Precies wat ik bestelde netjes op tijd geleverd.

Goeie keuze, nette website, goede prijzen en snelle levering.

Supersnelle levering en heel mooi verpakt

Vrijdag besteld en zaterdag in de brievenbus, het armbandje zat in een prachtige kadoverpakking !

Mooie sieraden, goede kwaliteit

De sieraden zijn mooi en van goede kwaliteit! Ik draag ze continue ( armbandjes ook in bed,onder de douche ) ! Mooi fijntjes, dat is waar ik van hou..

Correcte afhandeling

Snelle reactie.

Snelle levering. Leuk kadootje

We hebben een armbandje gekocht als Kadootje voor een vriendin. Super snelle levering, en leuk ingepakt. Armbandjes van ZAG zijn echt zo leuk, en blijven ook zo mooi! Ze was er erg blij mee, en wij natuurlijk ook!

Fijne webshop

Duidelijk en overzichtelijk shoppen en een mooie collectie

mooie webshop

mooie uitgebreide webshop met heel veel keus. Meedenken doen ze heel goed met beyrekking tot bezorging dank jullie wel hiervoor. Meerdere keren al besteld, snel in huis en leuk verpakt. Tot de volgende !

Mooi!

Mooie aanbod, snel geleverd en feestelijk ingepakt! Ga zeker weer kijken hier voor prachtige sieraden :)

Super leuke armband

Mooie armband in hele mooie verpakking. Goed geregeld en snel ontvangen. Geeft heel fijn gevoel.

Goede kwaliteit/prijsverhouding en snelle levering

Al vele sieraden aangeschaft,snelle levering en bij niet goed, geld snel terug.Ook de sieraden zijn van mooie kwaliteit (zeker geen "goedkope" uitstraling)..ook bij veel dragen verkleurd het materiaal niet.Top!

Goede service,snel geleverd

Snelle levering goede service,mooi ingepakt

Ik heb 2 armbandjes besteld .. helemaal naar mijn zin,mooi en netjes verpakt en snel geleverd. Top ga zo door !!

Mooie producten, en heel snel bezorgd

Producten exact zoals op site; mooi afgewerkt. En binnen twee dagen had ik alles binnen. Top!!

Snel geleverd en mooie producten

Fijne website, mooie spullen. Levering ging makkelijk en snel. Top!

Mooie producten

Ik vind het een feestje om een bestelling te ontvangen van Buddha Ibiza

Mooie sieraden

Prachtige hippe sieraden, uitgebreide keuze. Voor ieder wat wils!

Mooie sieraden en goede service

Zeer mooie sieraden, snel thuisbezorgd!

Ze hebben een geweldige collectie. De producten worden snel verzonden. Er was een armbandje van mij tijdens het dragen gebroken. Ik heb gelijk contact gezocht met Buddha Ibiza. Ik kreeg direct een reactie en na een paar dagen had ik weer een mooi nieuw exemplaar om mijn arm. Top!!

Super snel antwoord, levering en mooi ingepakt!

De bestelde artikel was zoals op de foto. De levering was super snel en die was super mooi ingepakt. Ik zal nog bij hen kopen.

Meer dan tevreden

Hele fijne site met leuke spullen. Al 2x iets besteld en ik kom zeker terug! Bestellingen waren ook snel bezorgd

Prachtige ring en uitstekende bestel en bezorg ervaring.

De ring die ik bestelde is erg mooi en past goed! Ik werd daarnaast verrast door de snelle levering en het mooi ingepakte pakje. Echt een cadeautje!

snelle service...mooie oorbellen van merk Gas Bijoux..

Ben zeer tevreden !!!

Super snelle service en prachtig ingepakt!

Bestelling is zeer snel geleverd. Prachtig en met zorg en aandacht verpakt. Een cadeau alleen al om het uit te pakken!

Snel, klantvriendelijk, goed!

Pas een armbandje wat niet goed was, dit was heel snel opgelost! Ik kon het terug sturen en kreeg snel een nieuwe opgestuurd. Leuke sieraden!

Geweldig!!!!!

Ik koop regelmatig bij Buddha Ibiza en altijd tevreden!! Ben favoriet van het merk Gas Bijoux bij jullie, maar ook van jullie eigen merk Buddha Ibiza. Super kwaliteit! Kortom ik raad iedereen jullie aan. Goede service, fijne website en alles altijd tip top verpakt als mooie cadeautjes! Iedere keer weer een genot om uit te pakken! Groetjes M uit Vught