Mooie producten, Super snelle levering, en er word snel gereageerd op de mail. Erg fijn!
Heb mijn bestelling snel en ook netjes en leuk ingepakt ontvangen!!
ik heb een armband voor mijn zusje besteld buiten dat hij erg mooi was ook snel geleverd.
Inmiddels heb ik al meerdere bestellingen geplaatst, en tot nu toe is het altijd goed bevallen! Hele mooie producten en altijd snel verzonden.
Hi Suzanne, Bedankt voor je beoordeling en je lieve complimenten! Daar worden wij natuurlijk blij van😊 Fijn dat je weer zo leuk geslaagd bent, veel plezier van je mooie aankopen✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Duidelijke website en snelle levering!
Hi Hanneke, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling snel is afgeleverd en je de website duidelijk vindt😊 Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Het armbandje is qua schakeltjes formaat voor kind ook het bedeltje is klein. Op foto van site ziet het er ‘volwassener’ uit. Is zo kapot ben ik bang
Hi Caroline, Wat jammer om te horen dat het armbandje niet is zoals wat je ervan had verwacht. Als een product niet naar wens is, dan mag je dit natuurlijk terugsturen. Mocht je een armband of ketting willen verlengen, dan hebben wij hiervoor ook verlengstukjes. Van het merk ZAG Bijoux verkopen wij geen sieraden voor kinderen. Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Ik bestel heel frequent leuke armbandjes en kettinkjes bij Buddha Ibiza. Niet alleen voor mijzelf maar ook vaak als cadeautjes voor andere! Altijd wel iets leuks te vinden en het valt dan ook altijd erg goed in de smaak. Zilver, goud, kleurrijk, altijd blijft er wel iets in mijn winkel mandje steken! Een snelle levering is dan ook de kers op de taart! Dit is bij uitstek de eerste site welke ik bezoek als ik weer een nieuw pronkstukje nodig heb :) Hartstikke te vrede; een absolute aanrader!
Hi D,, Hier worden we helemaal blij van! Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten. Leuk om te horen dat je niet alleen voor jezelf goed geslaagd bent, maar ook voor cadeautjes🎁 Veel plezier van je mooie sieraden! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Mooie site, snelle levering, goede kwaliteit.
Hi Kajsa, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten😍Veel plezier van je mooie sieraden! Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Sieraden blijven mooi, ook als je het altijd draagt
Hi Iris, Bedankt voor je lieve beoordeling! Daar worden we blij van😊 Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Blij met mijn armband en snelle service. En ook heel erg leuk ingepakt. Echt een cadeau.
Hi Daniëlle, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten😊 Fijn om te horen dat de levering zo snel was. Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Had 2 bestellingen gedaan bij Buddha Ibiza en 1 geretourneerd pakje is 'ergens' in de post kwijtgeraakt. Na wat uitzoekwerk helaas niet terecht maar Miriam van BI heeft dit vriendelijk en naar tevredenheid opgelost.
Hi Aafke, Bedankt voor je lieve beoordeling! Graag gedaan hoor, blij dat we het naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen😊 Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Heel mooi ingepakt snelle en goede service op en top.
Hi Balou, Bedankt voor je lieve beoordeling en natuurlijk voor de complimenten! Leuk om terug te lezen😊 Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Prima verpakt en snel ontvangen.
Hi Jacqueline, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn dat je bestelling snel is afgeleverd. Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Mooie aanbieding én sieraad anders gezegd 2 vliegen in één klap. Geweldige snelle service en mooi ingepakt als kade zonder extra kosten. Toekomst gericht vaker een bestelling doen. Webshop is beslist een goede aanrader.
Hi Thijs, Bedankt voor je beoordeling en complimenten! Fijn om te horen dat je ervaring zo positief was, we zien je ook graag terug😊 Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Snelle levering en het armbandje is prachtig en van goede kwaliteit!
Hi S. Smulders, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van het mooie armbandje✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Prima ervaring !
Hi Tessa, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Fijn om te lezen dat je ervaring zo positief was😊 Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Snelle levering Goede service Mooie sieraden van Zag Al verschillende Zag sieraden gekocht
Hi Conchita, Bedankt voor je lieve beoordeling en natuurlijk voor de complimenten! Leuk om te lezen dat je al meerdere keren goed bent geslaagd en onze service zo ervaart😊 Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Goede service. Snel en netjes geleverd!
Hi Thomas, Dat is leuk om terug te lezen😊 dat is waar we het voor doen! Bedankt voor je beoordeling en complimenten! Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Hele mooie sieraden, prijsklasse voor ieder wat wils, snel geleverd en prachtig ingepakt. Echt een kadootje om uit te pakken!
Hi Edith, Leuk om te horen, bedankt voor je beoordeling! Fijn ook om te lezen dat je de verpakking mooi vindt, we maken graag een cadeautje van iedere bestelling🎁 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
super leuke armbandjes pasen overal bij !
Hi Britt, Bedankt voor je lieve beoordeling!😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie armbandjes✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Binnen 2 dagen de bestelling binnen.
Hi Sigrid, Fijn om te horen dat je bestelling snel is afgeleverd😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie aankopen✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Snelle service, mooi verpakt en prachtige sieraden van een goede kwaliteit!
Hi Marianne, Wat ontzettend leuk om te horen, bedankt voor je complimenten en lieve beoordeling! 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Mooie keus en prachtig verpakt thuisbezorgd.
Hi Femke, Bedankt voor je complimenten en lieve beoordeling! 😊 Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Zoals hierboven al genoemd, snel geleverd en netjes ingepakt geleverd. Nog een leuk sieraden doosje er bij gekregen ook. Top!
Hi Danielle, Wat leuk om te horen, bedankt voor je complimenten en beoordeling! 😊 Wij pakken het graag als cadeautjes in. Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza
Website is overzichtelijk en assortiment is erg leuk. Ik koop hier altijd mijn zag sieraden.
Hi Gina, Bedankt voor je leuke beoordeling! Goed om te horen dat je de website overzichtelijk vindt 😊 Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Miriam | Team Buddha Ibiza