Top service en ondanks de drukke tijd snelle levering! .

Mooi ingepakt en leuk om te geven met de feestdagen

Erg goed geholpen

Ik heb alles kunnen vinden en ben ook nog er goed geholpen. Ik had perongelijk het verkeerde item besteld maar dit werd meteen opgelost en zelfs nog mooi ingepakt omdat ik aangaf dat het een cadeau was. Echt super van ze had het niet verwacht! Ik ben helemaal blij

Zeer positieve ervaring

Snelle reactie op gestelde vraag bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden en artikelen zijn zelfs nog mooier dan op de site!

Mooie kwaliteit prijs verhouding

Ik koop er met name producten van het merk ZAG. Erg leuk als cadeautje of als extraatje voor jezelf!

Goed snel en goed op de hoogte gehouden. Leuke verpakking

Fabeltastisch!

Snelle levering, ondanks de drukke decembermaand. Bestelling ontzettend mooi ingepakt! Dik tevreden ++++

Top service en leuke juwelen

Ga zeker nog bij jullie bestellen

Prijzig maar prachtig!

Twee dagen lang over nagedacht of ik ze zou kopen of niet maar ze bleven in mijn hoofd rondspoken. Maar ze zijn geweldig!

Prima levering

Ik had mijn bestelling heel snel binnen. Goed verpakt en kon gewoon door de brievenbus dus hoefde er ook niet voor thuis te blijven. En dan pak je het postpakketje uit, dan komt het mooie goudkleurige envelopje tevoorschijn en voelt het sieraad wat ikzelf besteld heb opeens als een kadootje! Ik vind het altijd leuk om een kadootje aan mezelf ook te laten inpakken als een kadootje. Buddha Ibiza doen dat al uit zichzelf voor je. Ik bestel hier regelmatig en dat zal ik ook zeker blijven doen! Sandra

Netjes verpakt en mooie sieraden

Leuk , Mooi en Top service en sierraden !

Zeer tevreden ! Prima, snelle , nette en mooie verpakte levering en ook nog eens sierraden die prachtig zijn voor zowel mijzelf als een kadootje om iemand te schenken !

Snelle levering en supergave sieraden

Super makkelijke en duidelijke site en snelle Levering

Gemakkelijk, overzichtelijk en snel

Genoeg keus, Overzichtelijke website waardoor het leuk online shoppen is, en snelle levering. Fijn ingepakt.

Mooie dingen

Leuk armbandje

Erg blij!

Super mooie ring ontvangen van mooie kwaliteit, unieke sieraden die niet iedereen heeft ! Levering was ook snel

Helaas niet wat ik verwacht had

Ik had een ketting voor mijn moeder besteld, maar toen de ketting binnen kwam vind ik heb veel te blinkend over komen. Ik heb hem terug gestuurd, maar tot op heden nog niets gehoord. Ik hoop snel iets te horen van Buddha Ibiza.

Leuke sieraden en duidelijke informatie

Fijne winkel om online sieraden te kopen

klantvriendelijk

De bestelling liet op zich wachten door de drukte bij de post. Toch nette en snelle reactie gekregen, ondanks de drukte voor jullie.

Snelle levering en mooie oorbellen

Erg jammer van de verzendkosten bij het retourneren!!

Vlotte levering en product is zeer mooi.

Mooie collectie, voor ieder wat wils. Ondanks de drukte can de december maand wat het product toch redelijk vlot binnen. Keurig verpakt! Hier zal ik vaker bestellen. :)

Niet zoals verwacht

Werd snel geleverd maar het sieraad was niet zoals verwacht. Op de site stond dat het van chirurgisch staal is met een zilveren plating maar die zilveren plating was niet te zien. Was duidelijk alleen chirurgisch staal waardoor het net iets donkerder is dan zilver. Oogt daardoor goedkoop. Heel jammer.

Super tevreden!

Super blij met mijn aankopen van Buddha Ibiza! Service was top, de producten waren er snel en precies zoals op de foto.

Prima service . Zelfs in deze drukke tijden was het pakje op tijd.