Handig navigeren, en fijn dat de sieraden ook getoond worden op een echt hoofd/arm. Dan krijg je beeld van grootte
Hi Renee, Bedankt voor je leuke beoordeling! Goed om te horen dat je het fijn vindt om de sieraden ook bij iemand op of om te zien. We proberen daar inderdaad zo veel mogelijk rekening mee te houden, omdat we dit zelf ook prettig vinden om terug te zien 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Bestelde armbandje leuk ingepakt. Mooi sieraad voor weinig feld met veel betekenis.
Hi Belinde, Bedankt voor je beoordeling! Wat mooi om te horen dat het armbandje veel betekenis voor je heeft. Hopelijk heb je er veel plezier van✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Blij met mijn aankoop. Snelle levering ook. Alleen jammer is om je armband in je eentje om te doen. Te weinig speelruimte
Hi Airien, Bedankt voor je lieve beoordeling! Goed dat je dit aangeeft en ik begrijp precies wat je bedoelt, dit kan inderdaad bij sommige armbanden erg lastig zijn. Voor onze eigen collectie proberen we er zeker rekening mee te houden om wat meer speelruimte aan de armbanden toe te voegen. Onze verlengkettinkjes zorgen ook voor meer speelruimte, deze zijn verkrijgbaar in goud en zilver zodat ze altijd bij je sieraad matchen. Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Eenvoudige selectie en betaling.
Hi Paola, Wat fijn om te horen, bedankt voor je complimenten en beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Heel vaak al wat besteld en kan ook met een berichtje erbij afgeleverd worden op een ander adres.Leuk verpakt en snelle levering.
Hi Anita, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Goed om te horen dat de optie om af te leveren op een ander adres ook bevalt 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Altijd goede service, goeie kwaliteit
Hi Noa, Wat fijn dat je onze service zo ervaart, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Een hele fijne site. Goede leveringservice en mooi ingepakt!!
Hi Manja, Wat fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Goed!
Hi Tara, Bedankt voor je beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Goed verpakt, snel bezorgd. Zeer tevreden!
Hi Jordy, Wat fijn om te horen, bedankt voor je beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
De creolen waren in het echt nog leuker dan op de foto.
Hi Marian, Bedankt voor je lieve beoordeling! Leuk om te horen dat de creolen zo goed bevallen, hopelijk heb je er veel plezier van✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik ben dol op het merk ZAG, super collectie! En super met elkaar te combineren. Altijd een snelle levering van Budda Ibiza. Kortom ik ben telkens weer helemaal blij met mijn nieuwe aanwinst! Dank je wel!!
Hi Kim, Wat leuk om je enthousiaste en lieve beoordeling te lezen! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie ZAG sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Makkelijk om te bestellen en betalen. De volgende dag in huis, heel fijn!
Hi Michelle, Goed om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn dat je je bestelling zo snel hebt ontvangen, hopelijk heb je er veel plezier van✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle verzending, mooi ingepakt& mooie producten
Hi Plien, Super leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Kon makkelijk en snel een bestelling plaatsen vervolgens kreeg ik een mailtje met mijn bestelling. Het enige min puntje was dat de bestelling 1 dag later binnen kwam dat in de mail stond. Verder ben ik erg tevreden en zal ik nog eens bestellen.
Hi Sophie, Fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Prima. Alles goed geregeld en de levering was prima. Goede geschenkverpakking en op tijd geleverd. Erg tevreden.
Hi Arjen, Wat fijn om te horen, bedankt voor je beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Leuk ingepakt. Ik heb het niet uitgepakt omdat het een cadeautje in april is
Hi Margot, Leuk om te horen, bedankt voor je beoordeling! Alvast veel plezier met het geven van je mooie cadeau✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Zie boven
Hi Anna, Fijn om te horen, bedankt voor je beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Goed verpakt en is snel in huis
Hi Evelien, Fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Volgende keer graag bij inpakken aangeven wat er in welk pakje zit. Nu twee cadeautjes hetzelfde ingepakt. Das lastig geven aan twee verschillende mensen
Hi Johan, Bedankt voor je positieve beoordeling! Alle sieraden worden altijd als cadeautje ingepakt. Ik kan me goed voorstellen dat het handig is om te weten wat de inhoud van het cadeautje is als je deze aan 2 verschillende mensen gaat geven. Voor een volgende keer raad ik aan om dit aan te geven in het opmerkingenveld tijdens het bestellen, dan weten wij dat we er een briefje bij moeten doen 😊 We gaan intern ook nog even nadenken of we er een nog makkelijkere oplossing voor kunnen vinden. Nogmaals bedankt voor je waardevolle feedback! Hopelijk hebben de ontvangers veel plezier van hun mooie cadeaus✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Eerste keer dat ik via jullie heb besteld en het was helemaal goed. Snel en correct. Kwaliteit van de oorbellen ook goed! Wat ik ook een pluspunt vind is dat jullie bij de meeste artikelen ook foto’s plaatsen waar goed te zien is hoe het eruit ziet wanneer je het draagt!
Hi Susan, Wat leuk om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling en waardevolle feedback! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie oorbellen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Hele mooie oorbellen die snel (ook dankzij postnl) en leuk verpakt werden verzonden. Ik ben blij!
Hi Annemarie, Fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie oorbellen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooie artikelen Duidelijke site Betrouwbaar
Hi Janet, Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
De verzending duurde alleen best wel lang (maar dat ligt aan PostNL natuurlijk). De producten zelf zijn goed aangekomen, zaten heel mooi verpakt. Ik ben er erg blij mee!
Hi Sylvana, Bedankt voor je lieve beoordeling! PostNL heeft het inderdaad drukker dan gebruikelijk, waardoor er soms vertraging in de verzending zit. Fijn dat je hier begrip voor hebt 😊 Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Een mail gestuurd naar de klanten service ivm kortingsbon. Hele snelle reactie waardoor ik opnieuw kon bestellen. Snelle service en heel blij met mijn 2 nieuwe ringen! Ik zou jullie zeker aanbevelen bij vriendinnen. Het is ook niet voor niets dat ik cadeau bonnen van jullie had gevraagd !
Hi Daphne, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! En fijn dat je zo leuk geslaagd bent met je cadeaubon! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie ringen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Vorige week besteld en staat op de site dat het binnen 2 dagen binnen is. Had het voor een verjaardag gekocht maar heb het pakketje nog steeds niet binnen. Helaas de jarige geen cadeautje kunnen geven dus.
Hi Pascalle, Wat jammer om te horen dat je bestelling niet op tijd geleverd is. Je bestelling is op vrijdag 4 februari in een mooie cadeauverpakking door ons meegegeven aan PostNL. Op onze site staat vermeld dat levertijden momenteel kunnen afwijken door het winterse weer en de toegenomen drukte bij PostNL door de huidige maatregelen rondom COVID-19. Ik kan me heel goed voorstellen dat het een teleurstelling is dat je bestelling niet binnen de indicatie van 1-2 werkdagen geleverd is. Zeker als het een cadeau betreft. We hopen echter dat je begrip hebt voor de situatie. Hopelijk heeft de gelukkige ontvanger inmiddels veel plezier van jouw mooie cadeau✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza