Mooie sieraden, altijd veel keuze van ZAG bijoux. Ik ben superblij met mijn ZAG armband en ketting! Snelle levering en mooi verpakt. Leuke korting ook!
Hi Jolanda, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je nieuwe ZAG Bijoux 😍 Bedankt voor je lieve beoordeling! En fijn om te horen dat je goed gebruik hebt kunnen maken van de kortingscode. Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering , mooie juwelen , al verschillende keren besteld en zeer tevreden, de juwelen zijn kwalitatief zeer goed !!!
Hi Saskia, Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Super leuk om te horen dat je al vaker goed geslaagd bent bij ons 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie juwelen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik heb al meerdere malen sieraden besteld bij Buddha Ibiza en zeer tevreden met de snelle service.
Hi Cynthia, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat je al meerdere keren goed geslaagd bent bij ons en dat je onze service zo ervaart 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik slaag altijd!!!
Hi Joan, Super leuk om dit te horen 😊 Bedankt voor je lieve beoordeling en complimenten! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooie en prachtig cadeau gekregen van mijn man en zoon, een prachtige armband en ook een snelle levering zodat het op mijn verjaardag precies op tijd kwam. Prachtig ingepakt echt een verassing om te krijgen. Echt een aanbeveling.
Hi Nathalie, Bedankt voor je mooie woorden en beoordeling! En wat een lieve verrassing van je man en zoon voor je verjaardag 😍 Leuk om te horen dat ze zo goed geslaagd zijn! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie armband✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering, perfect!
Hi Sharine, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering zo snel was, hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Toen ik het paketje open maaktje was ik erorm verrast dit had ik echt niet verwacht, alles zat zo mooi verpakt allemaal kleine cadeautjes! De armbandjes zijn prachtig, precies hetzelfde als op de foto, ze passen goed en zijn mooi afgewerkt. Ik heb ze meteen om gedaan. Op mijn werk kreeg ik alleen maar complimenten en vroegen ze waar ik ze heb gekocht!
Hi Marissa, Super leuk om dit te lezen, bedankt voor je lieve en uitgebreide beoordeling! Wat leuk ook dat je zo veel complimenten hebt gekregen van je collega's 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie armbandjes✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Altijd snelle levering. Mooi assortiment aan betaalbare accessoires.
Hi Kim, Super leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Blijft lang mooi, heb het altijd om. Ook onder de douche
Hi Karin, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat fijn dat de sieraden ook mooi blijven als je ermee doucht! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mijn ervaring met Buddha Ibiza is heel goed. Ze hebben mijn aankoop heel snel geleverd. Ik zou zeker vaker hier bestellen
Hi Nynke, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat je ervaring zo positief was, we zien je ook graag terug 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Super service ook als iets kapot is
Hi Karin, Wat fijn om te horen dat je onze service zo ervaart, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle verzending Goede klantenservice Regelmatig nieuwe items Fijne website
Hi Britt, Bedankt voor je lieve beoordeling en natuurlijk voor de complimenten! Ontzettend leuk om terug te lezen 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Heel aangename en leuke shopervaring. Goeie en vlotte website - gemakkelijk om bestelling te plaatsen en te betalen - snelle levering - bestelling met veel aandacht en zorg als cadeautje verpakt
Hi Inge, Hier worden we helemaal blij van, wat leuk om dit terug te horen! Bedankt voor je beoordeling en de mooie complimenten 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Leuke armband en hele leuke collectie
Hi Marre, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat je de armband mooi vindt, hopelijk heb je er veel plezier van✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering,mooi ingepakt( hoef je zelf niet meer te doen)
Hi Hilje, Leuk om te horen, bedankt voor je beoordeling! Fijn ook om te horen dat je de verpakking mooi vindt, we maken graag een cadeautje van iedere bestelling 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je aankoop of met het geven als cadeau natuurlijk✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Veruit de leukste sieraden te krijgen en een goede service. Ben zelf helemaal weg van Zag!
Hi Karin, Bedankt voor je lieve en enthousiaste beoordeling! Leuk ook om te horen dat je zo weg bent van ZAG Bijoux, wij zijn er zelf ook helemaal weg van 😍 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Altijd goede ervaringen met Budda Ibiza. Ben er fan van. Zou wel willen blijven bestellen maar dat kan natuurlijk niet:). Weer zeer tevreden met mijn mooie armband
Hi Anne, Wat ontzettend leuk om te horen, bedankt voor je complimenten en lieve beoordeling! 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie armband✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Uitstekende service, snel bezorgd in een feestelijke verpakking.
Hi Marije, Bedankt voor je complimenten en lieve beoordeling! Leuk ook om terug te horen dat je de verpakking zo feestelijk vindt 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Zeer tevreden met mijn aankoop. Bevestigingsmail gehad, zelfs een mail van verzending. Snel geleverd en mooi ingepakt als een cadeautje. Fijn om zo een product te mogen ontvangen, maakt me helemaal blij!!
Hi Priya, Wat fijn om te horen dat je dit zo ervaren hebt! Bedankt voor je lieve en uitgebreide beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooie sieraden , goede kwaliteit en snelle levering ik ga zeker nog meer bestellen bij jullie
Hi Debbie, Wat een mooie complimenten, bedankt voor je lieve beoordeling! Leuk ook om te horen dat je nog eens terugkomt in de webshop 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
overzichtelijke website met mooie sieraden en een snelle levering. mooi ingepakt ook!
Hi Frederique, Bedankt voor je complimenten en lieve beoordeling! Ook fijn om terug te horen dat je onze website overzichtelijk vindt! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Hele mooie verpakking. Prachtige sierraden met een goede prijs kwalliteir verhouding.
Hi Isa, Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Fijne service en het product was zoals de foto! Ook lekker snel binnen. Ik zal het met plezier dragen!
Hi Iris, Bedankt voor je mooie complimenten en beoordeling! Super leuk om te horen dat je het met plezier draagt, we hopen dat je er ook veel plezier van zult hebben✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Zo leuk verpakt en snel in huis
Hi Tanja, Fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
mooie webshop met veel keus. Snel geleverd mooi ingepakt en prachtige sieraden. Fijn ook het achteraf betalen geeft een vertrouwd gevoel. Tot binnenkort voor een volgende bestelling.
Hi Sandra, Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie complimenten en beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza