Volgens verwachting!
Hi Joepie, Super fijn dat alles volgens je verwachting is 🥰 Hopelijk heb je veel plezier van de armbandjes! 🍀 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Groot assortiment om uit te kiezen. Fijne overzichtelijke site met veel informatie over de sieraden. Ik bestelde oorbellen van Gas die snel bezorgd werden en voldoen aan mijn verwachting.
Hi Petty, Super fijn dat je onze website overzichtelijk vindt met voldoende informatie over de sieraden. Bedankt voor je mooie beoordeling 💖 Hopelijk heb je veel plezier van de Gas oorbellen! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Al heel vaak sieraden besteld bij Buddha Ibiza en zeer tevreden over het aanbod, de kwaliteit, de snelheid van verzending en de super goede service! Kortom een aanrader op het gebied van sieraden!
Hi Suzanne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat top om te lezen dat je zeer tevreden bent over het aanbod, de kwaliteit en de snelle levering, daar zijn wij heel blij mee 🥰 Veel plezier van je aankopen 💖 Alvast een goed weekend! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Mooi kettinkje en een armband gekocht, leuk ingepakt en heel snel verzonden
Hi Polina, Super leuk dat je enthousiast bent over de sieraden en verpakking 💖 Fijn dat je je bestelling snel hebt ontvangen! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de sieraden! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Geweldig!
Hi, Bedankt voor je mooie beoordeling 🤩 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Mooie sieraden en prachtig ingepakt
Hi Marjolijn, Super leuk dat je enthousiast bent over de sieraden en verpakking 💖 Bedankt voor je beoordeling. Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
snelle reactie op vragen, snelle levering in mooie verpakking!
Hi Marjanne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van de mooie sieraden 💖 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Ik heb 2 kettinkjes besteld. Op de foto leek het heel wat maar na ontvangst viel het enorm tegen. Heel klein, voor dat geld had ik wel meer verwacht. Het is dat ik die dag op vakantie ging en geen tijd had om ze terug te sturen want anders had ik dat gedaan!
Leuke website met mooi blijvende sieraden. Snelle levering en ook leuk verpakt!
Hi Jolanda, Bedankt voor je lieve beoordeling! Super leuk dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit van de sieraden en de verpakking 🤩 Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden ✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Positief
Hi Christien, Leuk dat je positief bent! Veel plezier van de sieraden 💖 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
De website met veel GAS byoux producten, overzichtelijke website en snelle levering!
Ik wacht al 2 weken tevergeefs, ik hoop dat het nog komt. Update: de zeer behulpzame klantenservice heeft mij opnieuw een armbandje gestuurd. Heel erg netjes! Natuurlijk ligt de fout bij post nl en niet bij Buddha ibiza.
Hi Faye, Bedankt voor je mooie beoordeling voor onze service 😃 Hopelijk heb je veel plezier van het armbandje! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Originele beoordeling
Ik wacht al 2 weken tevergeefs, ik hoop dat het nog komt.
Ik heb al verschillende keren een sieraad gekocht, Goede service snelle toezending van artikel
Snelle verzending en goed verpakt
Hi Kimberly, Super leuk dat je enthousiast bent over de verpakking 💖 en natuurlijk dat je bestelling snel is geleverd. Bedankt voor je lieve review. Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden! Liefs, Maartje | Buddha Ibiza
Snelle levering en mooie sieraden!
Hi Miranda, Super fijn dat je bestelling snel is geleverd en dat je de sieraden mooi vindt 🤩 Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden! Bedankt voor je review! Liefs, Maartje | Buddha Ibiza
Snelle service. Mooie giftrapping. Site is erg duidelijk en komt goed overeen
Hi Angela, Super leuk dat je enthousiast bent over de verpakking 💝 en natuurlijk dat je bestelling snel is geleverd. Bedankt voor je lieve review. Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden! Liefs, Maartje | Buddha Ibiza
snelle levering en mooi verpakt
Hi Judith, Super leuk dat je enthousiast bent over de verpakking 💖 en natuurlijk dat je bestelling snel is geleverd. Bedankt voor je lieve review. Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden! Liefs, Maartje | Buddha Ibiza
geweldig goed
Hello bij vlotte levering zeer mooi ingepakt met zeer mooie sieraden ik ben zeer tevreden mooie materiaal en zeer leuk om deze verpakking open te doen zijn prachtige doosjes waar uw sieraden in zitten. Ik ga bij deze finaal Buddha Ibiza nog juwelen bestellen. Het is een aanrader. Goede service, bedankt voor jullie vertrouwen.
Hi Lucienne, Bedankt voor je lieve review! Super leuk dat je blij bent met de sieraden 🥰 en dat je enthousiast bent over de verpakking en snelle verzending. Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden! Liefs, Maartje | Buddha Ibiza
Hele mooie sieraden van goede kwaliteit. Ook mooi verpakt.
Hi Karin, Wat super leuk dat je zo enthousiast bent over onze service en sieraden 💖 Bedankt voor je lieve review en veel plezier van de sieraden! Liefs, Maartje | Buddha Ibiza
De armband is in het echt net zo mooi als op de website. Mooi verpakt en hele snelle levering.
Hi Monique, Bedankt voor je lieve review! Super leuk dat je blij bent met de sieraden 💝 en dat je enthousiast bent over de verpakking en snelle verzending. Hopelijk heb je veel plezier van de ketting! Liefs, Maartje | Buddha Ibiza
Snelle service, leuk ingepakt.
Hi Angela, Super leuk dat je enthousiast bent over de verpakking 🥰 en natuurlijk dat je bestelling snel is geleverd. Bedankt voor je lieve review. Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden! Liefs, Maartje | Buddha Ibiza
Mooie sieraden, bij de tijd, het uitpakken is een cadeautje. Blij mee!
Hi Astrid, Bedankt voor je lieve review! Super leuk dat je blij bent met de sieraden💖 en dat je enthousiast bent over de verpakking. Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden! Liefs, Maartje | Buddha Ibiza
Mooie sieraden, al vele complimenten gehad. Draagbaar en mooie kwaliteit.
Hi Irma, Wat super leuk dat je zo enthousiast bent over onze sieraden 🥰 Bedankt voor je lieve review en veel plezier van de sieraden! Liefs, Maartje | Buddha Ibiza