Heldere website. Snelle levering.
Hi Nidhi, Fijn om te horen, bedankt voor je leuke beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Voor herhaling vatbaar!!!
Hi Yvonne, Leuk om te horen, bedankt voor je enthousiaste beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Pakket altijd zeer netjes verpakt en snel geleverd. echt top! ik koop hier vaker en is zeker een aanrader!
Hi Inge, Heel leuk om dit horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn dat je weer zo leuk geslaagd bent, hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mijn bestelling redelijk laat gedaan vlak voor Valentijn maar dankzij de medewerking van de eigenaresse van Buddha Ibiza het cadeau netjes op tijd ontvangen. Het sieraad (armband) voldeed aan alle verwachtingen en de luxueuze cadeau verpakking was de kers op de taart. Kortom een kwaliteit sieraad geleverd met perfecte service.
Hi Ruud, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent. Hopelijk heeft jouw Valentijn veel plezier van de mooie armband✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Hi Yasmine, Super fijn om te horen, bedankt voor je beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik bestel hier ZAG bijoux, super leuke armbandjes en kettingen. Dit wordt snel geleverd en leuk verpakt. Ze geven vaak leuke kortingen!
Hi Jolanda, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie ZAG Bijoux✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
ik vind de service en snelle verzending perfect bij buddah ibiza en ben altijd erg gelukkig met mijn mooie spulletjes van ZAG...inmiddels fan van dit merk al veel besteld..bedankt voor de goede service. groet jolande
Hi Jolande, Bedankt voor je lieve beoordeling! Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ZAG Bijoux! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle verzending en leuk ingepakt
Hi Chantal, Wij worden ook Happy Happy van jouw lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Meerdere keren besteld, snel geleverd. En daarnaast pakken ze het ook nog eens heel leuk in. Echt een cadeautje om te ontvangen
Hi T.S., Super leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Via de zeer goed bruikbare site samen met mijn dochter van 10 jaar een mooi cadeau voor mijn vrouw gekocht. De bestelling kwam snel binnen, mooi ingepakt en mijn vrouw erg blij gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank voor de goede service:)
Hi Timo, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat je samen met je dochter op zoek bent gegaan naar een mooi cadeau én natuurlijk leuk om te horen dat jullie goed geslaagd zijn! Hopelijk heeft je vrouw inmiddels al veel plezier van haar mooie cadeau✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooie oorbellen, supersnel geleverd per brievenbuspost.
Hi Eefje, Fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je al veel plezier van je mooie oorbellen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Op tijd geleverd, netjes verpakt.
Hi Kamla, Fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Bij het uitpakken leek het of ze wat aan de kleine kant waren, gelukkig kan je ze goed verstellen. Misschien voor mensen met wat dikkere polsen alleen lastig maar ik ben zeer tevreden en blij ze cadeau te mogen geven. Subtiel armbandje met een mooi klavertje!
Hi N, Bedankt voor je positieve beoordeling en waardevolle feedback! Sommige armbandjes kunnen inderdaad wat smaller vallen vanwege de Franse maatvoering. Met een verlengkettinkje is dit gelukkig makkelijk op te lossen! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent en hopelijk is de ontvanger ook blij met het mooie cadeau!✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Leuk ketingkje van goeie kwaliteit materiaal gevonden
Hi Gideon, Bedankt voor je leuke beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo goed geslaagd bent voor je vriendin, hopelijk heeft ze veel plezier van haar mooie cadeau✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Super mooie oorbellen waar je leuke combinaties mee kunt maken. Erg blij met deze site!
Hi Jolanda, Fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie oorbellen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
De sieraden zien er prachtig uit, zelfs mooier dan op de foto’s. Ik heb twee kettingen besteld en ben er ontzetten blij mee. De kwaliteit ziet er uitstekend uit en ze worden keileuk ingepakt! Ik heb een van de kettingen cadeau gegeven en deze viel zeker in de smaak. Ik bestel gauw weer!
Hi Havin, Super leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk hebben jij en de gelukkige ontvanger veel plezier van jullie mooie kettingen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik kende dit merk niet, maar werd hier door een collega op gewezen. Ik heb het goude ZAG armbandje met kompas besteld en het is erg mooi! Het bestelling via de site was makkelijk en de levering was snel! Erg tevreden over jullie!
Hi Britt, Wat leuk dat je ons door je collega hebt leren kennen. Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie kompas armbandje✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik heb een ZAG armband gekocht, mooie kwaliteit voor een nette prijs. Het bestellen was snel gedaan en 2 dagen na mijn bestelling had ik het al in huis. Ondanks de vertragingen bij de post ivm Corona was dit gelukkig snel. Armbandje was mooi verpakt en aangezien ik het kado ga geven was ik meteen klaar. Bedankt voor de top service!
Hi Jessica, Bedankt voor je leuke beoordeling! Fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen en dat je blij bent met de cadeauverpakking. Hopelijk heeft de gelukkige ontvanger veel plezier van haar mooie cadeau✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooi, kwaliteit, goede en snelle levering. Met aandacht en zorg verpakt, als een cadeautje.
Hi Mirella, Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Geweldige keuze en nog grotere service. Dames reageren super snel op berichten. De collectie wordt met regelmaat bijgevuld met nieuwe items. Beveel Buddah Ibiza dus ook echt aan!
Hi Barbara, Super leuk om te horen, bedankt voor je lieve en enthousiaste beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooie website duidelijke foto’s producten worden goed omschreven.
Hi Jeanet, Fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Erg blij met de bestelde sieraden, heel mooi en super snelle levering!! Snel weer bestellen want heb nog heel veel moois gezien ;-)
Heel mooi en leuk bijoux
Ik heb op de 31e van december een armband besteld, en heb die nu nog steeds niet binnen...
Hi Guus, Op zaterdag 2 januari hebben we via WhatsApp contact gehad over de bezorging van je bestelling. De armband is op de dag van bestellen (donderdag 31 december) per brievenbuspost naar je verstuurd, zoals toen ook aangegeven op WhatsApp. Wellicht heb je het ook in de media voorbij zien komen: de bezorgdiensten hebben het in deze periode - en zeker door de huidige situatie - zo ontzettend druk, dat levertijden mogelijk kunnen afwijken. We begrijpen dat dit heel vervelend is, echter zijn wij helaas van deze bezorgdiensten afhankelijk voor de levering van bestellingen. We hopen daarom op je begrip. Hopelijk is de armband inmiddels geleverd en heb je er veel plezier van!✨ Vriendelijke groet, Stefanie | Team Buddha Ibiza
Je ontvang echt een cadeautje