Ik koop hier vaker sieraden. Altijd snel geleverd en mooi verpakt. Top!
Hi Joanneke, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat je vaker bij ons shopt 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
De site werkt goed, en de communicatie via de mail is goed wanneer je iets hebt besteld. Erg tevreden! Ook is het leuk ingepakt. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Hi Jasmijn, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat je het shoppen bij ons zo ervaren hebt 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie nieuwe sieraad✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Verzending duurde wel langer dan verteld
Hi Kim, Bedankt voor je lieve beoordeling! Bij PostNL is de drukte de laatste tijd weer flink toegenomen, jammer dat jouw verzending daardoor iets langer op zich heeft laten wachten. Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling!✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Netjes verpakt en supersnel bezorgd
Hi Marian, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Veel plezier gewenst van je nieuwe sieraden✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Aardige mevrouw die ik inmiddels een paar keer gesproken heb. Duidelijke informatie en de website is klantvriendelijk en gebruikersvriendelijk.
Hi Wessel, Wat leuk om te horen, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je onze service zo ervaren hebt, hopelijk tot een volgende keer!✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Top!!
Hi W, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
De ketting is precies zoals op de foto aangegeven. Het was een feest om uit te pakken. Echt een kadootje.
Hi Kristel, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je mooie ketting 😊 Hopelijk heb je er veel plezier van!✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Ik heb een Buddha Ibiza ketting besteld en als notitie erbij dat het een kadootje is. Het was in zo een mooi jasje ingepakt dat ik er versteld van stond. En de ketting zelf is ook hartstikke mooi, heel mooi kwaliteit en mooie gouden coating. Ik heb gelijk een nieuwe order geplaatst! Supertevreden.
Hi Ka, Wat ontzettend leuk om te horen dat de cadeauverpakking zo goed is bevallen! Bedankt voor je lieve beoordeling 😊 Hopelijk hebben jij en de ontvanger van het cadeau veel plezier van jullie mooie sieraden! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Telkens zo leuk ingepakt! Echt een leuk kadootje om te ontvangen of te versturen.
Hi N, Bedankt voor je lieve beoordeling! Heel leuk om te horen dat de cadeauverpakking zo goed bevalt 😊 Zo blijft het iedere keer een feestje om uit te pakken! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie nieuwe sieraden✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Op maandag middag besteld. Dinsdag reeds geleverd. Duidelijke omschrijving en voorbeeld foto's van t product. Zeer mooie oorbellen, echte eyecatchers !
Hi Bertje, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat de oorbellen naar wens zijn! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie nieuwe oorbellen✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Heel erg tevreden over deze webshop. Snel geleverd en het armbandje verkleurd niet
Hi Aisa, Bedankt voor je lieve beoordeling! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Hopelijk heb je veel plezier van je mooie armbandje✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Van a tot z super service: duidelijke site, snel verzonden….prachtig ingepakt! Meteen een echt cadeau!
Hi M, Ontzettend leuk om te horen dat je onze service zo ervaren hebt! Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Goed, heb alleen mijn bestelling nog steeds niet binnen.
Hi Stephanie, Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat de levering van je bestelling wat langer op zich heeft laten wachten. Hopelijk heb je inmiddels al veel plezier van je mooie nieuwe sieraden✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Goede service!
Hi Astrid, Fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Ik heb woensdag besteld en dinsdag pas ontvangen. Geen idee waar de vertraging is opgelopen..
Hi Amanda, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat de verzending van je bestelling vertraging heeft opgelopen. Je bestelling is op woensdag ingepakt en aan de bezorgdienst meegegeven. Het is echter wat drukker dan gebruikelijk bij PostNL, vermoedelijk is hierdoor de vertraging ontstaan. Onze excuses voor het ongemak. Hopelijk heb je inmiddels al veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
bestel graag bij buddha ibiza, als het blijft zoals nu zal ik dat blijven doen!
Hi Margriet, Wat leuk om dit te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier gewenst van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Veel keus uit prachtige merken op een mooie overzichtelijk site. Snelle verzending en een erg vriendelijke toegankelijke klantenservice. Pakjes worden mooi verpakt verzonden. Eén verbeterpunt zou gratis retourneren kunnen zijn. Verder helemaal top en een echte aanrader!
Hi Ingrid, Wat leuk om dit te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn dat je ook een verbeterpunt aandraagt. Wij zouden graag als service aanbieden om bestellingen gratis te retourneren, maar dat zou betekenen dat we kosten moeten rekenen voor de verzending. Wij hebben er daarom bewust voor gekozen om alle bestellingen gratis te verzenden, zodat iedereen hier profijt van heeft. Veel plezier gewenst van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Ik heb een armband gekocht als cadeau voor mijn moeder. Wat een super mooi sieraad en een hele snelle levering, echt top!
Hi Naniek, Bedankt voor je lieve beoordeling! Leuk om te horen dat je zo goed geslaagd bent voor je moeder! Hopelijk heeft ze veel plezier van haar mooie armband✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Mooie Rong ontvangen en snelle service
Hi Marleen, Wat fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie ring✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Ik heb zitten dubben tussen verschillende armbandjes, maar uiteindelijk heb ik de mooiste gekozen voor mijn zus. Snel en dus op tijd, zonder problemen betaald en opgestuurd. Fijne service.
Hi Carlijn, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo goed geslaagd bent voor je zus! Hopelijk heeft ze veel plezier van haar mooie cadeau✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Bij de levering van oorbellen was iets verkeerd gegaan en de volgende dag was alles meer dan geweldig opgelost. Ik was onder de indruk van de kwalitatieve en vriendelijke service en klantgerichtheid en het enthousiasme om het probleem op te lossen. Ook al wonen wij in Duitsland, we zullen zeker meer mooie sieraden bij Buddha Ibiza bestellen. Met dank!
Hi Kathinka, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat je onze service zo hebt ervaren 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie oorbellen✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Snelle en correcte bezorging, het artikel voldoet helemaal aan de verwachting!
Hi Gerda, Wat leuk om te horen, bedankt voor je beoordeling! Veel plezier gewenst van je mooie nieuwe sieraad✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Ik zat te kijken voor zilveren armbanden en kwam op de site van Buddha Ibiza. Door het woord Buddha had ik het idee van dit kunnen wel eens aparte sieraden zijn. En ik had gelijk, prachtige sieraden exclusief en in allelei stijlen. Eigenlijk wist ik niet wat ik moest kiezen, wel was ik heel blij met de sieraden die precies zilver lijken maar niet massief zilver zijn, mijn budget is niet toereikend voor duur. Maar bij jullie was er heel veel keus in een andere prijs, ik heb meteen twee armbandjes besteld en inmiddels ontvangen en ik ben zo blij met mijn aankoop de armbandjes zijn prachtig, precies zoals ik hoopte. Inmiddels heb ik al artikelen op mijn lijstje gezet zodat ik ze makkelijk terug kan vinden als ik weer wat wil bestellen dat ga ik zeker doen. Nog een pluspunt geen verzendkosten en de artikelen worden beeldig verpakt, dus een cadeautje voor mijzelf. Kort gezegd ben ik dolblij dat ik jullie site heb gevonden. Een blije Marianne.
Hi Marianne, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat ontzettend leuk om terug te lezen hoe je zo bij ons terecht bent gekomen en dat je ook nog eens zo fijn geslaagd bent. Hopelijk heb je veel plezier van je mooie zilveren armbandjes✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Hi Jolanda, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel geleverd is, hopelijk heb je er veel plezier van✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
De website was heel erg duidelijk en mooi ingericht. Nadat ik besteld had kreeg ik gelijk een bevestigingsmail en werd ik continu op de hoogte gehouden van mijn bestellingsstatus. Ik kreeg best snel het product en wat was het mooi verpakt! Ik heb het als cadeautje gegeven en ze was er superblij mee en je ziet dat het goede kwaliteit is!
Hi Ida, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat je het bestelproces zo hebt ervaren 😊 En leuk om te horen dat de ontvanger zo blij was met haar mooie cadeau! Hopelijk heeft ze er veel plezier van✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza