertje eruit gevallen contact gezocht en moest het op eigen kosten retourneren, in een bubbeltjes envelop geretourneerd echter niet aangekomen, meerdere mails over en weer, alleen geen reactie meer en geen oplossing, heel jammer dat het zo gelopen is, voor mij geen budda ibiza meer

Heel mooie sieraden ik ben erg tevreden en zal in de toekomst vaker bestellen

Mooie armbandjes

Ik heb meerdere armbandjes van dit merk en laat ze dag en nacht om. Ze zijn van goede kwaliteit en staan mooi om mijn arm.

Mooie sieraden

Zeer snelle levering en prachtige luxueuze cadeauverpakking.

Veel keuze

Een leuk armbandje gekocht voor mijn dochter wat prachtig verpakt en snel werd geleverd. Sindsdien hebben wij een wenslijstje voor meerdere leuke items..

Goede service en snelle levering en super mooi ingepakt ❤

Uitstekende service

Erg leuke mooie sieraden. Snel geleverf

Goed!

Hebben leuke sieraden en een snelle levering

Mooi verpakt

Bestelling zoals verwacht, super leuk dat het echt als een cadeautje werd geleverd

Super klantvriendelijk!

Had een ketting gekocht, deze werd keurig op tijd bezorgd en ook nog eens mooi verpakt! Helaas werd het niet gewaardeerd en heb ik het terug moeten sturen. En na wat communicatie met Buddha Ibiza is dat ook zonder problemen verwerkt.

Ik heb niks ontvangen

Niks ontvangen

Uitstekend , mooi ingepakt

Uitstekend , mooi ingepakt

Makkelijk om iets te bestellen en snellen levering. Ik zal zeker nog is een bestellen doen

Snelle gemakkelijke duidelijke service

Goede snelle gemakkelijk duidelijke service Heb een kettinkje cadeau gedaan en we zijn er super blij mee mooi en leuk verpakt en mooie sieraden en spullen Super blij

Ik had een aantal vragen. Deze werden vriendelijk en goed beantwoord.

Zeer snelle levering en netjes als kado ingepakt in mooi doosje en kadopapier..

Leuke artikelen net even anders dan bij de standaard aanbieders.

Super snelle levering

Levering is super goed voor elkaar, zelfs in deze drukke tijd (week voor kerst).