Fantastisch!

Mooie producten, Super snelle levering, en er word snel gereageerd op de mail. Erg fijn!

Zeer positief en ga zeker vaker een bestelling plaatsen

Heb mijn bestelling snel en ook netjes en leuk ingepakt ontvangen!!

uitstekend

ik heb een armband voor mijn zusje besteld buiten dat hij erg mooi was ook snel geleverd.

Prachtige sieraden en snel verzonden!

Inmiddels heb ik al meerdere bestellingen geplaatst, en tot nu toe is het altijd goed bevallen! Hele mooie producten en altijd snel verzonden.

Supersnel

Duidelijke website en snelle levering!

Afbeelding website wijkt af van product

Het armbandje is qua schakeltjes formaat voor kind ook het bedeltje is klein. Op foto van site ziet het er ‘volwassener’ uit. Is zo kapot ben ik bang

Super leuke sieraden, voor ieder wat wils endaarbij als kers op de taart een hele snelle levering!

Ik bestel heel frequent leuke armbandjes en kettinkjes bij Buddha Ibiza. Niet alleen voor mijzelf maar ook vaak als cadeautjes voor andere! Altijd wel iets leuks te vinden en het valt dan ook altijd erg goed in de smaak. Zilver, goud, kleurrijk, altijd blijft er wel iets in mijn winkel mandje steken! Een snelle levering is dan ook de kers op de taart! Dit is bij uitstek de eerste site welke ik bezoek als ik weer een nieuw pronkstukje nodig heb :) Hartstikke te vrede; een absolute aanrader!

Fantastisch!!!

Mooie site, snelle levering, goede kwaliteit.

Leuke, hippe en betaalbare sieraden

Sieraden blijven mooi, ook als je het altijd draagt

Blij met mijn armband en snelle service. En ook heel erg leuk ingepakt. Echt een cadeau.

Goede vriendelijke service!

Had 2 bestellingen gedaan bij Buddha Ibiza en 1 geretourneerd pakje is 'ergens' in de post kwijtgeraakt. Na wat uitzoekwerk helaas niet terecht maar Miriam van BI heeft dit vriendelijk en naar tevredenheid opgelost.

Een plezier om mijn pakket te ontvangen

Heel mooi ingepakt snelle en goede service op en top.

Prima verpakt en snel ontvangen.

Mooie aanbieding én sieraad anders gezegd 2 vliegen in één klap. Geweldige snelle service en mooi ingepakt als kade zonder extra kosten. Toekomst gericht vaker een bestelling doen. Webshop is beslist een goede aanrader.

Perfect!

Snelle levering en het armbandje is prachtig en van goede kwaliteit!

Mooi assortiment en snelle levering. Super!

Prima ervaring !

Snelle levering Goede service Mooie sieraden van Zag Al verschillende Zag sieraden gekocht

Top service!

Goede service. Snel en netjes geleverd!

Super leuke en mooie sieraden

Hele mooie sieraden, prijsklasse voor ieder wat wils, snel geleverd en prachtig ingepakt. Echt een kadootje om uit te pakken!

echt super goede kwaliteit

super leuke armbandjes pasen overal bij !

Binnen 2 dagen de bestelling binnen.

Mooie unieke sieraden van goede kwaliteit!

Snelle service, mooi verpakt en prachtige sieraden van een goede kwaliteit!

Prachtsieraden!

Mooie keus en prachtig verpakt thuisbezorgd.

Goed, snel en netjes geleverd

Zoals hierboven al genoemd, snel geleverd en netjes ingepakt geleverd. Nog een leuk sieraden doosje er bij gekregen ook. Top!

Leuk assortiment!

Website is overzichtelijk en assortiment is erg leuk. Ik koop hier altijd mijn zag sieraden.